20.2.2011

Kevättä

Merkit ovat selvät. Mies on aloittanut grillikauden - toppahousuissa. Pakkasmittari karkaa auringossa plussan puolelle ja näyttää siltä, kuin lumi sulaisi. Hamstraan vihreää ympärilleni; touhulla ei tunnu olevan mitään rajaa. Tekee mieli siivota, ostaa tapettia. Neulominen innostaa vielä, mutta kohta joutunen vaihtamaan puikot koukkuun. Se on ihan pakko. Se on kevät.

22 kommenttia:

 1. Aika ihanaa huomata kevään merkit eka kerran :D Taidan tietää mitä vihreästä Nepalista on tulossa - pääsein näet itsekin alulle ko. mallissa, mutta en koskaan loppuun saakka. ( Olen myös mielelläni väärässä mallibongaukseni kanssa... ja odotan kiltisti mitä tuleman pitää)

  VastaaPoista
 2. Vihreähän on kevään väri... Kauniita sävyjä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä se vähän keväältä vaikuttaa. Aurinkokin lämmitti ihan pikkasen tuolla meren jäällä.

  Mä haluaisin puuhellan. Sen uuden rukin lisäksi.

  VastaaPoista
 4. Ihanan herkullisia kuvia! Tuo grillaus tässä pakkasessa kuulostaa aika eksoottiselta! =)

  VastaaPoista
 5. Nasti: Niin, mmm. Mulla on nyt paljon lankoja - vihreitä, jotka haluttaisi saada puikoille heti. Mutta näin hitaana neulojana ei auta kuin hillitä.:D

  Mari: Kyllä varmaan olet oikeassa! Malli on vanha ja kaikille tuttu. Saas nähdä, mitä teen tuon vyötärön kanssa; olen kahden vaiheilla teenkö mallin mukaan vai kokeilisinko jotakin muuta.:)

  Elsa: Vihertää tosiaan! Tekisi jo niin mieli antautua kevään pauloihin, mutta tuo pakkanen ja lumi hiukka hidastavat intomieltä.:)

  Soile: Se taitaa olla sitten talonvaihto edessä! Ja eikös haaveilla ole taipumus toteutua?

  Nonna: Meillä on grilli eteläseinustalla isolla parvekkeella. Se lämpenee näillä keleillä kivasti, vaikkei lasitettu olekkaan. Mies aloitti viime vuonnakin kauden helmikuussa; sinne se syöksyi partsille kopistelemaan lumia toppavaatteissa makkaroiden kanssa. Hyvää tuli!

  VastaaPoista
 6. Meillä päin on vielä hyytävä pakkanen, mutta välillä näyttäytyy samanlainen keväänkirkas valo kuin Sinulla kauniissa kuvissasi. Se tietää kevättä (ja hankimaisemaan yhdistettynä valitettavasti myös takuuvarman migreenikohtauksen)!

  VastaaPoista
 7. Hyvää grillikautta teille. Ja Mieshenkilölle aplodit silkasta periksiantamattomuudesta ynnä asenteesta. Ainoa kevään merkki, minkä olen täällä Siperiassa bångannut, on se että talitintit ( tai jotkut muut piipittäjät. En ole lintuhenkilöitä ) todellakin laulavat eri lailla kuin aiemmin.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania sävyjä noissa langoissa, vaikka en itse olekkaan vihreän ystävä. Noita katsellessa tuli oikein keväinen fiilis.

  VastaaPoista
 9. Höpö, höpö, se on talvi! Mikä ihme ihmisiä riivaa? Helmikuu ja pakkasta.

  Mutta valo on kyllä ihanaa. Ja näistä kuvien katselemisesta alkaa tehdä itsekin mieli neuloa jotain vihreää.

  VastaaPoista
 10. Kottby: Kovan pakkasenkin näköjään kestää paremmin, kun on tuo huikea valo, joka miltei sokaisee. Ainakin mieli pysyy korkealla! Kurjaa jos valo laukaisee migreenin. Sen kanssa ei auta kevät, ei mikään. Koetahan klaarata siellä!

  WeirdRockStar: Tipit varmasti räjähtävät suorastaan sirkutukseen, kunhan pakkaset yhtään hellittävät. Meinaan kun näilläkin keleillä laulattaa. Ja mihinköhän sinä oikein olet muuttanut?:D

  Minttu: Varo vaaraa, vihreä koukuttaa keväisin pauloihinsa!:)

  Meflen: Mitä kummaa? Eikö yhtään kevät sirkuta vielä sinun korviisi? Kyllä olet kovaa tekoa; mulla on kevät jo tässä näin. Just ostin siemeniä, kylvöhommiin!

  VastaaPoista
 11. Upeita lankoja! Mä riehaannuin myös: nakuttelin nettitilauksia Colinettelta ja Ilulta ja ties mistä - vihreää, oranssia, turkoosia... Siis minä, jonka mielestä musta on väreistä parhain! Ei ole muuta selitystä kuin KEVÄT - ja jo on kyllä aikakin:)

  VastaaPoista
 12. Ei tunnu vielä keväältä; aamuinen matka luennolle tuotti poskeen valkoisen paleltumalaikun! Lankoja ja niiden värejä fiilistelen kyllä. Niissä näkyy lupaus keväästä :) .

  VastaaPoista
 13. Tindiska: Sitä se on, täytyy olla. Mullakin kaiken tuon vihreän lisäksi oranssia puikoilla. Oranssia? Totta se on!

  Heidi: Paleltumasta huolimatta ei se ole kaukana. Se kevät. Kysy vaikka talitintiltä.:)

  VastaaPoista
 14. Tulin sanomaan että voi mitä nyppyjä puikoilla! Ja sitten täällä asnotaan että kaikille tuttu vanha malli - no ei mulle ainakaan. Innolla odotan mitä siitä tulee, näyttää todella kauniilta :D

  VastaaPoista
 15. Mitä ihanaa pompulaneuletta siellä pilkottaa? Mä tykkään pompuloista! Hauskasti muistuttaa edellisen jutun helmililjojen nuppuja.

  VastaaPoista
 16. Minna: Onpa kiva, ettei kaikki hoksaa. Joku salaisuus ja jännitys säilyy! Yritän tikutella sukkelaan, niin sitten nähdään. Kokoasiat vähän mietityttävät, toivottavasti ei tule sen kanssa ongelmaa.

  Hilja: Pompuloitapa hyvinkin, ja aika isoja vielä!!! Minäkin tykkään pompuloista, eri asia sitten, miltä ne päällä näyttävät jahka pääsen ahtautumaan tuohon..

  VastaaPoista
 17. Vihreää sarastusta, kevättä, kylvöjä... Näyttää ja kuulostaa erittäin hyvältä!

  VastaaPoista
 18. Apua, vihreää: se on tarttuvaa!
  Täytyy vissiin lähteä tältä istumalta ostamaan lankoja (vaikka mun lankadieetti on kestänyt onnistuneesti jo melkein 4 kk).
  Mmm...sammaleen-vihreää.. lehmuksen-vihreää.. mitä merkkiä mahtavatkaan olla nuo sinun vyyhdellä olevat vihreät?

  VastaaPoista
 19. Vilma: Eikös? Voi pojat, kunhan tässä vielä edetään kylvöjen sun muiden kanssa niin lystiä on luvassa. Tämä on ihan huippuvuodenaika ja kun aikaisin aloittaa, niin se on myös pitkä!:D

  Käsityönopettaja: Siis mikä? lankadieetti? Hui, mulla on paremminkin ollut langan hamstrausta viime viikkoina. Mutta nyt onkin mukavasti neulottavaa.. Kuvissa on villatakissa Dropsin Nepal - lankaa, vyyhdeillä Cascade 220 Heathers - lankaa useammassa eri sävyssä ja jotain alpakkaa (en muista mitä), vironvillaa ja Utunaa.... Mahtavaa, eikö? Hus, kaupoille siitä!:DDD Ja jos et kylille asti kehtaa, niin vyyhdet ovat nettikauppa Titityystä.

  VastaaPoista
 20. Kevàttà pukkaa. Pakkasta enàà -18, joten kohtahan on kesà! Olet yksi OulunKouluKunnan bloggaajista, joten jos ehdit ja haluat, ota tunnustus vastaa.

  VastaaPoista
 21. Lissu: Kiitos, Lissu! Mietinkin lukiessani postaustasi, että koskeekohan tämä minua.:)

  VastaaPoista