29.6.2011

Tähän aikaan kesästäTänään taitaa olla pensselipäivä. Yhdet ruman väriset taulunkehykset maalattu ja kolmasosa terassista. Eikä kello ole vielä yhtätoista. Tarvitsisin kasoittain vanhoja kirjottuja kahviliinoja. Juuri nyt. Minulla on idea.

Enkä muuten ole järin perso vaaleanpunaiselle. Mutta katsokaa nyt noita pioneja. Vastustamattomia, vai mitä?

10 kommenttia:

 1. Kuinka sä raskit ottaa pioneja maljakkoon? Varo vain, vaaleanpunainen voi joskus yllättää nurkan takaa. Mulla se syöksyi muutama vuosi sitten todelliseen sairausputkeen. Yhtäkkiä juhlin häitä haalean vaaleanpunaisissa, ja se oli aivan ihanaa!

  Joskus tulee noita yllättäviä tarpeita. Niitä kannattanee kuunnella, koska jos on luova tila päällä, saa usein aikaan jotain järisyttävän hyvää.

  VastaaPoista
 2. Minulle tuli sama tarve muuutamavuosi sitten. Ja kaksi ideaa niistä on jo teteutettukin. Odotan innolla mitkä ovat sinun ieasi!

  VastaaPoista
 3. Solveig: Pioneista tulee ihana tuoksu, se täyttää koko huoneen. Eiväthän ne tietenkään kestä näillä helteillä kovin kauaa. Mutta joo, raskin ottaa. Tosin valitsen kukkia, jotka painavat kukan vartta alas maahan ja saattavat siten saman varren muut nuput/kukat vaaraan. Eli oikeastaan kevennän kasvin taakkaa.:D

  eilen tänään huomenna: Syöksyin lasten kanssa lähitienoon suurimmalle kirpparille, jossa yleensä on ollut liina poikineen. Siis silloin kun en ole ollut niiden tarpeessa. Arvaappa oliko nyt yhtään? Ei tietenkään. Eli tässä saattaapi mennä idea poikineen ohitse odotellessa. Pah.

  VastaaPoista
 4. Selitäs tarkemmin mitä ne on mitä tarvit. Mulla saattaa olla mutten ole ihan varma onko sellaisista kyse.

  VastaaPoista
 5. On ihanat pionit, on. Vaikken minäkään vaaleanpunaisesta innostu. Tommoisen oikein kerrotun haluaisin itsekin, mullä on pääasiassa yksinkertaisia, ja vähän liikaa keskenään samanlaisia vielä.

  Toivottavasti äkkiä löytyy sopivia liinoja. Onko sulla pientä muistikirjaa ideoille? Mulla on miljoona muistikirjaa, enkä ikinä saa ideoitani kirjoitetuksi niihin. ;)

  VastaaPoista
 6. piilomaja: Tarkoitan valkoisia liinoja, koko voi vaihdella, mutta jotain 70cm-1 m kanttiinsa. Niihin on joku joskus muinoin kirjonut kukkasia tai jotain - tyylillä ei niin väliä. Mulla on tarkoitus sotkea niitä yhteen, että sikäli jollakin tavalla natsaava värimaailma kirjonnoissa olisi jees. Ihan sama onko pitsejä. Liinan materiaalia puuvillaa -pellavaa, luonnon tavaraa joka tapauksessa. Eikä mitään liian hienoja, joita ei raski muuta kuin silitellä.

  morso: No on mullakin muistikirjoja, mutta en muista laittaa niihin koskaan mitään.:D Tuo mun kerrottu pioni on Sarah Bernhardt.

  VastaaPoista
 7. Ihan hyvä jos hinkuat tuollaista vaaleanpunaista. Minulle on kehittynyt himo sellaiseen lihanväriseen... vähän kuin kalsarinvärinen. Onneksi en ole vielä löytänyt kovin paljoa vaatemateriaalia niissä sävyissä... Sehän näyttää varmaan siltä kun olis alasti. Tuo pinkki on ihana.

  VastaaPoista
 8. Oi. Pionit ovat rakkautta. Pihasuunnitelmassa on jo pionit sijoiteltuna, mutta mennee muutama vuosi, ennen kuin suunnitelma etenee toteutusvaiheeseen. Kiitos siis kuvista, tuoksun kuvittelen itse.

  VastaaPoista
 9. joko sulla kukkii pionit?!

  meidän perukoilla sarah on vasta nupulla. toki isolla sellaisella, mutta ei aukea vielä viikkoihin.

  Toivottavasti saat jostain liinoja, niin pääset askartelemaan

  VastaaPoista
 10. mokkakissa: Uaah, lihanvärinen ei kuulostaa kauhean kivalta. Mietin pääni puhki, löytyisikö sille salonkikelpoisempaa nimeä - ettei se ole sitä vanhaa roosaa. Mutta joo, vanhat alusvaatteet taitavat olla sitä sävyä?:D Mulla ei ole näkyvissä, että vaatepuolelle karkaisi. Tosin yhdet pinkit kengät mulla on.

  Vilma: Voi harmi. Niillä menee muutama vuosi istutuksen jälkeen, kunnes ovat oikein iskussaan, joten ei kannata viivytellä. Jos ei kauheaa myllerrystä ole luvassa, rupeat vain suunnittelemaan pihan paraatipaikalle.:)

  Soile: No joo, kohta kukinta on ohi. Mulla on melkoinen ilotulitus tuolla penkissä; omenapuun oksat tukevat pioneja, jotka retkottavat raskaina kukkien painosta. Ostin keväällä yhden uuden pionin taimen, joka oli nupulla valmiiksi ja se peijakas otti ja kuivui. Mutta nuo vanhat rouvat sen kun porskuttavat. Mulla on hirveän kuuma ja suojainen paikka tuo pionipenkki. Olen tehnyt siinä vieressä terassin maalausta ja lähemmäs 40 on mittari näyttänyt. Että kyllä siinä kukatkin jo aukeavat.:)

  VastaaPoista