6.9.2011

Nyt menee väärin

Se virkkaa taas. Vaikka on syksy. Vaikka oliivipuu unohtui useaksi yöksi ulos ja siinä on ruska. Vaikka talitiaiset ovat palanneet pihaan ja kimalaiset kaikonneet. Vaikka sillä on aamuisin kylmä ja se miettii lapasia, niin silti se virkkaa meren sävyjä. Pylpyröitä. Kukkasia. Se ei taida olla nyt ihan kartalla.

8 kommenttia:

 1. Oikein odotan, mitä ympyröistäsi tulee "isona". :O)

  VastaaPoista
 2. Ihan on sopivaa toimintaa tällaisena vuodenaikana kun aamulla on syksy ja iltapäivällä on kesä.

  VastaaPoista
 3. Kivat värit pylpyröissäsi!

  VastaaPoista
 4. Kesän lapsi: Tiedätkö, minäkin odotan!:) En ole ihan varma, miten noita nyt pitäisi sitten käänneellä, jotta haluttu muoto syntyy. Loppuviikosta on aikaa; tuskin maltan olla sinne asti.

  -sanna-: Tuo on totta. Unohdin päivän hellekelit, vaikka hikihän tuo on virrannut.

  Elsa: Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Miten minulle tuli mielikuva pallon muotoisesta lampunvarjostimesta plylyriötäsi katsellessa? Ehkä se vain kertoo etää luen blogiasi huolellisesti :)

  Olen kuullut, että nk. "virkkaajat" virkkaavat vuodenkierron ympäri. Ehkä olet aktioivnut itsessäsi tämän jalon geenin? :D

  VastaaPoista
 6. Oi, kaunis blogi ja ihania ympyröitä! Haaveilen myös tarttuvani virkkuukoukkuun ja jopa puikkoihin, vaikka viimeksi se on tapahtunut vuosia sitten.. :) Jään lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä se menee ihan oikein,jatka vaan. Nuissa on kivat värit ja kyllä ne passaa syksyynkin. Anna mennä vaan!

  VastaaPoista
 8. Mari: Virkkausvimma iskee yleensä keväällä, kesänkorvalla, siksi tämä on outoa. Mutta oikeassahan sinä tietysti olet, kyllä se koukku viuhuu pitkin vuotta. Vasta ihmettelin Ravelryssä projektejani, että niissähän on kohta enempi virkkausta kuin neulontaa! Ja pallovalaisin olisikin hieno!

  Hanna: Tartu pois vain! Minullakin oli todella monen vuoden tauko neule- ja virkkaushommissa, eikä vauhtiin päästyä tauko tuntunut oikeastaan missään. Käsityöt taitavat olla hiukan kuin polkupyörällä ajo; perustouhut muistaa selkäytimessä.:) Ja tervetuloa joukkoon!

  Soile: Onneksi projekti on pieni, joten kyllä tässä vielä lapasiakin ehditään.;)

  VastaaPoista