18.9.2011

Hempeilyä


Taitaa olla sellainen aikuisten karkkipäivä. Pitsiä, kirjailuja ja pastellisävyjä. Sokerihumalaa seurannee pian krapula; epäilyttää jo vahvasti. Lopputulos ei näytä ollenkaan siltä, miltä piti. Minä jään ihmettelemään tänne tätä äitelyyden puuskaa reiluksi viikoksi. Työkiireitä luvassa. Parempaa touhuonnea teille ja voikaa paksusti! Son moro!

6 kommenttia:

 1. Voimia viikkoon. Paperi kerrallaan se urakka menee.

  VastaaPoista
 2. Solveig: Kiitos tsempistä. Paperi kerrallaan, niin se on. Mieletön urakka kuiteski. Tämän illan saan vielä kerätä asennetta; aloitan vasta huomenna.

  VastaaPoista
 3. Joskus on hyvä ottaa makeaa mahan täydeltä myös silmän kautta sisään - ikään kuin runsauden estetiikalla siis. Ristipistokuva on ihan erityisen ihastuttava.
  Lujasti tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
 4. Mari: Juu, herkkuja tuli yllin kyllin. Mietin jo purkavani, mutta kyllä täällä valmis tuotos saatiin aikaiseksi. Minulla on edelleen omat epäilykseni, mutta esikoinen tykkää ja hänen huoneeseensa vaahtokarkin makea sitten laitettiin. Kuvia tulossa, jahka pääsen niin pitkälle.

  VastaaPoista
 5. Kyllä vain, joskus ihan ällöttää oma rakkaus pitsiin, kirjailuihin ja pastellisävyihin. Oikein rupeaa hiukomaan. Näyttää kuitenkin hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Sini: Minä olen täällä tutkiskellut itseäni, että olenko tosiaan ihan muuttumassa pitsihörhelöksi vai onko se vain niin, että sitä tekee sellaisesta materiaalista, mitä käsiinsä sattuu saamaan. Jostain syystä minä hamstraan tämmöistä tavaraa ja nyt kun jemmat jo ovat aika mukavan muhkeita, on kait asiallista tehdäkin niistä jotain. Mutta en taida haluta kuitenkaan kodistani ihna pelkkää pitsiliinaa eli jonkinlainen korjausliikekin lienee luvassa.:D

  VastaaPoista