4.2.2011

Akku latauksessa

Tuhnuisina, valottomina päivinä olo on vähän samanlainen kuin Hiljalla. Jonkin asteisesta vetämättömyydestä huolimatta olen saanut yhden pikkiriikkisen neuleen valmiiksi. Mutta en näytä sitä vielä. Siihen pitää saada vyön solki ja sitä minulla ei nyt ole. On muuten hankala löydettävä sellainen. En löytänyt kaupasta enkä kirpparilta solkea enkä vyötä, josta sellaisen olisin voinut irrottaa. Siis sellaista, jota olin ajatellut.


Onneksi vaatimattoman neulomistason ei tarvitse tarkoittaa vaatimattomuutta materiaalihankinnoissa. Uskokaa tai älkää, mutta tulin kolmanneksi männävuotisessa Sytyck-kisassa. Kyllä! Kovasti kiitoksia kaikille naista mäessä auttaneille ja äänestäneille! Perintöprinsessan titteli tarkoitti kohdallani lahjakorttia Titityyhyn ja kun pistelin kortin päälle vielä vähän omiani, on Keltaisella Kuljetuksella piakkoin tänne päin tuotavana kohtuullisen kokoinen lasti Cascaden lankoja. Voisi mennä hullumminkin, vai mitä? Taidan keskittyä lähipäivät lepoon sekä hartioitteni ja niskan venyttelyyn; pitää olla heti iskussa, kun paketti tulee.

11 kommenttia:

 1. Vau, onnea Sytyck-kisan kolmannelle sijalle! Mulla on mennytkin ihan ohi kuka mitenkin siinä sijoittui. Ajattele, susta tais kuitenkin muotoutua sukka-neuloja :) -KIN!! Hienoa. Ja Titityyn Cascadet varmasti piristää, koetahan päästä kuntoon paketin saapumiseen mennessä!
  Outi

  VastaaPoista
 2. O: Kiitos! Kyllä tosiaan pärjäsin mainiosti, olen ollut aika mielissäni. Sukanneulonta on hidasta; en selvästikkään ole ohuiden sukkalankojen kanssa kovin nopea.:)

  VastaaPoista
 3. Kuvat ei ainakaan ole yhtään valottomia ja teillä näköjään kissakin lataa akkuja. Onnea Sytyck-menestyksestä ja jännityksellä odotan mitä Cascadeista syntyy.

  VastaaPoista
 4. -sanna-: Ei täällä ihan pimeydessä vaelleta.:) Ja kyllä tuo kissa tosiaan ymmärtää hyvän päälle. Niinä päivinä, kun aurinko on näyttäytynyt, se kiertää valon mukana nukkumapaikastaan toiseen. Lämmittää jo. Ja Cascadesta on suunnitteilla neuletakkeja. olen vähän huono sellaisten kanssa, mutta katsotaan kauanko kestää.:)

  VastaaPoista
 5. Olet kuitenkin kutonut vyön, arvaan mä. Johtunee omasta mielialasta, etten osaa kuvitella isompaa neuletyötä.... Kissa on kasvanut?

  VastaaPoista
 6. Tuon viimeisen lauseen myötä verkokalvloilleni piirtyi kuva sinusta Suomi-verkkareissa venyttelessä ja verryttelemässä postilaatikon äärellä :DD

  VastaaPoista
 7. mokkakissa: Mulla on täällä jokseenkin mitäänsanomaton pipo, jonka ympärillä on vyö. Sitten voi kiristellä vyötä pään ympärille ihan konkreettisesti.. Ja Onnihan laihtui syksyllä 300 gr ja olemme onnistuneet pitämään painon siinä, mutta alemmas se ei näytä painuvan, ei millään. Eli 7,1 kg on herran massa.:)

  Soile: Etpä arvannut kauas... Venyttely tapahtuu kuitenkin sisätiloissa. Paketti kun ei mahdu postilaatikkoon, pitää lenkkeillä postiin se hakemaan.:D

  VastaaPoista
 8. Myòhàiset onnitteluni perintòprinsessalle ja mukavaa alkanutta viikkoa. Kevàttà kohti ollaan menossa vimmattua vauhtia...

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea ansaitusta Sytyck- kisassa ansioitumisesta!
  Olet lankasi ansainnut- ja Kiitos SOilen, nyt minunkin verkkokalvoillani venyttelee rivakasti Outi Suomi- verkkaraissaan.
  Onnille terkkuja.
  ONK on sijoituspaikassaan pitänyt uutta omistajaansa huolellisesti hereillä yöhepuleilla. Hyvä kisu!

  VastaaPoista
 10. OHO! Onni on hiukan barokkimaisempi olemukseltaan. ONK kun painaa hyvänä päivänä reippaat kaksi ja puoli kiloa. Onni on ihana ja muhkea!

  VastaaPoista
 11. Lissu: Eikö ole ihanaa? Sinä tietysti kurvaat vastaanottamaan kevättä jo ennakkoon sinne etelän maille, meillä muilla pitää repiä kaikki ilo irti pienistäkin päivänsäteistä. Kyllä se tästä taas lähtee.

  WeirdRockStar: Kiitos kovasti! Ja kyllä, Onni on barokkimainen. Se on aika täsmällinen ilmaus.:D

  VastaaPoista