10.6.2011

Perjantaina

- mittailin tiluksia. Kasvimaata en ehkä saa, mutta mies lupasi nikkaroida minulle kasvatuslaatikon. Semmoinen mahtuu, just ja just.
- fysioterapeutti löysi minusta yhden "aika hyvän" kohdan. Vihdoinkin. Se on paras uutinen aikoihin.
- edellisestä riemastuneena kuurasin terassin puhtaaksi. Voin sanoa, että tuli lämmin.
- siivousvimma alkaa vahvasti siirtyä sisustuspuolelle. Tekee kauheasti mieli siirrellä huonekaluja. Mies seuraa tilannetta sivusta hivenen huolestuneena.
- päätin varata kirppispöydän. Lienee aika viedä vähän tavaraa päinvastaiseenkin suuntaan.


Niin ja kiitos ja terveisiä kaikille heille, jotka pystyvät ja jaksavat kommentoida Bloggerin kesälamaannuksesta huolimatta. Blogistaniaa seuraava ei voi välttyä ajatukselta, että pakka on jossakin aika sekaisin. Miltei joka päivä törmää uuteen bloggaajaan, joka on joutunut kommentointinsa kanssa vaikeuksiin.

PS. Vaikeuksista edetäänkin jouhevasti huomiseen Knitting In Public - päivään. En nimittäin pääse. Mutta ajattelin olla hengessä mukana ja aloittaa uuden neuleen. Se on vasta neljäs keskeneräinen. Hellettä ja hupia heille, jotka pääsevät!

3 kommenttia:

 1. Kiva, jos (ja kun) saat kasvatuslaatikon :) se nyt vähintään naisella olla pitää! Ja hyvä jos fysio löysi "hyvän kohdan" ja toivon mukaan tekikin sille jotain!! Neulomisintoa, Turuus on kuuma ja mäkin taidan neuloa huomenna sisätiloissa viileässä vaikkei olekaan kovin julkista neulontaa se.
  Outi

  VastaaPoista
 2. Minulla on jostain syystä kommentointi onnistunut ja näköjään onnistuu nytkin. Mutta vaihteeksi Vuodatus on toiminut pitkään mainiosti. =)

  VastaaPoista
 3. Hyvää perjantai- iltaa ja toivottavasti riemukasta viikonloppua!

  VastaaPoista