20.10.2010

Kohta


Kumpi tekee mielen iloisemmaksi? Se, että on lomalla vai se, että tietää kohta olevansa? Vielä kaksi päivää ja sitten loma. Tämä viikko on ollut säkkipimeä ja silti keveä kuin höyhen.

19 kommenttia:

 1. Se on ihan paras hetki kun on töissä ja ihan kohta loppuu työaika ja sitten alkaa loma! Mulla on vielä pari viikkoa loman alkuun, vähän liian pitkä aika vielä. (Tosin oon onnellinen jo ihan siitä että yleensä sain lomaa, se oli aikamoisten neuvottelujen takana..)

  Toivottavasti loputkin päivät kuluu vielä yhtä keveissä merkeissä!:)

  VastaaPoista
 2. ihminen on onnellisimmillaan silloin kun hää odottaa lomaa.

  näin oli joku tutkimus päättänyt. musta se oli vähän masentavasti sanottu. kyllä sen lomalla olemisen pitäisi olla mukavampaa kuin odottelu.

  VastaaPoista
 3. Tämä viikko on todellkin ollut pimeääkin pimeämpi. Vasta nyt tajusi että aurinkohan on pilkistänyt jossain vaiheessa jos ei nyt ihan päivittäin niin aika usein kuitenkin. Ihana valokuva !! Ja loma on aina loma vaikka vuodenaika olisi mikä.

  VastaaPoista
 4. En tiedä varmaa vastausta, mutta kyllä ne parhaat hetket saattaa olla sinä päivänä, kun loma alkaa. Meillähän ei mitään lomaa ole. Ihana kuva.

  VastaaPoista
 5. Hilja: Tästä pimeydestä ja kaikesta vedestä huolimatta askel on ollut aika kepeä koko viikon. Hymy naamassa ikään kuin levenee. Tässähän voi kohta ruveta miettimään, mitä lomallaan tekee vai tekeekö mitään.

  Soile: Kyllä mä ymmärrän tuon tutkimustuloksen. Musta toukokuu on ihan kymppi. Kaikki hieno vielä edessä. Nyt on vähän sama. Koko viikko on mennyt naama virneellä. Lomaviikolla sitä sitten ajattelee, että voivoi, kohta se on ohi. Typerä ihminen.

  Marika: Loma on ihana. Loma on onnea. Loma on tarpeen. Ilman ei kestä.

  kaisa: Kaikilla pitäisi olla joku kaamosloma. Tällaisella pimeydellä ei ole muuta virkaa kuin se, että se tarjoaa loistavat olosuhteet kääriytyä viltinkutkaa, juoda kuumaa ja lueskella jotain nautinnollista. Pikkulinnut lauloivat, että flunssa kiusaa sinua. Koitahan parannella. Värttinässä on muuten merino kesken. Muuten se joutaisi jo kotiin.

  VastaaPoista
 6. kaisa: En tiedä, miksi kirjoitin kummallisen sanan "viltinkutkaa". Tarkoitin viltin mutkaa. Semmoista käärylettä, jonka voi pyöritellä täkistä tai viltistä ympärilleen ja tuhista siellä onnellisena. Ehdoton homma näillä keleillä.

  VastaaPoista
 7. Lomaa pitää odottaa joulukuulle asti :(
  Mutta ihanaa lomaa sinne teillepäin!

  VastaaPoista
 8. Minulla on ainakin ollut superkevyt olo siitä lähtien kun sain lennot varattua. Kyllä sellainen odottamattomana tuleva loma on vähän hukkaan mennyttä, sillä tavoin, että ei ehdi elää odottamisen ilossa!

  Hyvää lomaa, kun se koittaa!

  VastaaPoista
 9. Onhan se onnea, jos töissä ennen lomaa on iloinen ja hyvä mieli. Minä lienen aina niin viimeisilläni ja loman tarpeessa lomaa odottaessani, että kitkutan hieman huonovointisena viimeisillä voimillani.
  Siksipä minulla on kyllä lomalla ehdottomasti paremmin asiat. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän lasken päiviä, ainakaan lomalla.
  Hyvää loman odotusta sinulle ja hyvää lomaa minulle.

  VastaaPoista
 10. -sanna-: Kiitos! Se joulukuu taitaa olla jo ihan ovella. Nostelivat kaupassa tänään hyllyille joulupalloja.

  eilen tänään huomenna: Taidan olla samaa mieltä. Että hukkaan menee yllättäen tullut loma. Silloin menetetään hyvinkin puolet hekumasta.

  Rva Pioni: Minulla tulee helposti mieleen, että enää niin ja niin vähän jäljellä. Vaikka olen yrittänyt opetella laskemaan toisin päin. Että vielä niin monta päivää! Kiitokset lomantoivotuksista ja hyvää lomaa sinnekkin!

  VastaaPoista
 11. Loma, mikä se on? Mulla oli kesällä vaivainen viikko lomaa. No se meni kyllä mukavasti, mutta sitten tapahtui lähipiirissä niin dramaattisia asioita, että niitä ihmetellessä meinas kadota lomalla virkistynyt mieli. Elämä osaa yllättää. No, on mulla ens kesänä pitempi loma eli eikun odotellaan.

  Sinulle ja perheellesi toivottelen rentoa ja antoisaa lomaa. Naattikee, niinkuin täkäläiset sanos :)

  VastaaPoista
 12. Tämä viikko on meidän jengillä syyslomaa. Tein muuten toiset Annikainen -tossut, nyt pinkki-valkoset. Hitsi, että ne tulee nopeesti, kun saa tehdä nelosen puikoilla ja kolmella-neljällä langalla!! Mutta, en tiedä onko noi tossujen tekemiset jotain sijaistoimintaa, kun en ole ainuttakaan silmukkaa vielä luonut sytyck -projekteihin... Onneksi on aikaa... =o)

  VastaaPoista
 13. AnniKainen: Voi sinua parkaa. Onneksi kesä tulee joskus. Ja on edes ne viikonloput. Me koitetaan naattia.:)

  Hanna: Kiva kuulla, että muillakin sytyckki tökkii. Juutas, että olisi pitänyt jollakin seiskaveikalla ja kolmipuolosilla lähteä. Ja oikeastaan neuloa kaikki sukat.:D Kyllä nää ehit. Vaikutat aika tehokkaalta tyypiltä.;)

  VastaaPoista
 14. Toivottavasti mun yskiminen ei häirinnyt pikkulintuja, en hoksannut kysyä. Valitettavasti paranin, ja piti lähteä töihin. Värttinällä ei ole mitään kiirettä, en ole tuota toistakaan pyöritellyt elokuun jälkeen.

  VastaaPoista
 15. kaisa: Tuskinpa häiritsi. Ymmärsin, että teillä oli ollut puhetta.:) Harmilllista, ettei rokulia siunaantunut yhtään sen enempää. Onneksi kuitenkin viikonloppu. Koeta saada levättyä.

  VastaaPoista
 16. Onnentyttö lomalainen! Ihanaa, viikonloppu vielä täysin edessä, ah!

  VastaaPoista
 17. Satu: Juu täällä sitä nautiskellaan. Kurja vaan, että kuudelta pitää nousta, oli arki eli vapaa. Saisi tuo lapsukainen opetella nukkumaan vähän pidempään..:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 18. Hyvää lomanalkua vain! Ja tänä aamuna tiedätkö täällä hevonkuusessa on maa valkeana. Ja lisää tulee taivaan täydeltä. Täydellisen kaunista! Näkisitpä tämän.

  Ja nyt pikavöyhkä Tangosta;
  Tangossa on yksi vartalo ja neljä jalkaa. Tangon värit ovat veren punainen ja syntisen musta. Tango on kuoleman ja intohimon tanssi. Nämä kaikki Argentiinalaisia totuuksia Tangosta, kuin myös asenne että elämä koettelee, muttei milloinkaan hylkää.

  VastaaPoista
 19. WeirdRockStar: Huomenta sinnekkin! Täällä paistaa aurinko, pakkasta. Aika kaunista siis myös meillä. Ja tuo tangohan sopii meitsille kuin nenä naamaan. Siis tuo loppu; se, että elämä koettelee, muttei hylkää.:)

  VastaaPoista