29.8.2011

Kaksin aina kaunihimpi

Päivitystahti on ollut viime aikoina jokseenkin reipas, mutta nyt rauhoittuu. Täällä ollaan kipakan lentsun kourissa ja aion keskittyä lähiajat siitä selviämiseen. Ennen kuin sorrun aivan kokonaan sohvan pohjalle, esittelen teille kuitenkin yhden ketun. Sen nimi on Repolainen. Tony Repolainen. Kettu löytyy samasta kirjasta kuin edellisen postin pesukarhukin ja esittelytekstissä kerrotaan, miten kettu on päivisin kelpo perheenisä ja iltaisin jotakin ihan muuta. Kirjan mukaan Repolaisen pimeämmältä puolelta löytyy varkaan ja korttihuijarin elkeitä. Minusta se kuulostaa ihan mafioson hommilta. Siksi Tony. Ja semmoinen jobi vaatii tietysti uskottavuutta: pyydän huomioimaan Tonyn rintakarvoituksen.

Pysykää terveinä! Tämä täti kaatuu nyt sohvaan.


Edit. Ja jos se nyt jotakuta kiinnostaa, niin Tonykin on valmistettu kierrätysmateriaaleista. En tiedä, miten lähellä kierrätys on mafiosojen sydäntä, mutta epäilen hiukan. Jospa Tonya kuitenkin lohduttaa se, että hänen materiaalinsa on Benettonin tehtailta. Ne tapasivat ainakin joskus ennen sijaita siellä missä mafiosotkin.

22 kommenttia:

 1. Voi vietävä, miten hauskat kaverukset olet tehnyt! Ja tuo pöllöhattu on mahtava! Sitä tekis mieli matkia...
  Parantavia ajatuksia sohvan pohjalle!

  VastaaPoista
 2. Mammutti: Kiitos! Nyt kun nuo pesukarhun miesasiat ovat kondiksessa, niin saatan viettää iltaa oman kesäkollini parissa. Jos hyvin käy, digiboxi saa pyörittää mulle Hercule Poirottia tänän iltana.

  VastaaPoista
 3. Oi, mitkä kaverit. Toi edellisen postauksen yksinäinen näytti jo tosi suloiselta, mutta kaksin aina kaunihimpi :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä. He ovat kuin luodut toisilleen! - Ja pikaista paranemista sinne. Huis hais lentsut pois! ;)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä sydäntä lämmittää, kun maailmaan syntyi uusi Repolainen =o). (... sillä ei tietenkään ole mitään tekemistä sen asian kanssa, että olen omaa sukus Reponen...köh köh...)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on ilmeikkäitä ja hauskoja otuksia!

  VastaaPoista
 7. Kerrassaan valloittavat ja ihanat kaverukset! Tykkäsin kovasti myös pöllöjutuista. Paranemisia sinne :)

  VastaaPoista
 8. Onpa ihanat! 4- ja 1-vuotiaiden raati innostui sen verran, ett tTäytyy pistää korvan taakse kirppisreissuille, jos vaikka tulisi sopivan värisiä neuleita vastaan.

  Paranemista!

  VastaaPoista
 9. Onneksi mafiosot ovat perherakkaita ja kohtelevat kovasti vain perheen ulkopuolisia, niin ei tarvitse luulla, että olisi lyöty silmät mustaksi tyttöystävältä.

  Lempeä perheenisä. Sehän viittaa lapsiin? Mitähän lajia he mahtavat olla? Ilmestynevätköhän (huspois_)flunssan jälkeen?

  VastaaPoista
 10. mokkakissa: Niinpä.:)

  AnniKainen: Valloittava ja kovasti retuutettu.:D

  Hiipu: Ne ovat selvästi tiimi.:)

  Hepsi: Liekö ikuista rakkautta?

  morso: Kiitos toivotuksista ja väkevästä loitsusta!

  Hanna: Ilmankos! Repolaisesta tuli komean värinen kaveri.

  Ingi: Kiitos!

  virkattu lintu: Työkiireiden takia on ollut mahdollisuus lähinnä vain tämmöisiin vähän nopeampitekoisiin touhuihin. Voi olla, että tällä linjalla täytyy myös jatkaa. Aika ei oikein annan periksi muuhun.

  Jasmiina: Melkein suosittelisin vanhojen trikoiden leikkuuta, jos kovin innostuivat. Nämä kun ovat ehtaa villaa, niin esmes unikaverina ovat - ainakin vielä näillä keleillä -turhan kuumia.

  Oranssi: Älä yllytä!;)

  VastaaPoista
 11. Hauskasti tarinoitu molemmista otuksista, ja tosi hellyyttäviä ovat!

  VastaaPoista
 12. ArualMaria: Ne on ihan in lööv.:D

  VastaaPoista
 13. Hauskannäköiset kaverukset! Mieskin tykkäsi. ;-)

  VastaaPoista
 14. Lyyli on napannut aikamoisen komistuksen! Ja sillä on vielä ryijykin (vaikka en kyllä noin niinkuin henk.koht. tykkää ryijyistä) mutta Lyyliin näyttää vetoavan. Ja kyllä Tonyssa on jotain semmoista pahan pojan välkettä silmissä. Sille vois sopia semmonen kultakääty kaulaan? Jou Jou!

  Troppia ja Hercule Poirottia, kyllä se sillä lähtee, on sen verran ärtsyt lääkkeet :)

  VastaaPoista
 15. Teraping kestohämmennystäni kirjoituksillasi- kiitos niistä joka ikisestä! Ihanaa! Lisää näitä! Kunhan ensteks parantelet itsesi- tämä on käsky! ( olen kasvanut varuskunta- alueella )
  Tuli hei tuosta Tonysta mieleen että nythän nämä pellewoodin guidot ovat niin esillä eri hömppämedioissa että jos nyt mietitään maantieteellisiä ominaisuuksia ja genetiikkaa näin ihan ylipäätänsäkin, niin...
  onhan ne jampat kyllä aika oransseja. Guidot nimittäin.
  Joten eiks toi Tony nyt uppoa siihen revohkaan ihan täysiin natiivityyppinä ja näin päin pois.
  Paitsi niiden rintakarvat on vahattu veke... mutta Tonyhan on mafioso eikä mafiosojen täydy. Mitään mitä ne ei halua.

  VastaaPoista
 16. Soile: Tonyn rintamus on riemukkasti pörhöllään. Tuli vahingossa valittua tuommoinen villapaita, jossa lanka on vielä huovuttamisen jälkeenkin vähän kuritonta verrattuna tuohon oranssiin bodyyn. Kyllä Lyyliin näyttää uppoavan..

  WeirdRockStar: Joo, voin sanoa heti, ettei Tony vahaile mitään. ELi selvästi mafioso.;)

  VastaaPoista
 17. Mafioso-Tony ryijyineen on vallan hurmaava. Ja rouvansakin on söötti.

  VastaaPoista
 18. Tytti: Kiitos! Lapsilla unohtui kaksikko uinumaan lasten leikkikeittiöön; keittääköhän Tony hellulle pastat? Pitää aamulla tutkia suupielet.:)

  VastaaPoista