14.6.2011

101 ideaa

Kyllä minä virkkaan. Kukkakaalityyny on kohta valmis. Älkääkä syyttäkö minua nimestä, ihan toinen sen minulle sanoi enkä sen jälkeen ole enää voinut ajatella daalioita. Niitä mietin ensiksi. Ja on niitä neuleitakin. Ompeluksia. Ja niitä kirjottavia verhoja, joista tulee kyllä syksy- eikä kevätverhot. Tällä vauhdilla. Niin ja sitten on sellainen kummallinen kasa, joka vain kasvaa koko ajan. Oikeastaan niitä on kaksi. Toisessa on korjattavia vaatteita. Tiedättehän, jokin ihan pieni juttu. Yhteen vaatteeseen ei menisi kuin korkeintaan viisi minuuttia, mutta koskaan ei tunnu olevan kylliksi aikaa. Toisessa on pitsiliinoja, kankaita, nauhoja, kirjailtuja ja muutoin koristeltuja liinoja - vaikka mitä. Niille minulla olisi päässäni ideoita vaikka kuinka. Mutta koska siivoan, kaivelen, etsin, perkkaan ja lajittelen täällä tavaraa päätoimisesti, kasat vain kasvavat. Minulla on myyntipöytä itsemyyntikirpputorilla. Sinne pitäisi löytää nyt kaikki liian pieni ja tarpeeton. Mutta kaikesta ei raaski luopua. "Jos siitä vielä voisi tehdä jotain". Ja kotiin päin tulen sieltä kirpputorilta joka kerta jonkin pikkunyssykän kanssa. Eilen lautasia. Tänään pitsiä. En ole ehtinyt karstata ollenkaan.Niin ja siitä kommentoinnista. Luullakseni olette lopen kyllästyneitä. Minä ainakin olen. Koska ongelmaan ei näytä tulevan minkäänlaista korjausta, kommentoin jatkossa niissä blogeissa, joihin en normaalisysteemillä pääse, anonyyminä. Oma blogini kuuluu tähän joukkoon. Laitan sinne perään kyllä sitten jonkin merkin, että tiedätte, kuka siellä oikein porisee. Että nyt se on se. Se aikoo virkistyä blogirintamalla. Ehkä.

10 kommenttia:

 1. Mäkin kokeilen taas kommentoida anonyyminä ;) ei tää varmaan muuten toimi. Kyllä me sun kommentointi ymmärretään, vaikka laittaisit nimettömänä, kaikki ovat varmaan jo törmänneet ongelmaan! Luin edellisen postauksesi kommentit, ja satuin ravelryynkin samaan aikaan kun naapurin mies-ongelma ilmeni; hyvä jos siihen nyt jonkinlainen "lupaus" on tullut jotta naapurisopu säilyisi!
  Ja ymmärrän hyvin tuon, ettei oikein mitään voi heittää pois, kun "sitähän voi vielä tarvita". Nimimerkillä "katselee täällä epätoivoisena ympärilleen että siivotakin pitäisi, mutkun ei mahdu..."
  T.Outi, se toinen

  VastaaPoista
 2. O (Outi): Joo, ihmesäätöä tosiaan kommentoinnin kanssa. Saapa nähdä, miten tämmöinen ylipäänsä latistaa ihmisten kommentointihaluja. Itselläkin tuntuu blogitauon ja nyt sitten näiden ongelmien aiheuttaman kommentointilaman takia jotenkin hankalalta käynnistää "rupttelupuolta" entiseen malliin. Bloggeriin ei ole tullut tähän ongelmaan mitään uutta tietoa 24. toukokuuta jälkeen. Ilmeisesti korjaus venyy ja vanuu. ELi näin jatketaan, koska lopettaminenkaan ei ole käynyt mielessä. Outi

  VastaaPoista
 3. Onpa jännä. Minäkään en pystynyt kommentoimaan, mutta joku aika sitten ongelma korjaantui ja nyt pystyn kommentoimaan. *koputetaan puuta*

  Kummallista ettei ongelma ole kaikilta korjaantunut. Se ettei pysty kommentoimaan vei kyllä mielenkiinnon bloggaamiseen. Minä kun en pystynyt kommentoimaan edes anonyymina.

  VastaaPoista
 4. Oi, miten lohdullista kuulla, että muutkin painivat näiden kerääntyvien pinojen kanssa. Noi 'pikaisesti helpot korjata' on maailman ärsyttävimpiä, kun ompelukone on yläkerrassa (pääosin nuorison valtakunta) ja sinne on muka niin pitkä matka, ja sitten ne kaikki on erivärisiä, niin koko ajan pitäis olla vaihtamassa lankaa. ja kun saa ruhonsa raahatuksi yläkertaan, huomaa, että ompelulankapakki onkin alakerrassa. Ja noita 'tästä vois tehdä jotain'-juttuja kans kertyy.

  Tähän kommentontiongelmaan törmäsin itse tänään ensimmäisen kerran. Ilmeiseti kommentoin niin vähän, että toistaiseksi olen onnistunut livahtamaan vaan läpi, mutta tänään yritin iltpäivällä turhaan monta kertaa yhteen blogiin panna viestiä. Illalla se sitten onnistui kuitenkin toiselta koneelta. Merkillistä.

  VastaaPoista
 5. Hei.

  JOhtuisiko tämä kommentoinnin ongelmat siitä että sulla tämä kommentointipaikka aukeaa ikäänkuin tekstin perään. Mitä jos kokeilisit laittaa kommentoinnin ponnahdusikkunana?
  Minun blogiin onnistuu kommentointi silloin.

  -Mari (pään tyhjentämiset ja puutarhaprojekti2)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä villaa, voi ihan tuntea sen pehmeyden ruudun läpi... Tavaranpaljous on täälläkin tuttua, pitäisi vaan oppia luopumaankin sen sijaan että kantaa uutta tavaraa taloon...

  VastaaPoista
 7. Jaahas, vai pissailee naapuri kukkapenkkiin. Joku sähköpaimenviritys saattaisi auttaa...
  Ehkä saat verhot kirjottua ensi kevääksi tai sitä seuraavaksi... ei se niin haittaa... nykyään on NIIN paljon kaikkea hommaa, kamala kasa kaikkea kesken ja päästä tulostuu uutta koko ajan.

  VastaaPoista
 8. Meille voisi joku tulla siivoamaan, ite voisin sitten enemmän keskittyä siihen ideointiin ja tuotantoon. Mutta ne kaikki sekamelskakasat, huoh...

  Mulla on nyt mennyt nämä kommentointivaikudet ihan ohi, ei ole ollut mitään ongelmia?

  VastaaPoista
 9. Emmanuelle: Mielenkiinto menee, kyllä. Sen tässä on toki huomannut, että parasta koko touhussa ovat ihmiset. Siis se kommentointi ja porinointi kaiken kaikkiaan. Jännä, jos sulla ongelmat poistuivat; mahdollisuuksia siis kait vielä minullakin!

  morso: Sinun blogisi on juuri niitä, joihin en ole päässyt. Olisi ollut tässä välissä muistaakseni kaksikin kertaa asiaa joskus tuossa kuiden vaihteessa. Pitänee koittaa anonyyminä sinnekkin.

  Mari: En kyllä ymmärrä, mitä se ponnahdusikkuna tarkoittaa, mutta muistan kohdan asetuksista. Ja jos kokeilen sitä, niin sittenpäs tiedän. Kiitos vinkistä!

  liinu: Pehmeää on ja sitä on paljon! Se on tosin lihakarjan villaa, että sikäli se ei varmaan villahifisteille kelvanne, mutta harjoitteluvillaksi näihin mun hommiini se kelvannee.

  mokkakissa: Mulla meinaa unohtua ideat jo toisesta päästä. Pitäisi päästä jo vähän käsiksi tuohon tekemispuoleenkin!

  Soile: Ei mulla ole ollut sun blogin kanssa mitään ongelmaa, sinne olen päässyt ja muutamaan muuhun. Mutta tosiaan systeemi vaatii, että mun pitäisi kirjautua Googleen (vaikka siis olen jo kirjautunut bloggeriin), mikäli haluaisin kommentoida/vastata kommentin mulle jättäneille. Ja kun kirjaudun Googleen, se haluaa, että kirjaudun uudestaan. Ja taas. Se ei lopu koskaan. Näin nykyään siis ovat nämä meikäläisen bloggausasiat. Voihan se olla, että olen ollut liian suulas, ja tässä vähän vaiennetaan puheliaimpia muoreja...

  t. Outi

  VastaaPoista
 10. Haa! Rovaniemen Mari on nero! Nyt tuntuu, että tämähän onnistuu! Moiskut sinne pohjoiseen!

  VastaaPoista