28.4.2011

Humua

Aion mennä huomenna töihin tiara päässä. Kuvittelin perustavani iltapäivällä kisastudion sohvalle peribrittiläisellä tarjoilulla ja syventyväni kuninkaalliseen loistoon. Kissan viikset. Hääthän alkavat jo aamusella ja meikätyttö saa tyytyä illan koosteeseen. Jotain korviketta on saatava. Vaikkapa sitten lasten kolmen euron muovitiaralla. Tiaran varastan tietysti lapselta, joka saa esittää päiväkodin naamiaisissa keijukaista pelkillä siivillä varustettuna. Sori. Muuten on sanottava kyseisestä lapsesta pelkkää hyvää. Harrastaa lintujakin. Puussa laulelee kuulemma "peikkonen" ja joutsenen hän tunnisti "isoksi varikseksi".



Lopuksi pitää kehua: minulle on lähiaikoina tulossa epämääräinen röykkiö kerittyä villaa täältä. Tilastin puhtaita selkävilloja, kuten opetitte, mutta puhtauden kanssa on kuulemma vähän niin ja näin. Nyt pitää tarkistaa karstatilanne. Muistaakseni omistan yhdet antiikkiset. Ja selviääköhän siitä urakasta ilman antihistamiinia?


PS. Hyvää vappua myös.

8 kommenttia:

 1. Mulla on nyt töissä HAME (siis mulla EI IKINÄ ole hametta töissä, paitsi vappuna) ja kaulassa roikkuu kasa serpentiiniä. Täällä on tänään käymässä Itävallasta asiakas ja se ihmetteli serpentiiniä. Selitin syyn =o). Lisäksi mulla on jalassa turkoosit sukkahousut ja hoksasin, että mähän olen smurffi! Itse asiassa olen smurffiriina, vai mikä sen tyttösmurffin nimi olikaan...

  VastaaPoista
 2. Miksi niiden piti just perjantaina mennä naimisiin, ihan epistä. Ostin viiniä ja virittelen täällä oikein onnellista olotilaa, ongelmana vähän se, että tv:stä tulee jääkiekkoa ja täällä talossa se tarkoittaa kolme yhtä vastaan, täytyy olla kierä ja keksiä jotain... :)
  Mukavaa häästudiota!

  VastaaPoista
 3. Kisastudio hyvinkin. On nimittäin perinaisellinen laji nämä häät. Minä olin nohevana junaillut kisastudio - aikaa itselleni ja katselinkin lähetystä tykiltä ja valkokankaalta. Mies nauroi ääneen kun tuli kotiin ja huomasi mitä täällä puuhataan.
  Hyvää vappua myös, ja lisää lintuja nuorelle biologille bongattavaksi!

  VastaaPoista
 4. Hanna: Mun tiara toimi hyvin. Kaikki ymmärsivät heti, mistä on kyse. Yritin jopa töissä saada säädetyksi kanavaa oikealle taajuudelle, mutta huonosti siinä kävi; koosteen varaan jäätiin. Pyörähdin tiara päässä kirjastossakin, eikä kukaan kehdannut huudella mitään. Ja minen muuten muista sitä tyttösmurffin nimeä, en sitten millään. Hyvää vappua!

  himalainen: Tänäänkö se alkaa se jääkiekko? Multa kyllä onnistuu senkin mallinen kisastudio; katsotaas, mihin täällä päädytään. Voihan lätkääkin katsoa tiara päässä? Hyvää vappua ja onnea mekkoprojektin kanssa!

  Mari: Sulla on ollut siellä hyvä studio! Valkokangas ja tykki kuulostavat tosi hyvältä tällaiseen tarkoitukseen. Hyvää vappua sinne ja kiitos, vien lapselle terveisiä!

  VastaaPoista
 5. Smurffiina oli tyttösmurffi.

  Sattuneesta syystä meillä ei ole tiaroita mutta ilkamoin silun tasolla kanssasi omastasi.
  Itse haudutin kannullisen Earl Greytä ( ja en ole juonut mustaa teetä sitten viime vuoden elokuun ) ja keräsin itseni sängylle katsomaan livenä lähetystä.

  Vappuloita. Meidän serpenttiini on vielä paketissa ( synnin tunnossa piti ostaa paketillinen sellaista pennulle illalla Siwasta ) mutta eikö huomenna vielä ennätä? Ipana funtsi että värikkään paperinarun levitteleminen ei taida olla varsinaisesti fiksua, en kiistänyt.

  VastaaPoista
 6. WeirdRockStar: Brittimenu ilmeisesti tarviikin tosimustaa teetä. Hoksasin just, että mullahan olisi ollut asiallinen serviisikin astiakaapissa. Kirppariposliineissa lukee Royal Homes of Britain ja kyllä, toinen toistaan komeampaa pytinkiä niissä on. Miksen muistanut jo eilen?

  VastaaPoista
 7. Hauska kuulla, että villoja on tulossa! Erityisen onnellinen olen kuitenkin, että se ruusu säilyi siellä maan uumenissa!

  VastaaPoista
 8. Pikkusisko: Olen pitänyt ruusulle kohta viikon päivät tarkkaa päivittäistä syyniä. Tuntuu uskomattomalta, että se on hengissä. Olen aivan varma, että kuivuminen tai jokin muu rusketus vielä ilmaantuu, vaikka sellaisesta ei ole ollut mitään merkkiä. Ruusu on ulkoillut päivät reippaasti pihalla, yöksi se on kannettu hellästi sisätiloihin.

  VastaaPoista