6.10.2010

Lokakuun kuudes


ja olen sairauslomalla. Taas. Flunssassa. Puhekiellossa. Ei kylläkään tarvitse sairastaa yksin. Tälläkään kertaa.


Elämästäni on tulossa valitusvirsi. Blogistani samaten. Ja blogger säestää: ei suostu liittämään kuvia postaukseeni ei sitten millään. Olisi kovasti kysyntää huonolle huumorille ja mauttomuuksille. Aloitan tästä. Muita ehdotuksia?

Edit. No nyt sitten sain läpi pari kuvaa. Hohhoijaa. Näitä päiviä. Sovitaanko, ettei tänään tarvitse ajatella sukkia?

14 kommenttia:

 1. Höh, älä ajattele sukkia. Mäkin ajattelin pitää tänään lomaa kirjoneuleista, koska en nyt vain jaksa miettiä, miten saisin vähän kireyttä vähemmälle. Enkä sitä, onko mun suunnitelmat sittenkään hyviä ja toteuttamiskelpoisia. Ja kun pitäis tehdä vähän muutakin... huoh.

  Mistähän se muuten johtuu, että aina silloin jos muutenkin vähän harmittaa, kaikki tekniset vempeleet tai bloggerin kaltaiset ohjelmat heittäytyvät hankaliksi? Tekeeköhän ne sen ihan tahallaan?

  Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 2. Ei tarvii! Mulla on niskajumin takia itsemäärätty neulomiskielto kahden päivän ajaksi. Taisi viikonlopun innostuminen (omeleminen, virkkaaminen, neulominen) kostautua ;o( t:hanna kuopiosta

  VastaaPoista
 3. Tämä saattais vähän hymyilyttää. Ehkä.

  http://www.youtube.com/watch?v=qNrWxUlo_9I

  VastaaPoista
 4. Paranemisia! Älä nyt niillä sukilla kiusaa enää kaiken päälle mieltäsi. Päivä se on huomennaki.

  Tämä jaksaa huvittaa minua vieläkin: http://www.youtube.com/watch?v=J4Dk9eQIeiY Vanha juttu, mutta naurattaa silti :D

  VastaaPoista
 5. Meflen: Kyllä, ne tekee sen ihan tahalleen. Eilen illalla esim lääkärin tietokone kieltäytyi toimimasta eikä tohtori saanut tulostettua reseptejä eikä maksutositteita. Ihmetteli puhelimessa sitten jollekkin atk-ihmiselle, että "ihan hyvin on toiminu tähän asti. Että ihan vaan tämän potilaan kohdalla löi tenät". Että tahalleen varmana. Ne haistaa, että ihmisellä menee muutenkin jo silleen, että lisävääntö voisi tehdä terää.

  Hanna: Onpa huojentavaa kuulla. Mulla jo vähän ahisti tuo sunkin meno. Että pitääkö mullakin tehdä sukille kassit? Ja tuunata tissiliivejä.:D

  Nasti: Kiitos, Nasti, arvostan kovasti yritystäsi. Mutta teemaan liittyen: kato, ei sivu aukene. Mä yritän huomenna uudelleen. Jospa tämä ylleni langennut kirous olisi hälvennyt.:D

  VastaaPoista
 6. Ounou, niin ne tulee joskus kasapäin nuo murheet! Rutise vaan! Onneksi mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos, joten kohta taas maistuu elämä entistä makoisammalle. niin se on!

  VastaaPoista
 7. Hähää, huonon huumorin asiantuntija täällä moi. Kerään loppukevennyksiä tuntien loppuun. Joku aina ymmärtää, että tuo tais olla vitsi ja toteaa, että heh heh (kuivalla äänellä hitaasti lausuttuna).

  Lainasin suomen kielen opiskelijoiden koottuja virheitä (Kaksi huonetta ja heittiö) ja olen nauranut hyvää naurua ja muistellut sitä, kun kauan sitten vieraassa maassa vahingossa ilmoitin jäätelökioskilla haluavani seksiä (kjex liian löysästi lausuttuna). Hauskannäköinen myyjämies oli kuolla nauruun ja minä häpeään.

  Mutta ihan melkein vakavasti. Mietin jo alkusyksystä, että kävelenkö lääkäriin ja ilmoitan, että nyt tämä tyttö tarvii mielialalääkkeet, pää on siinä kunnossa. Sitten pysähdyin ja mietin, miten monta viikkoa olin sairastanut, kantanut väsyneenä töitä kotiin, väsynyt lisää ja sairastanut lisää. Sain itseni kuntoon, lepäsin ja jätin ikkunat pesemättä. Sisälle tulee vain kapea valoviiru tahmaisista ikkunoista, mutta olen taas kunnossa.

  VastaaPoista
 8. eilen tänään huomenna: Niinhän se on. Toivottavasti se muutos pitää kiirettä. Olen aika kyllästynyt tähän sairasteluun. Vie kyllä tehokkaasti voimat. Pitänee lukea se sun flunssapostaus uudestaan. Siinä oli vaikka mitä vinkkiä.

  Solveig: Mukava kuulla sinusta. Minäkin välillä mietin, että mitäköhän kriteerejä tämä ylitsevuotava ketutus ja ankeus jo täyttäisi, jos menisi niitä tohtorille listaamaan. Mutta samaan tulokseen olen tullut: kun saisi olla terveenä, niin mikäs tässä porskutellessa. Meneehän se näinkin, mutta kyllästyttää isosti tämmöinen kuukausia kestävä laahautuminen. Jotain kipinää pitäisi saada eloon!

  VastaaPoista
 9. Tess: Ehdin vihdoin katsomaan videon. Kiitos, se ei ollut minulle ennestään tuttu ja kyllä; kyllä sillä hymy irtosi jos toinenkin.:)

  VastaaPoista
 10. taidan tehdä sinulle seuraa sairastuvalla. tai katotaan mitä se kuumemittari aamulla näyttää. eräs toinenkin on kuumessa ja kolmannella korvatulehdus joka ilmenee märkivinä silminä.

  sen siitä sai kun alettiin kaikki syödä d-vitamiinia. noh, mitenköhän sairaita oltais jos ei oltais alettu?

  kaivahan juutuubista vanhat velipuolikuu klassikot esille, pääsiäishanu ja tietysti ihana armas elaine!

  VastaaPoista
 11. Pikaista paranemista! Toivottavasti flunssasi ei kestä yhtä kauan kuin minulla. Onneksi olen jo parantunut. :)

  VastaaPoista
 12. Soile: Meiltä taitaa löytyä Velipuolikuut ihan vhs:ltä tai dvd:ltä.. Siitähän toisaan irtoaisi riemua pitkäksi aikaa. Toivottavsti ei tautisi mene ihan överiksi, että pääset viikonlopulla messuamaan. Ja hei, laitoin viestiä jo sunkin blogiisi, että niissä silmissä on varmaan silmätulehdus ja se tarvinnee omat lääkkeet. Meillä on lapsella sama paketti, ne kulkee tänä syksynä ikään kuin käsi kädessä: korva- ja silmätulehdus.

  Judiuni: Kauanko sulla kesti? Mulla tämä on jo toinen raju tälle syksylle. Tuntuu, että oliko tässä taukoa välissä ollenkaan...

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä! Mä olen jo muutaman päivän yskinyt keuhkojani pihalle kotosalla, alkaa ottaa kohtalaisesti aivoon. Että tiedän fiiliksen. Mielummin olisin töissäkin, kuin tässä tilassa. ;)

  VastaaPoista
 14. Satu: Minullakin huolestuttaa eniten juuri tuo yskä. Se on niin repivä ja tulee syvältä, että äänellä ei ole mitään mahdollisuutta normalisoitua, vaikka puhekielto pitäisikin. 0n tämä touhua!

  VastaaPoista