9.4.2011

Mitä parhain päivä


+ Kärpänen lensi puhuessa suuhun. Ei se hyvää ollut, mutta kevään merkki jos mikä.

+ Näin Kekkilän vihervitriinin livenä. Se ON pieni, se mahtuu vaikka kepin nokkaan.

+ Olen ollut hyvinkin pari viikkoa täpinöissäni havainnosta, että lannoitevalikoimiin on ilmestynyt ainakin minulle ennen havaitsematon hevosenlantalannoite. Ei se mitään luomua ole. Mutta helpottaa huomattavasti. Joka keväinen aprikointi muovipusseista, ämpäreistä, lapioista ja metsäretkistä läheisten tallien hevostenulkoilutusalueelle on vain etäinen muisto. Toki se aito tavarakin innostaa. Kävin tänään toivioretkellä kyseisillä talleilla. Lapsi bongasi hevosia ja minä, noh, arvannette varmaan. Että voi ihminen innostua paskasta (anteeksi kansanomainen ilmaus).

+ Kukkapenkistä sojottaa iloisesti jo vaikka mitä!!! Eikä merkkiäkään myyrän kutaleesta.

Jos joku odottaa jotain elonmerkkejä käsitöistä, niin sellaisia ei ole luvassa. Verhot ovat kesken. Sängynpeite on kesken. Huivi on kesken. Sukat ovat kesken. Kaikki on kesken. Ja tiedättekö mitä? Ei haittaa yhtään.

9 kommenttia:

 1. Niinpä, kuinka pienestä ihminen voikaan ilostua, kuten kakkakasasta! Mulle tuotiin kolme säkkiä sitä hevon ittiään ja melkein itku tuli, kun niin ilostuin ihmisten hyvyydestä. Jos sul on kovakin ikävä niitä myyriä, niin voisin lähettää muutaman...

  VastaaPoista
 2. Mammutti: Ei kuule, en halua yhtäkään. Olen pelännyt ja uumoillut pahinta, koska irtokissat näyttävät kadonneen maisemista. Sellainenhan saattaa tietää äkillistä populaationkasvua pikkuvipeltäjissä. Omenapuun tilannetta en ole tarkistanut, mutta kaikki mitä lumen alta on tähän mennessä paljastunut, lupaa hyvää. Mutta sitä ihtiään voisin ottaa. Jos hakisi sieltä talleilta pari-kolme säkkiä..

  VastaaPoista
 3. Miltä se Kekkilä näytti, lupaavalta?! :) nimim. tahtoo kans oman kasvihuoneen..meillä on kolmen kerrostalon yhteinen piha-alue, johon ei saa varmana kasvihuonetta laittaa, ruukuissa vaan kukkia talon seinän vierelle. Mut ainahan sitä haaveilla saa..tai jos vaikka hommais taas kaupungin vuokra-kasvipalstan, josta sai viime kesänä osuvan kuvan Neulovan Nartun Soilen kokemuksista! sellasta se just on, raastavaa hommaa toisinaan ja välillä ihan kivaakin. Hyvä että hevosenlantaa löytyy, luonnosta sekä ihan kaupastakin. Toiv. olet jo toipunut Ikea-kokemuksesta, hekotin taas täysillä kun lueskelin sitä!
  Outi

  VastaaPoista
 4. Vielä ei ole tehty liikkuvia myyrähavaintoja mutta lumen alta paljastunut silputtu verikurjenpolvi antaa ymmärtää että tuho on lumen alla käynyt.

  Se hevonpee voisi tehdä hyvää myös kasvimaalleni, jos nyt sitten taas päätän viljelijäksi ryhtyä. maksulappu tulikin jo postissa

  VastaaPoista
 5. O: No pieni se oli. Ehkä jopa pienempi kuin luulin. Hyvä puoli on se, että se mahtuu vaikka mihin rakoon. Ja nättihän se on. Huono puoli se, että oikeastaan mahtuisi jopa kaksi tai kolme kertaa isompi vitriini. Siihen ei tietenkän mahdu tarhuri tunnelmoimaan tuolin kanssa. Tai jos mahtuu, niin näyttää hiukka oudolta. Pitää vielä miettiä; ilmainenhan se ei ole. Niin ja Ikeasta toivuttu. Suunnittelen jo toisen samanlaisen sohvan hakemista.:)

  Soile: Nyt rupesi pelottamaan. Pitäisköhän ehdä tarkempi kierros pihamaalla. Turkanen sun kurjenpolveasi! Ja totta kait rupeat viljelemään. Maissit ostettu ja kaikki. Ja kun sitä olkeakin pitäisi nyt olla kaupan.

  VastaaPoista
 6. Hyvä, ihailtava asenne! Tuus käymään minun blogissa, siellä on sulle kuvaterveiset :)

  VastaaPoista
 7. AnniKainen: Just kävin! En ennättynyt vielä kommentoida. Palaan asiaan, jahka nuoriso on onnellisesti höyhensaarilla.

  VastaaPoista
 8. Voi mahoton, meillä sitä itteään olisi! Tuohon ensimmäiselle raivatulle läntille sitä laitettiin mullan alle ja nurmikko rehottaa niin, että ruohonleikkurin saisi vaihtaa niittokoneeseen.

  VastaaPoista
 9. Jasmiina: Sinä olet monessa suhteessa hyvin onnekas ihminen!;) Joo, kyllä hevonen olisi poikaa, mutta luulen, että siitä ei aviopuoliso innostu. Jään odottelemaan mielenkiinnolla, josko sinulla olisi aikaa pihan laitolle. Jos noin kasvaa!:D

  VastaaPoista