31.12.2010

Lupaus vuodelle 2011

- Aion ommella. Enkä tarkoita nyt mitään zhouzhoupets-vermeitä, vaan ihan oikeasti ommella. Enemmän kuin pitkään aikaan. Se on aika helposti toteutettava lupaus. Kun en ole ommellut mitään kunnollista aikoihin.

- Jos olen oikein hurjana, yritän ommella trikootakin. Taivas siinä minua auttakoon.


Hyvää ja erittäin touhurikasta uutta vuotta 2011 teille kaikille! Annetaan langoille ja kankaille ja kaikelle sellaiselle aimo kyytiä tulevanakin vuonna!

11 kommenttia:

 1. Hyvä lupaus, pitäydytään sinä.

  Hyvää ja tohukasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hui, ihan "pelottaa" miten samanlaisia ajatuksia meillä on, sillä itse ajattelin myös ruveta taas ompelemaan itselleni vaatteita. Haaveilen essumekosta (kangas on ollut kapioarkussa odottamassa inspiraatiota jo yli kolme vuotta) ja paitapuserosta, jossa nappilista on olkapäällä. Mutta, oikein mukavaa vuodenvaihdetta Outille Hannalta Kuopiosta =o)

  VastaaPoista
 3. Soile: Kiitos samoin. Ompelu on takunnut aika pitkään, en tiedä miksi. Ideoita olisi, korjattavia, tuunattavia. Toivottavasti saan aikaiseksi.

  Hanna: Ai kun hyvä. Sovitaanko, että jos ei ala kuulua eikä näkyä blogeissa mitään aiheeseen liittyvää, toisella on oikeus vähän kysäistä, että jokojoko???:) Mukavaa vuodenvaihdetta sinnekkin. Täällä on taas korva kipeä.

  VastaaPoista
 4. Hyviä tulevia touhuja ja viettäkää oikein mukava ilta!
  Olen jo ihan trikootakki- fiiliksissä. Äkkiäkös semmoisen, saumurilla mutkat suoriksi vaan. Kandee vain alavarat vahvistaa neulospohjaisella tukikankaalla, että kestää. Ja olkasauma puuvillanauhalla.

  VastaaPoista
 5. WeirdRockStar: Miten se rupesi äkkiä huimaamaan? Alavara. Olkasauma. TRIKOOtakki!!! Hui kauhistus! En mieti mokomia vielä tänään, en huomennakaan. Kerätään vielä hiukka voimia. Hyvää vuodenvaihdetta ja uutta vuotta sinullekkin!

  VastaaPoista
 6. Outi, näin me tehdään!!! =o)

  VastaaPoista
 7. Hanna: Erinomaista! Ei pääse lupaus unohtumaan...)

  VastaaPoista
 8. Hyvä ja helposti pidettävä lupaus!

  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 9. Elsa: Kiitos samoin sinulle! Ajattelin kaivella ompelukoneen esille heti alkuviikosta, kun on vielä lomaa.:)

  VastaaPoista
 10. Oo, sulla on toi kaavakirja kakkonen, oon niin kuolannu sitä! Ja oo, uus värkkäysblogi, miten en oo aiemmin törmänny! :)

  Niin, mulla oli myynnissä niitä silmukkamerkkejä, mutta ne viimeset meni joulupaketeissa kälyille. Jos kuitenkin haluut, niin voin tehä samanlaisia sulle tilauksesta (oranssit ja kirkkaat onnistuu identtisenäki), laita vaikka spostia lottamattila at gmail piste com jos kiinnostaapi.

  VastaaPoista
 11. Lotta: Pukki toi kaavakirjan (öö, ite ostin), enkä ole oikein kunnolla vielä ehtinyt syventyä siihen. Hyvältä se vaikuttaa kyllä. Ja joo, voisin niitä kirkkaita ottaa, tulisi semmoinen pro-fiilis näihin meikäläisenkin hommiin.:)

  VastaaPoista