24.4.2011

Ihan paras päivä


Minä sain linturetkeni. Kotipihalla eilen ostamani krookukset pullistelevat kimalaisista. Ja västäräkkikin näyttäytyi. Eikä siinä kaikki; tiedä vaikka lähiaikoina olisi käsityörintamallakin jotain esiteltävää. Enkä tarkoita alla kuvassa näkyvää Ravelryn perinneporukan mysteerisukkaa.

PS. Kuten joku ehkä jo aavistelikin, tämän tädin hermo ei kestänyt vappuun asti: nostin runkoruusuni mullasta tänään. Lyhyesti ilmaistuna, ruusu on ELOSSA!

6 kommenttia:

 1. Jännää, miten erilaisilta teidän kaikkien Mysteerisukat näyttävät tässä vaiheessa.
  Hauskaa pääsiäisen loppua!

  VastaaPoista
 2. Hoh, kuvathan on kuin jostain Okinawalta... Espoossa lokit kirkuu taivaan täydeltä.

  VastaaPoista
 3. Onnea linturetkestä.
  Ihania kuvia.
  Mukavaa tämän viikon alkua.

  VastaaPoista
 4. Sara: Kiitos! Niin ne tekevät ja kaikkein hauskinta niissä on se, että ne näyttävät ihan erilaiselta, kun ne koristelee. Siis se oma sukkakin ikään kuin vaihtaa muotoaan.:)

  mokkakissa: Lokit ja kuovit mekastivat tuolla Liminganlahdella, josta kuvat ovat. Olen aika huono lintujen kanssa, mutta paljon niitä oli ja samoissa torneissa olleet asiaan enemmän perehtyneet näyttivät harvinaisuuksia. Huippu paikka!

  WeirdRockStar: Mukavaa sinne myös!

  VastaaPoista
 5. Mää vaklasin sun sukkia ravelryssä, se kirjonta oli tosi hieno!

  Kyllä osasi ilmat osua kohilleen pääsiäiseksi. Eipä olisi naurattanut rätäsateessa, eipä ei.

  VastaaPoista
 6. Soile: Oli ongelmaa sävyjen kanssa. Mun mielestä sukka kaipaa limeä, muttei mulla ollut enkä viitsi kauppoihin lähteä kun lankaa on tullut viime kuukausina hankittua muutenkin aika ponnekkaasti. Joten koitin viritellä. Liian latteaksi jäi se iso tähti, mutta onneksi löysin vähän reuhakkaampia kavereita siihen, jospa se menisi. Ne sun avocadot ovat aivan ihanat!

  VastaaPoista