20.1.2011

Vihertää

Täällä on
- tautia. Yllättyikö joku?
- lähes pelkästään isoja käsitöitä kesken
- hidasta
- lanka loppumaisillaan, ostettava lisää
- hakusalla sisäinen Martha Stewart. Ihan sellainen miniatyyri-Martha riittäisi. Promille hänestä. Tämä huusholli kaipaa kevätmyrskyä ja semmoisesta Marthasta saattaisi olla siinä hommassa apua.


Mikäli lastentautien jumalattaret sallivat, tämä äiti pyyhältää lähipäivinä kaupoille. Lisää upean vihreää Nepalia täältä. Ja postipaketti täältä. Yhden paketin postipoika kantoi kotiin asti. Minullakin on nyt ihan oikeita silmukkamerkkejä. Ja tottakait ne pudotettiin postilaatikkoon lähes samalla hetkellä, kun neuleeni eteni kohtaan, jossa merkkejä ei enää tarvita. Saattaa olla, että seuraava neuleproggis valitaan ihan vaan sillä perusteella, että siihen tarvitaan silmukkamerkkejä. Paljon!

PS. Edith-täti kuiskii, että näyttäisi olevan vanhan kirjoituskoneen näppäimistä tehtyjä silmukkamerkkejä taas kaupan.. Eli kyselijöille: kauppa löytyy täältä.

20 kommenttia:

 1. Voithan sä tarpeen vaatiessa käyttää niitä silmukkamerkkejä muuten vain? Sinne vain sekaan pyörimään. Tulee hyvä mieli, kun on jotain koristeita mukana.

  VastaaPoista
 2. Meflen: No sitä minäkin mietin, mutta ajattelin sitten, saisiko kieltäytymällä moisesta houkutuksesta lisää vauhtia tähän kesken olevaan neuletyöhön. Sinähän olet niitä lankakaupan naisia, eikö niin? Onhan teillä vihreää Nepalia siellä hyllyssä, onhan? Vai erehdyinkö henkilöstä?:D

  VastaaPoista
 3. Jotain ihanaa vihreää siellä on nyt syntymässä. Aika tarkkaan mun suosikkivihreetä. Noista silmukkamerkeistä voisin olla melkein kade. Niitähän voi vaikka roikotella kaulassa, jos ei juuri sillä hetkellä neuleeseen tarvitse! :)

  VastaaPoista
 4. morso: Meillä taitaa olla samanlainen maku! Suosikkivihreä - se on juuri oikea nimitys tuolle sävylle ja merkit ovat päheet. Just nyt kelpaa!:D

  VastaaPoista
 5. Nepalissa on upea vihreä :D Ovatko silmukkamerkit koodatut: Oikea, vasen jne? Semmoisille olisi käyttöä, jos maltat vinkata mistä moisia löytyy.

  Siitä kevätpuuskasta ja Marthasta: minulla kestää pitkään kerätä sitä myrskyä sisälleni. Ajattelen ja mietin, mitä tekisin ja yksi kirkas päivä iskee tornado huusholliin. Ikävä kyllä sen ilmanpaineen pitää vaan antaa keräytyä ensin.

  VastaaPoista
 6. Mari: Editoin tuohon postaukseen kaupan illemmalla, kunhan ehdin rauhassa kaivelemaan. Etsystä kuitenkin. Enkä ehkä ymmärrä kysymystäsi; voivatko silmukkamerkit olla koodatut?:D Kirjaimia näissä on runsaasti ja tietysti niistä voisi itse jonkin koodin kehitellä, mutta jos näissä jokin sellainen hienous on tausta-ajatuksena, se on kyllä mennyt minulta ihan ohi.:DDD

  VastaaPoista
 7. nepalin vihreä ja oranssi ovat mun lemppareita! en vaan ole vielä kehitellyt niistä sopivaa rojektia. siellä oli muuten sitä nepalin pikkuveljeä eli limaa. ei räkää.

  marthaa kaivattaisiin täälläkin. sunnuntaina on synttärit, ja niitten takia ei ole vieläkään laitettu tikkuakaan ristiin

  VastaaPoista
 8. Tarkoitan siis - O= oikea, V= Vasen, tai T=turn, kavennus A, kavennus B... eli merkki kertoisii itse mitä sen kohdalla pitikään tehdä. (Ei tientkään mitään niin julkeaa kuin koko sanaa tarvita) Kuvassasi kun on L,O ,V,E niin neuloja näkee siiinä ohjeen koodikielen ;D

  VastaaPoista
 9. Jestas miten kauniit silmukkamerkit! LOVE :)

  VastaaPoista
 10. Soile: Haa, synttärit. Mulla kans, mutta viikko enemmän peliaikaa. Ei tikkua ristissä täälläkään.:D Mulla on oranssia Cascadea toisen takillisen verran, näyttävät nämä väriasiat kulkevan käsi kädessä.. Tsemppiä sinne! Stressissä ja kiireessä ne parhaat ideat ja työteho muhivat!

  Mari: Kyllä sä oot ovela. No niinpäs onkin. Toisessa satsissa lukee DIVA. Pitää kehitellä tätä koodiasiaa vielä.:)

  Heidi: Eikö? Oli ihan pakko ostaa. Ja ei sinne jäänyt näitä, mutta tehnee lisää. Kaivelen sen putiikin edittiin jahka ehdin.

  VastaaPoista
 11. Lähetä se Martha Stewart myös tänne :)

  VastaaPoista
 12. Kirjailijatar: Taitaa olla kiireinen täti, kun ei näyttänyt täällä vielä vilahdustakaan! Mutta joo, jos tulee, laitetaan se kiertueelle.:D

  VastaaPoista
 13. Vai ollaan siellà taas Taudin kourissa. Kurjaa, KURJAA!!! Noi silmukkavàrkit ovat kauniita. En vain ole vielà moisia tavannut. Parempi vointista viikon vaihtumista.

  VastaaPoista
 14. Lissu: Nuorimmainen taitaa olla sellainen tautimagneetti!:)

  VastaaPoista
 15. Martha käväisi meillä mutta vain hetken.Tarvitsisin vielä pienen hetken, vähän on kesken, joten tännekin voi lähettää.

  VastaaPoista
 16. Vaikka tautia liikkeellä, niin teillä on syntynyt kauniita. Pupuhatutkin niin hellyyttäviä!

  hus pois pöpöt!

  VastaaPoista
 17. pikkujutut: Josko tuo olisi sitten jo tänne matkalla, kun kerta sieltä lähti? Jäänpä odottelemaan peukkuset pystyssä. Kerron kyllä, että teillä jäi homma kesken.:)

  eilen tänään huomenna: Kiitos hus hus -toivotuksista! Toivottavasti sinussa on velhon vikaa ja toivotukset väkeviä!

  VastaaPoista
 18. Oi voi, pahoittelut kun en ollut hoksannut tiedustelujasi täältä ajoissa... :/ Toisaalta tosi ovela myynninedistämiskikka olla kertomatta, että just sitä vihreää Nepalia ei ollut, kun sut sai sitten ostamaan jotain muuta. :P

  VastaaPoista
 19. Oivoi Outi, älä enää laita tuollaisia linkkejä ihaniin paikkoihin! Tosi mahtavia nuo silmukkamerkit :)

  VastaaPoista
 20. Meflen: Ei hätiä mitiä, kyllä tämä kestetään, vaikka kirvelee tietysti tämä tila, että juuri hyvään neulontavauhtiin saatu tekele tällä tavalla joutuu pakkolevolle. Mitä ne silleen ostivat sen Nepalin loppuun? Ja ostoksiin näyttää mulla riittävän, että lanka on vihreää.:D Niin ja tilattiinhan me sitä Nepalia lisää.. Nyt ootellaan ja kasvatetaan sellaista luonteenpiirrettä kuin kärsivällisyys. Sitä ei mulla aina oikein ole..

  helena: Eikö? Maailma on houkutuksia täynnä!:D

  VastaaPoista