23.6.2011

Päättämättömyyttä

Juhannussuunnitelmat ovat aika lailla levällään. Esikoinen ei osaa päättää, haluaako kalalle vai katsomaan lehmiä. Kuopukselle kelpaa kaikki. Minulle riittäisi, kun saisi olla rauhassa. Neulotuttaa pitkästä aikaa. Ja kirpparilla on käynyt kankaiden kanssa sellainen viuhka, etten tiedä, miten päin olisin. Voisin istua juhannuksen vaikka kotisohvalla. Neuloskella sukkaa, kaasuttaa välillä ompelukonetta ja katsoa Ihmisiä suviyössä sekä Hercule Poirotin munanmuotoista päätä. Molemmat ovat televisiossa viikonloppuna. Ja yksi pionin kukkakin meinaa aueta ihan väen vängällä. Ne muut vielä miettivät.


Oikeastaan en tullut jaarittelemaan vaan toivottamaan suloista mittumaaria teille kaikille. Menkää luontoon. Siellä on rehevää, runsasta ja paljon sääskiä. Vettäkin lupasivat. Jos ei sitten teilläkin satu neulotuttamaan?

11 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta sinne teillekin päin. Me ainakin ollaan ihan vain kotona, loma alkaa, rauhoitutaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja hyvää jussia sinnekin! Onneksi neulotuttaa ja virkkauttaa (?)niin ei pienet sateet ja tuulet haittaa.
  Kukkakaalityyny on hieno!

  VastaaPoista
 3. Neulotuttaa täälläkin...

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Mammutti: Kiitos samaten!

  -sanna-: Täällä porukka näyttää hajaantuvan. Minä en ole - ainakaan vielä - kalanaisia, mutta esikoinen näyttää olevan. Katsellaan, mitä me kotiin jäävät keksitään. Hyvää Juhannusta!

  Merruli: Meillä on oikeastaan aika hyvä harrastus, eikö? Voi harrastaa joka säällä, kaikkina vuodenaikoina, paikassa kuin paikassa. Hyvää Juhannusta!

  Pami. Nonniin, ei muuta kuin sohvan nurkkaan. Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Hyvää juhannusta sinnekin! Täällä pikkuisen melkein neulotuttaa, toivottavasti olakpää kestää. Ulkona on oikein myrskytuulen myräkkä. Pitää tallustaa sen halki tarkistamaan miehen siskon postit ja kukat.

  Pionin nuppu näyttää lupaavalta. Kyllä mä ensi keväänä varmaan sorrun johonkin vaaleaan noiden pinkkien rinnalle.

  VastaaPoista
 6. Virkkuuttaa ehkä, ellei, voin nautiskella pikkusateesta:)
  Hyvää juhannusta.

  VastaaPoista
 7. morso: Valkoisten kukkien ystävänä komppaan kovasti: go for it! Mulla on kaksi vaaleanpunaista, yksi valkoinen ja nyt uusimpana tulokkaana kaveri, josta en vielä sano mitään. Jotain tummanpuhuvaa luulen ostaneeni, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ja kurja, jos käsi vihoittelee. Minäkin huomasin, että pikkupuikoilla sukan neulominen (tiukkaa, kääk) ottaa käden päälle. Mutta pitäähän ne sukat saada.. Hyvää Juhannusta!

  Rva Pioni: Hei pitkästä aikaa! Juu, virkkuuttaiskin. Mulla on neuleita jostain syystä useampi kesken enkä oikein tykkää semmoisesta. Että ihan hyvä, että välillä neulotuttaakin. Kohtahan se tulee syksyneulepuuska; sitä ennen jos ehtisi saada jotakin keposempaakin valmiiksi. Mukavaa virkkausjuhannusta sinne!

  VastaaPoista
 8. Neulotuttais kamalasti, mutta joudun antamaan aikaa koulutöillekin. Opiskelussa on kaikki muu kivaa, mutta kun pitää tehdä noita tehtäviäkin.

  Rauhallista juhannusta sinulle Outi!

  VastaaPoista
 9. Hyvää juhannusta!

  Miljoonasti kiitos vinkistä kommenttiongelmaan, nyt sain omankin blogini toimimaan :)

  Neulotuttaa täälläkin, mutta ompelukoneesta on vieroitusoireita. Jätin Beatricen puotiin viettämään juhannusta, etten vahingossa tekisi töitä. Mutta pahus, milläs mä nyt harrastan?!

  VastaaPoista
 10. kaisa: Kiitos! Toivottavasti omasikin oli hyvä. Mites siellä sohvannurkassa; saitko paljonkin aikaiseksi?

  Jasmiina: Mitenkä ihmeessä tuommoinen vahinko pääsi käymään? Että ompelukone jäi matkasta? No, onneksi sulla on ne hevoset. Ja lapset. Ja huomenna on jo maanantai.;)

  VastaaPoista