31.7.2011

Ja mitäs tämä nyt sitten on?


22 kommenttia:

 1. Se on pitsistä muotoiltu lampunvarjostin.

  VastaaPoista
 2. Solveig: En vastaa, en. Katsotaan tuleeko muita arvauksia.:)

  VastaaPoista
 3. No pitsiä siinä näyttäis kovasti olevan. Onkohan tärkättyä? ja jos se on mikä mä luulen, niin mä en ala mitään koska rakastan sitä kun valo siivilöityy rei´istä läpi ja seinät menee pilkullisiksi.
  Toisaalta voihan se olla uusi puku isolle kivelle?

  VastaaPoista
 4. Samaa veikkaisin:) Olen nimittäin keräillyt sellaiseen pitsejä viime viikkoina. Tosin vähän mietityttää, miten niistä mitään varjostinta saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Minäkin ajattelin sellaista. Kaunis!!!

  Kai sen takia tuli tuo lampunvarjostin heti mieleen, kun olen itse haalinut pitsejä pikku hiljaa varjostimeen, sellainen ikuisuusprojekti.

  VastaaPoista
 6. mokkakissa: Uusi puku isolle kivelle? Tuosta minä tykkään.:D

  Jaana: Kylläpäs te nyt olette samanmielisiä kaikki!

  himalainen: Sinäkin!

  VastaaPoista
 7. Ja minäkin. Kyllä se varjostimelta näyttää ja ihanalta sellaiselta :)

  VastaaPoista
 8. Mun silmissä on vikaa. Näen tuolla pitsien välissä pääkalloja. Syytän migreeniä.

  VastaaPoista
 9. kaisa: No mutta tämähän menee mielenkiintoiseksi. (Nyt me kaikki muut ruvetaan vahtaamaan kuvia, että missä sä näet niitä pääkalloja..)

  VastaaPoista
 10. Sano jo! On se lampunvarjostin kuitenkin. Ja tämä vaan todistaa, että ajatukset tulee ulkoavaruudesta, koska kaikki on ajatelleet tehdä tuollaisen. Pitäis pitää foliota päässä, ettei avaruusoliot sieppaa kaikkia juttuja...

  VastaaPoista
 11. mokkakissa: No on se. Ja katossakin jo, mutta onnistuin irroittamaan jonkin liitoksen, eikä valo enää tule. Eli saat odottaa hiukan niitä kuvia, joissa valo siivilöityy pitsin läpi. Mietin muuten samaa: miten kaikki just nyt miettii pitsilamppuja? Onko se se syksy?

  VastaaPoista
 12. Oih, heti tunnistin! Olen hiljattain lätrännyt samalla tekniikalla paperinarua: http://marjukan.blogspot.com/2011/07/helle-hamonen.html

  Hyvältä näyttää! Miten kiinnitit/kiinnität tuon lamppuun? :)

  VastaaPoista
 13. Marjukka: Mulla on tällä hetkellä eräänlainen naruviritys, mutta asian lopullinen laita ratkennee, jahka saamme valon. Sitten voisi miettiä napakamman kiinnityksen.

  VastaaPoista
 14. Marjukka, hei: En pysty jättämään sulle kommenttia. Sulla ei ole anonyymimahdollisuutta, minkä avulla pystyisin kiertämään google-puolen ongelmat. Kannattaisko sullakin vaihtaa siihen kommentointimahdollisuuteen se ponnahduikkuna, niin kommentointimahdollisuudet paranisivat? Tai se anonyymi?

  VastaaPoista
 15. Oho! Enpä ollut huomannut tuollaisia asetuksia. Ne mitä siellä oli, oli ilmeisesti bloggerin oletus, sillä minä en ollut niitä kopeloinut. Kiitos paljon huomautuksesta! *kiittää ja kumartaa*

  VastaaPoista
 16. marjukka: Minulla oli itselläni tuo ongelma alkukesästä ja minua ystävällisesti vinkattiin vaihtamaan sieltä kommentointiasetuksista se ponnahdusikkuna päälle. Toivottavasti sujuu, käyn koettamassa kunhan ennätän!

  VastaaPoista
 17. Aatella.
  Hetken aikaa eilen tuumasin, haluaisiko keittiön toinen valaisin olla pallopitsinen.
  Päädyin kuitenkin puolipyöreään lasikuuppaan. Nyt täytyy sellainen enää löytää.

  VastaaPoista
 18. WeirdRockStar: Siis just tuo: täytyy enää löytää. Siinäpä sitä onkin savottaa. Kun on saanut päähänsä mitä haluaa, käy yleensä niin, että sellaista ei olekaan kuin siellä oman pään mielikuvassa. Toivotan onnea metsästykseen!

  VastaaPoista
 19. Kas kun en metsästä. Annan sen tulla luokse. Pidän öögat auki kun vaellan kauppaliikkeissä ja oletan tapaavani Täydellisen Valikoisen Lasikuupan. Ei tommosista kannata päkistellä.

  VastaaPoista
 20. WeirdRockStar: Saat sen kuulostamaan niin helpolta.:)

  VastaaPoista
 21. Se on niin helppoa. Täytyy vähäsen hellittää vaan ja antaa seikkojen tulla luokse.

  VastaaPoista