26.3.2011

Työn alla

Kokeilen yhtä juttua. Dottie Angel taisi jäädä vähän päälle.

10 kommenttia:

 1. Nostalgiaa! Käsityön leima, tykkään, tulee mummola mieleeni.

  VastaaPoista
 2. Elsa: Niin se taitaa olla. Tämä kevät näyttää tulevan mummola-tunnelmissa tänne.:)

  VastaaPoista
 3. Niin nättiä jälkeä... vanhahtavaa, mutta uutta. Mitä sitä isompaa edes tekemään?

  VastaaPoista
 4. oi miten nättiä! Jatka vaan, anna ihan hirttää kiinni. taisin muuten nähdä västäräkistä unta viime yönä

  VastaaPoista
 5. Mari: Kiitos, kommenttisi on minulle tärkeä. Näitä tämmöisiä vanhoja pitsejä ja kankaita hämmentässä hiipii aina joskus mieleen pelko, että ei kait tässä mitään museokamaa tehdä. Että muuttuuko mummuksi koko nainen. Tuo vanhahtavaa, mutta uutta sopisi jopa sloganiksi. Pyrin tuohon!:D

  Soile: Meillä tuolla pihalla sirkuttaa joku, jonka repertuaari ei kuulosta siltä, että talvikausi vietetään Pohjolassa. Harmittaa, kun en tunne äänestä, että mikä se on. Lehdessä luki, että västäräkit ja muut odottelevat lumitilanteen helpottumista. Eivät ne kaukana ole. Itsellä vaan kevätfiilis ei oikein pääse nousemaan, koska tuolla ulkona, noh, on aika talvista.

  VastaaPoista
 6. Suloiset ja nostalgiset, anna palaa vaan!

  VastaaPoista
 7. Minä laitoin tuon Dottien ihan suosikiksi, kun sieltähän poikii vaikka mitä ihanuuksia, niinkuin nyt sinulta. Valoa vasten tuo kirjailtu verho loistaa "mummolan iloa" muillekin. Tulipa muuten mieleeni lasten runo: tuskin missään maailmassa... onkuin meidän mummolassa (se kun oli niin ihan päivänpaisteinen ja lätynhajuinen paikka). Minäkin asun mummolaa, vaikken ole mummo. Välillä tuntuu, että asun myös museota tai työläiskorttelia. Vanhoissa ajoissa on niin paljon hyvää. Ripaus niihin jotain uutta, tuunattua ja käyttökelpoista, niin ah, eipä kaikilla olekaan sitä samaa. Kauneus on taas katsojan silmässä ja idea ja keksintö mielikuvituksessa. Kiitos, kun jaot linkin!

  VastaaPoista
 8. Tytti: Jotenkin tämmöiseen näpräykseen on nyt virtaa. Jospa se poikisi verhot, yksi versio on jo valmis. Luullakseni jatkokehittelen sitä vielä.

  Rva Pioni: Tif on kyllä ihan kuningatar. Toki blogin perusteella myös paikat, joista hän materiaalinsa hankkii, ovat ainakin meikäläisen kokemusmaailmaan suhtetettuna käsittämättömiä. Tekisi mieleni kaikenlaista hänen blogistaan. Yrittäähän voi ja saa, mutta minä en ainakaan saa aikaiseksi niin upeaa jälkea. Sinne päinkään. Mutta inspiraatiota - sitä riittää siellä kaikille jaettavaksi! Sillä mennään.

  VastaaPoista
 9. hitsin söpöjä nuo kirjotut tekstit!! 8)

  VastaaPoista