25.10.2010

Vihdoinkin!


Aivan kuin vireeni olisi palautumassa. Olen siivonnut. Oikein innolla. Rapannut kurjimmat paikat ja nauttinut. Hekumoinut, mihin vielä ehdinkään. Voiko mojo todella tulla takaisin lokakuun lopussa? Marraskuun kolkutellessa ovelle? Pihalla on harmaata, lehdetöntä ja nihkeää. Synkeällä tavalla kaunista. Vähän sellainen odottava tunnelma. Sisällä ei odotella. Sisällä tapahtuu. Jumankeikka, se sukkaparikin on kohta valmis.


Jos tämä on vain lomaviikon kestävä piristyminen, olen todella pahoillani. Pidän peukkuja sen karmealta maistuvan dynamiitin puolesta, jota otan verenvähyyteeni aamuisin 30 millilitraa. Jospa mojo asustaakin vitamiinipullossa?


Kuvissa taloutemme nuorempaa naisväkeä esittelemässä äidin uusia essuja. Kyllä, viuhka kirpputoreilla jatkuu.

9 kommenttia:

 1. Täälläkin on ilmassa pientä siivousinnostusta. Minäkin toivon, että se johtuu muustakin kuin syyslomasta. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Pikkusisko: Kiitos samoin! Mulla on täällä niin ankara kaaos, että yksi viikko ei taida riittää. Totisesti puhtia saisi piisata pitempään!

  VastaaPoista
 3. vaikka on maanantain tunnen olevani virkeä. ja se on kyllä täysin sen ansiota että tänään on vapaapäivä! d-vitamiinilla ei ole mitään osuutta tähän.

  ihania essuja!

  VastaaPoista
 4. Soile: On se kyllä surkeaa, jos lamaannus palaa heti loman loputtua.:( Juu ja mä iskin varsinaiseen essurysään kirpparilla. En tiedä, mitä tällaisella essumäärällä teen, mutta onpahan ainakin tarpeeksi.

  VastaaPoista
 5. Mä kans vedän vitamiinia pullosta, enkä PERIAATTEESSA usko lisäravinteiden voimaan, mutta VARMUUDEN VUOKSI pitää kuitenkin...

  Kadehdin viuhkaasi, viuhauta se tännekin.

  VastaaPoista
 6. Solveig: Varmuuden vuoksi, kyllä kyllä. Ja viuh viuh; nyt heilahti. Ole hyvä!:DDD

  VastaaPoista
 7. Kertakaikkiaan, siivosin tänään töistä tullessani kylppärin kaapit. Puunasin seiniäkin ja lattian rajaa. En tajua, mikä vimma iski. Toivon, että pysyisi päällä. Voisin nimetä joulusiivoukseksi. Olisin todella onnellinen. Toivotaan pysyvän yllä. Ja kivoja essuja! Niin ja onnea sukille...

  VastaaPoista
 8. Kyllä tuo on melko varmasti ohimenevä lomahulluus. Työ imee ihmisestä mehut sanon minä. Kai se on aina ollut niin ja menneisyydessä vieläkin pahempaa kun ne jo kupsahtikin 40 korvilla... Nyt kun tunnut olevan hyvässä vireessä niin voisit kokeilla Magic Loopia...

  VastaaPoista
 9. Sini: Mulla ei hellittänyt vielä illalakaan. Kuopusta kylvettäessä piti vielä juuriharjata kylppärin lattiaa. Joku hulluus se on. Pidetäänpä peukkuja, että se jatkuu! Ja todella vaikka jouluun asti!

  mokkakissa: Hyvät naurut sain, kiitos! Vai loopata vielä tässä imussa. Katotaanpa, jahka saan tämän sukkaparin pääteltyä ja vetäistyä joku aamu vitamiinicocktailit. Älä yllytä hullua!

  VastaaPoista