10.2.2011

Jumantsuka!

Sehän paistaa taas! Ihan pakko pistää vähän blingblingiä peliin ja testata, miten pukukoru kimmeltää kevätauringossa. Ja kimmeltäähän se! Minäkin kävin reilu viikko sitten antiikkimessuilla ja minäkin ostin rintarossin. Aika överi, vai mitä?Mitenköhän se on.. Jos ihminen neuloo kuukausitolkulla sukkia ja kehittyy siinä jalossa taidossa - jopa niin, että kanssaneulojat palkitsevat hänet ponnisteluistaan, niin voiko ihminen enää julkisesti sanoa yhtään poikkipuolista sanaa ko. aiheesta? Mieleni nimittäin tekisi.

12 kommenttia:

 1. Äree koru eikä yhtään liian bling-bling =o)

  VastaaPoista
 2. Eikös se ole niin, että kun on oikein kehittynyt hyväksi, niin sittenhän sitä vasta onkin oikeus olla kriittinen? Nyt ihan oikeesti kiinnostaa kuulla mikä hiertää.

  Ja hieno blingbling sinulla pipossa. Auringossa pitää säihkyä. ;)

  VastaaPoista
 3. Son hieno! ja just sopivasti överi, ei kait hillittyä blingblingiä voi edes olla olemassa???

  Sukkien neulomisesta nyt voi aina nillittää. Ja varsinkin lapasten...voisko kukaan neulasta mulle lapaset? ai ei.

  Ja oot näköjään vähän säätänyt tätä harmaa arkea, mistäs tommosia fontteja saa käyttöön?

  VastaaPoista
 4. Hanna: Koru sopii tähän ajankohtaan hyvin; on vähän kuin helmikuinen lumikide hangella.:)

  Meflen: Neuloa nitkuttelen vielä jonkun päivän, niin saan paatosta kylliksi kerättyä.:)

  morso: Lyhyesti sanottuna nyt hiertää lähestulkoon kaikki.:D

  Soile: Sitten viime kurkistuksen bloggeriin oli ilmestynyt vaikka mitä uutta, fonttejakin. Olen meinaan tutkinut bloggerissa neulontatauon aikana muutakin kuin tilastoja.;) Nämä löytyvät sieltä suunnittelutyökalun lisäominaisuuksista.

  VastaaPoista
 5. Miksei sais nillittää? Eikös sitä nimenomaan silloin voikin napista, kun on tietämystä asiasta ;D Ainaki mie teen niin silloin ku palavasti tuntuu siltä, vaikka se kävis kuinka muiden hermoille.

  Harrastelija koruntekijä töllötti heti ekana nenä kiinni ruudussa, että mitenkähän tuo on tehty. Sitten jouti vasta tekemään tuttavuutta yleisilmeen kanssa. Nätti on, eikä liian bling blingiä.

  VastaaPoista
 6. Tess: Sinä teet korujakin? Minä en ole siihen hommaan vielä uskaltautunut.. Jaa että saa urputtaa? Sitä saattaapi sitten olla tulollaan.

  VastaaPoista
 7. Ihana bling bling, ei yhtään liikaa. Ja hyvännäköisiä fontteja.

  Kai mun täytyy vielä huiskuttaa pahasti pölyyntyneillä pompomeillani ja tehdä pyramidi, sen verran komia saavutus SYTYCKissä :D ONNEA!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana koru !! Mustakaan bling-blingiä ei voi olla koskaan liikaa. Ainakaan koruissa.

  Nimim. harakka

  VastaaPoista
 9. Jasmiina: Voi kiitos huiskauta pompomeja! Jospa niistä joku tuulahdus kävisi tämän nyt kesken olevan sukkaparin ylle ja avuksi..:)

  Marika: Mä olen muutoin niin ankea ilmestys, että ehkä jotain överiä pitää olla tasapainottamassa..

  VastaaPoista
 10. Pitäähän sitä tehdä kaikennäköisiä juttuja käsillä, että ei varmasti ehdi keskittyä yhteen asiaan kunnolla :D En mie oo tainnut kuin pari kertaa jakaa koruntekoasiasta blogissani. Se on kuitenkin niin jumiutunut jo neulejuttuihin, että yleensä sitten pitäydyn vain siinä aiheessa.

  VastaaPoista
 11. Tess: Voisit sinä joskus vähän vilautella korujakin....:)

  VastaaPoista