25.4.2011

Hei taas!

Lämpö hellii. Tiiliseinän kupeessa oleva mittari näyttää vaatimattomat 30 + astetta. Ilmankos tuli tädille hiki hevosen lantaa levitellessä. Mieskin polttanut jo kaulansa. Onneksi on rauhallisempiakin hommia; mysteerisukka on edennyt koristeluvaiheeseen ja sen myötä pienoisesta neuleväsymyksestä näyttää poksahtaneen tulppa pois. Saapas nähdä alkaako täällä virrata vai jääkö innostus purosten solinaksi.


Ja jokos se on vappu ensi viikonloppuna? Sitähän pitää ruveta siman tekoon, hyvänen aika.

9 kommenttia:

 1. IIIhhana kirjailu!
  Joo noita paksuja pöriseviä karvapalloja on kuule tänä päivänä pörissyt meidän yläpuolella olevan katon alle. IIIIK! Sinne samaan paikkaan missä niillä mehiläisillä oli muuttopuuhat. Kauhea tohina ollut tänään. Kylmää sisikunnasta asti.
  Kiinteistöhoitaja kävi tsekkaamassa tilanteen ja totesi ettei sinne pääse kuin katon kautta käsiksi. Ilmoitin ettei katolle kukaan mene. Tai siis, eihän se ole minun päätettävissäni todellakaan, mutta ajatuskin siitä että joku menisi silkasta velvollisuudentunteesta katolle vapaasti pisteltäväksi on kauhea. Se ei voi millään tapaa olla terveellistä eikä turvallista edes teoriassa.
  Tuli vaan mieleen tuosta hönniäis- kuvasta.

  VastaaPoista
 2. WeirdRockStar: Muistin kammosi, kun latasin kuvaa kimalaisen takapuolesta, mutta minä tykkään niistä aivan valtavasti. Olen lapsellisen kiintynyt niihin. Ja muihin vastaaviin otuksiin verrattuna kimalaiset ovat sellaista puunhalailija-porukkaa. Ne eivät pistä, kuin ärsytettynä. Siis kun ne ovat peloissaan. Joten voisit tehdä niiden kanssa kokeeksi vaikka tuttavuutta? Hetki samalla parvekkeella? Vaikka turhaan täällä jeesustellaan, en minäkään olisi hämähäkkien kanssa samalla parvekkeella. Ne on miljoona kertaa pelottavampia kuin kimalaiset.:D

  VastaaPoista
 3. Mut hämpyt on söpöi! Joskus nuorempana haaveilin ikiomasta tarantulasta, tai parista. Sijaishoitokin niille olisi järjestynyt, kun olisi ne livauttanut hellästi jonkun kusipäisen entisen poikaystävän postiluukusta sisään. Kaikki oli kato jo ajateltuna!
  Mutta tästä kaikesta on miljoona valovuotta aikaa ja tätä nykyä halailen lempeästi mikrokuituliinaa. Le sigh.
  Ja ei, jos parvekkeella on mitä tahansa pistiäisiä- minä boikotoin!

  VastaaPoista
 4. ja nyt mä huomaan että rouva on viritellyt jonkun nyörinkin tuohon resorin jälkeen!

  Se kirjonta on muuten helppo tehdä kun varsi on vasta vaiheessa. Valmista sukkaa ei ole niin iisi piisi pyöritellä

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun muistutit. Mulla on sima tulollaan, pitää mennä pullottamaan se! Ihana pääsiäissää on ollut tänä vuonna. :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on jo sima pullotettuna jääkaapissa. Tein sitä kokeeksi pelkistä limeistä ja sokerina käytin intiaanisokeria. Saas nähän onko limesima juomakelpoista...

  VastaaPoista
 7. WeirdRockStar: Hyi kauhea. Ihan puistattaa pelkkä ajatus omasta kotitarantellasta.

  Soile: No niin virittelin. Saatan vielä vaihtaa sen johonkin reuhakkaampaan väriin, mutta jotenkin ne reikäset siinä huutelee kaveria, eikö vaan? Minusta se on aika kiva se nyöri.

  morso: Ole hyvä vaan. Mun pitää vielä ostaa ämpäriskin. Jotenkin ne simaämpärit katoaa vuoden aikana johonkin sellaiseen käyttöön, ettei niitä tee enää mieli ruokakäyttöön suunnitella.:)

  Hanna: Pidän peukkuja! Se kuulostaa kyllä hyvältä.

  VastaaPoista
 8. Oulun seudulla syntyy upeaa sukanvartta! Minà olen jo yhden simapullollisen tyhjentànyt.

  VastaaPoista
 9. Lissu: No jopas, minulla tulee sen siman kanssa kiire. Vaikka hyväähän se on vapun jälkeenkin.

  VastaaPoista