27.4.2011

Aika värikäs

Huhhuh. Luulin jo, ettei tämä huivi näe päivänvaloa koskaan.Ratkaisin talvella vaivanneet väriongelmat siten, että purin lähes kaikki minua riipineet kukkaset ja ostin yhden kerän vihreäsävyistä Kureyon Sockia tuomaan "jämälankahuiviini" edes jotain ryhtiä. Tunnettu havaintohan tässä taloudessa on se, että vihreä pelastaa tilanteen kuin tilanteen. Ja kas, niin tälläkin kertaa. Kyllä tätä voi pitää. Tiedä vaikka jo vappuna; eikös silloin yleensä sada räntää tai jotain.. Jos villoja tarvitaan, olen valmis.Ohje: Virkkausohje löytyi täältä. Minulla on kukkaisia kolmessa kerroksessa, pisimmällä sivulla niitä on kaksitoista. Lankoina on sekalainen seurakunta Noro Kureyon Sockia sekä Noro Silk Garden Sockia. Virkkuukoukku 4,0.

17 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Vappukukistakin meneevät oikein hyvin ja silloinhan ei lämpö ole riesana...

  VastaaPoista
 2. Mammutti: Vappukukkiapa hyvinkin!

  VastaaPoista
 3. Kiva tuli vappukukkahuivista. Ja kannattaa ehdottomasti käyttää jämälankojen kaverina jotain täyttä "jämäkerää", jotta lopputulos tulee halutunlainen. Niin teen itsekin =o)

  VastaaPoista
 4. Aika värikäs mutta oikein kiva! Hyvä että jaksoit pinnistellä loppuun saakka.

  VastaaPoista
 5. Tuo on niin tuttua tuo "ostin vähän noroa saadakseni jämälankahuivin valmiiksi..." haha. hieno tuli siitä, kaukana ei olla ponchosta... olen havitellut sellaista jo jonkin aikaa. se kun pysyisi päällä itsekseen... tuosta kukkamerestä voisi sellaisenkin varmaan viritellä.

  VastaaPoista
 6. Vihreä pelastaa maailman - tai ainakin neuleet. :)

  VastaaPoista
 7. On se kaunis! Ja saahan jämälankatöihinkin toki lisätä uusiakin lankoja, jos ne oleellisesti parantavat tilannetta, eikös vaan? Ihanan värinen joka tapauksessa tuo huivisi!
  Outi

  VastaaPoista
 8. Pami: Kiitos! Sellainen harmaan päivän piristys siitä tuli.

  Hanna: Kyllä se on ehdottomasti kannatettava periaate. Ja nyt se vihreä - tai se mitä siitä jäi - on ihan virallisestikin jämäkerä.:)

  Soile: Mulla on vihreä, vähän sotilaallinen trenssi ja pitkät ruskeat saappaat. Joskus siinä asussa on olo kuin olisi juoksuhautaan menossa, luulen että tuon huivin kun sitaisen siihen pariksi niin eiköhän tule tyttömäisempi fiilis.

  Oranssi: Nami vaan itsellesi.:)

  mokkakissa: Tämä on kuule se sun pontso. Nimittäin poistin jossain vaiheessa yhden ruman kukan keskeltä huivia - noin vain, ja se oli just passeli kaula-aukko. Sovitin sitä nimittäin ja mallailin, miltä näyttäisi essmes yläosana. Se kaula-aukkoviritys oli ihan hyvän näköinen, joten suunnittelemaan siitä, hus.

  morso: Onkohan tämä nyt sellainen ekohuivi?

  O: pakkohan se on, jos meinaa pitotavaraa tehdä. Mitään hyvää ei ole luvassa, jos jo neuloessa/virkatessa tökkii.

  VastaaPoista
 9. Kaunis siitä tuli. Vihreää kaipaa vielä kovasti, vaikka nyt Seinäjoella on jo ensimmäiset hiirenkorvat koivuissa.
  Yksi totuus jämä - ja marinoituneiden lankojen käytöstä on kylläkin se, että pitää "jatkaa" vanhaa jotta saa uutta. MOT.

  VastaaPoista
 10. Mari: Niin teillä päinhän on rikottu lämpöennätyksiä! Minulla on hiirenkorvat kohta maljakossa; pihalle saa vielä odottaa. Tuo huivi on varmaan syksyllä ihan jees, nyt tekisi mieli jotakin keväisempää.

  VastaaPoista
 11. Kaunis huivi ihanissa värisävyissä!

  VastaaPoista
 12. Ihana, niin kauniit värit! Tuota noroa pitäisi itsekin joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 13. Ingi: Kiitos, värejä tosiaan riittää.:)

  Kirsikka: Kiitos! Kyllä tuolla huivilla saa potkua talven jäljiltä harmaaseen naamaan. Ja jos et ole Noroja vielä kokeillut, niin oikein yllytän. Kaikki tekeminen on niiden kanssa lystiä, koska värien ja väriyhdistelmien vaihtelu pitää mielen vireessä.

  VastaaPoista
 14. Voi vallan mikä huivi rouvalla!
  ... ja huisin kiiltävä tukka.
  ( kiinnitän aina huomion todella tärkeisiin... )

  VastaaPoista
 15. WeirdRockStar: Tukasta sen verran, että alkaa olla taas se aika vuodesta, jolloin käyn kampaajalla. Eli kutrit lyhenevät ja siistiytyvät sen verran, etta kehtaa kulkea. Hyvässä kunnossahan ne kuluneita latvoja lukuunottamatta ovat, kun en mä niitä käsittele mitenkään. Tuollainen värikäs huivikinhan toimii mitä loistavimpana katseenvangitsijana; kukaan ei katso hiuksia.:)

  VastaaPoista