12.9.2010

Mr Collins Islannista

Tämä kuva Rowanin neulemallista nimeltä Iceland on niin upea. Todennäköisesti en aikoinani rakastunut niinkään neuleeseen vaan stailaukseen. Kaikki on oikein. Kävelylenkki nummilla. Kaunis syksyinen sää ja kotona - vaikkei sitä kuvasta näekkään - odottaa takkatuli ja oma lordi, joka kiskoo lenkillä kurautuneet saappaat jaloista. Ihan varmasti lenkkikavereina on pari isoa koiraa, jotka kiitävät nyppylältä nyppylälle nokka maata niistäen. Ihan varmasti. Yhtä varmasti kuin että täällä on luettu ja tuijotettu telkkarista aika tarkkaan kaikki Jane Austenit ja muut sellaiset, missä vilistää jylhiä kartanoita ja komeita kartanonherroja.


Mutta kun ei ole sitä lordia. Saappaatkin pitää riisua itse. Ja inhoan hihoja, jotka uivat hanaa aukaistessa tiskialtaassa. Pyyhkivät pöydät. Joihin ei voi laittaa nenäliinaa sillä tavalla kuin vanhuksilla ja minulla on tapana. Siksi purin ja aloitin alusta. Siitä huolimatta, että neule ei ole enää sama. Enää eivät Austenit huutele, sudet ulvo. Katosivat nummet, kartanot ja takkatuli. Mutta jäihän sentäs kaukolämpö ja kotoisa arki. Ja kaupan päälle tuli aika mukava pitovaate. Ei siinä enää mitään koukkua ole. Se ei käännä päitä. Mutta sen kanssa voi ihminen elää. Sitä paitsi suokkarini Austenin legendaarisessa Ylpeys ja ennakkoluulo -filmatisoinnissa ei ollut syötävän upea Mr Darcy vaan niljakkuudessaan huikea Mr Collins. Niin että kyllä minulle saa arkisempi versio passata vaatepuolellakin.

Lehtikimono (Jossakin Rowanin läpyskässä nimellä Iceland)
Suuri Käsityölehti 10/2007
Lanka: Rowan Cocoon, neljä kerää vajaat
Puikot: Just nyt en muista. Olisko ollut peräti 7,0?
Hiha-aukot ja kaula-aukko siistitty virkkaamalla

Aloitin neuleen kutakuinkin jostain sellaisesta kohdin, minkä kuvittelin riittävän liivityyppiseen vaatekappaleeseen. Edettiin silmämääräisesti, kuten minulla on tapana. Alaosan resoria edelsi jos sun minkälaista viritelmää, koska eräässä vaiheessa sain päähäni, että resori ei ole kiva. Sellaisen version, jossa toistui 6 nurin ja sitten kahden silmukan palmikko, tein loppuun saakka, mutten tykännyt siitäkään. Kuvittelin myös korvaavani hihojen puutetta jollakin näyttävällä efektillä, kuten vaikkapa Sylvi-tyyppisellä suurella kukkasella toisella lanteella, mutta luovuin siitäkin. Jotenkin en jaksanut enää vehdata. Ehkä se, että hihojen myötä tuulonen nummilta vaimeni, latisti hivenen myös neulontaintoani tämän turhan arkiseksi muuttuneen projektini suhteen. Koska valmis työ tuntui tänä aamuna vähän turhankin värittömältä, virkkasin sille tuommoisen rintarossin. Se on Novitan Purosta, jos jotakuta kiinnostaa.


Sen verran tässä neuleessa on kuitenkin sitä Darcy-meinikiä, että lanka on ehdottomasti kartanonisäntä luokkaa. Voisin neuloa pelkästään tästä. Lanka kestää purkuakin niin etten meinannut uskoa. Kallistahan tämä on kuin peijakas, mutta tuurilla tätäkin lankaa saa edullisesti nettikaupoista. Sellaisesta minäkin olen keräni hommannut. Ja mikä parasta: kaikki kruununjalokiveni eivät menneet, sillä lankajemmaan jäi vielä parin kimonohihallisen verran tätä herkkua.
Koska tässä tuli jo paljastettua tuo Mr Collins -perversioni, niin raotetaanpa kaappia vielä vähän lisää. Päivän synttäriteemaan liittyen paljastan ikiaikaisen lempibiisini. Ai, että mä rrrrakastan tätä.

41 kommenttia:

 1. No voi kun on kaunis neule, hurmaava etten sanoisi. Näyttää paljon paremmalta kuin tuo alkuperäinen.

  Heh, mepä kuunneltiin (ja sitähän ei voi tehdä tanssimatta) tuota samaista biisiä eilen kun kavereiden kans vietettiin neulojaisia.

  VastaaPoista
 2. Tui: Kiitos, Tui!

  AnniKainen: Eikö oo hyvä biisi! Voi että! Mekin täällä pidettiin perheen kesken levyraatia aamusella ja saatiin yksveekin hytkymään.:D

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis neule! Paljon kivempi kuin tuo alkuperäinen, ne sellaiset suuret hihat näyttää periaatteessa kivoilta mutta en osaisi itse pitää, juurikin hankalat käytännössä. Tämä sun versio on sellainen joka kelpais itsellekin!

  VastaaPoista
 4. Onnea!
  Ja hieno hieno hieno tuo neule, ja superhieno tuo rintaroossi.
  Olet hurmaava...vai että Mr. Collins...;))

  VastaaPoista
 5. Paula: Kiitos! Ravelryssä törmäsin hihattomiin versioihin luomistuskassani ja siitä se tämäkin sitten lähti. Ei elämästä olisi mitään niiden kanssa tullut ja olisi jäänyt nätti neule kaappiin lojumaan. Rupeappa neulomaan! äkkiä tämä tulee, jos ei tee moneen kertaan kuten minä.:)

  Nina: Kiitos! Kyllä, Mr Collins! Heti alkaa hymyilyttämään, kun se rasvainen nuoleskelva hahmo ilmestyy ruutuun. Tosin olen nirso. Mulle kelpaa vaan se tietyn näyttelijän Collins-hahmo siinä tietyssä BBC:n versiossa. Siinä pojassa on ruutia. Huumorimies!

  VastaaPoista
 6. Stayin' alive! Tuli lapsena katottua turhan monta kertaa elokuva nimeltä Tyttö joka tiesi liikaa. Siinä tää piisi sai ihan uusi ulottuvuuksia....

  Iceland on kiva malli, ja mulla on ihan nuot samat nummillasamoilufiilikset kuin sullakin. Mutta mihin ne hihat laitetaan? että jos käyttöneuleen haluaa niin oikeilla jäljillä modauksissa ollaan.

  Hyvää synttäriä, sinnitellään hengissä!

  VastaaPoista
 7. Mr. Collinshan on ihan vekkuli tyyppi :) Tosin mun sydän läpättää kuitekin enempi mr Darcylle. Mutta asiaan. Neule on huippu! Tykkään kovin! Virkkasitko ruusukkeen omasta päästä vai jostain ohjeesta?

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis. Mä oon kanssa jollain tavalla ihastunut tuohon Icelandiin, mutta se on kovin epäkäytännöllisen näköinen. Liiviversio ois paljon toimivampi, pitää pistää idea korvan taakse...

  VastaaPoista
 9. Kaunis neule! Onhan ne suuret liehuhihat upeat, mutta miten käytännössä? Eihän ne mahdu takin hihojen sisään ja niistä takertuu kiinni joka paikkaan. Parempi siis noin. Turhapa niitä neuleita on kaapin nurkkaan neuloa.

  Mie en oo koskaan ymmärtänyt sitä intoilua Darcyn perään. Ylpeys ja ennakkoluulo itsessään on kyllä upea ja ihana filmatisointi. Itse intoilen ihan muista hahmoista. Jumittaudun todennäköisesti illalla Jack Sparrow:n seuraan. Kuinhan mones kerta lie ja aina yhtä ihana...

  VastaaPoista
 10. Ihana kaunis ihana. Kiva tarina taustalla neuleen syntyä avittamassa, vaikkei siittä sellanen tullutkaan. :)

  VastaaPoista
 11. Ahh mikä neule <3 Ja ahh mikä ihana niljake, Mr Collins <3

  VastaaPoista
 12. Oi, taidan niin tietää Mr. Collinsin. Se BBC:n versio, jossa Mr. Darcya esittää Colin Firth? Ihan parasta :) .

  Neule on ihana. Lehtiä. Poikittain. Vangitsee todellakin katseen.

  VastaaPoista
 13. Soile: Juu, sinnitellään. Staying alive! Toivottavasti olet saanut ladata omia akkujasi nyt viikonloppuna.

  Tytti: Ruusu on omasta päästä, mutta tokihan siellä taustalla ovat kaikki ne ruusut, joita tässä elämässä on jo virkattu. Voisi tietysti postata siihen ohjeen, jos kehtaa ja vielä muistaa. Ja kiitos kehuista. Kyllä minäkin Darcyn päälle ymmärrän, Collinsissa vetaovat ihan muut kuin ihanuusasiat.:)

  Jaana: Harmi, että malli on niin epäkäytännöllinen. Upealtahan se näyttäisi, mutta pitokertoja ei taitaisi kovin monia tulla tässä ilmastossa. Tämä oli tylsä järkiratkaisu.:)

  Tess: Et ymmärrä Darcyn päälle???? Olen törmännyt tähän hämmästyttävään faktaan aiemminkin, silloin(kin?) on ollut kyseessä ikäpolvien välinen kuilu. Darcyä hyljeksineet neitokaiset ilmoittivat huokailevansa esim. Sormusten herran Aragornin perään. Toki myös täällä tätipiireissä ymmärrämme jotain ko henkilön päälle. Mutta mites se Mr Collins?:D

  Jatta: Kiitokset!

  Heidi: Just se! En muista sen näyttelijän nimeä, joka Collinsia esittää, mutta mies on huikea. Ja toinen suosikkini on Äiti Bennet. Aina jotain uutta sävyä saa irti hänestäkin. Mulla on ko julkaisu jos minkälaisena versiona, eli on nähty aika monta kertaa.:)

  Näppi: Kiitos kaunis!

  VastaaPoista
 14. Kaunis. Minä tykkään noista lehtikuvioista.

  Kyllä mullekin kelpaa Rowanin kuvat ja neuleet. Ei ole silti vielä tullut tehtyä yhtäkään. Olen muutaman kerran harkinnut, mutta hinta on ollut liikaa. Mutta kyllä sitä ainakin kerran elämässä pitää joku Rowanin tekele saada puikoille. Maksoi mitä maksoi.

  En muuten ole nähnyt tuota sarjaa sen jälkeen, kun sitä ekaa kertaa näytettiin, mutta herra Collinsin naama palasi oitis mieleen. Vaikuttava tyyppi.

  VastaaPoista
 15. En tykkää yhtään tuosta alkuperäisestä kimononeuleesta, ihan liian kasari minun makuuni! Mutta sinun versiosi on kaunis ja sellaisen voisin jopa ajatella tekeväni.

  VastaaPoista
 16. Kaunis se on, älä suotta vähättele. Ja käytännöllinen ilman niitä isoja hihoja. Ne näyttää kuvassa hyviltä, mutta todellisuudessa ovat jotain ihan muuta.

  VastaaPoista
 17. Aragorn oli ehdottomasti se, joka kolahti sormusten herra -leffoista. Harmi vain, että Viggo Mortensen ei ole oikein mitään ilman pitkiä hiuksia ja ryvettynyttä ulkomuotoa. Siinäkin koin olevani kummallinen, kun kaikki muut tuntuivat ihastelevan sitä Legolasia. Minusta se oli liian siloposkinen ja poikamainen ;D

  Mr Collins herättää sentään jotain tunteita - oli ne sitten minkälaisia tahansa. Darcy on vaan mun makuun liian valju tai jotain. En osaa oikein sanoiksi pukea. Mie en oikein kiinnostu niistä prinssityypeistä elokuvissa.

  Jack Sparrow ja Aragorn. Ei kannattane tehdä hätäisiä johtopäätöksiä kuitenkaan mun miesmaun suhteen :D

  VastaaPoista
 18. luminen: Vaikuttava, kyllä!:D Rowaneita voi tosiaan metsästää nettikaupoista edullisemmin, vaikka eiväthän ne ilmaisia ole sielläkään. Oikeassa olet, että joskus pitää saada tempaista vähän luksuslangallakin. Vähän nostetta tähän muutoin arkiseen vääntöön. Ja minäkin tykkään lehtikuviosta. Se jäi helposti mieleen, eikä ohjetta sitten oikeastaan tarvinnutkaan enää.

  Ellimelli: Kasari? Ihania nämä mielleyhtymät, kun eri ihmisille tulee niin erilaisia asioita mieleen. Sulle eivät siis englannin maalaismaisemat tuossa mallissa huutele?:)

  kaisa: Jep. Ja todellisuudessahan me eletään. Ei oikein viitsi tämän hintaista lankaa - eikä tosin normaalihintaistakaan - neuloa kaapissa seisotettavaksi. Pitäähän sitä nyt edes jotain käyttöä olla.

  Tess: Sielläkin siis Aragorn-fani? Samaa olin minäkin ihmetellyt, ettei Viggo tosiaan potkaise missään muualla.. Ja mulla on tuo Jack S. mennyt ihan ohi, ei soita minkäänlaista kelloa. Tosin mun makuni lienee outo. Sormusten harrassakin ihanin (hauskin?) oli se kääpiö. Gimli Gloinpoika tai jotain.:D

  VastaaPoista
 19. Tess: Voi Tess! Kävin tässä välissä saunassa ja siellä vilvoittavien vesien keskellä alkoivat pikkutiukuset laulella. Ja lopuksi iski ajatus kuin leka päähän. Hyvä, että pääsin pois lauteilt. Siis kyllähän minä Jack-pojan tiedän, herraisä nähköön. Googletin ihan varmuuden vuoksi ja sama mies. Perun sanani. Aion nyt sanoa, vaikka Hilja (jos lukee tämän) putoaa penkiltään, että Johnny Deppin päälle täällä on ymmärretty aina. Ja Hiljalle lohdutukseksi voin sanoa, että luulakseni minä ja Tess emme nyt puhu pelkästään siitä näyttelijäntyöstä.

  VastaaPoista
 20. Hih miten hauskaa keskustelua täällä kommenteissa on :D
  Neule on komea - sopii sinun kropallesi kuin... nenä päähän? Meikäläisen mörssäsin kroppaan tuo olisi ihan mahdoton.

  VastaaPoista
 21. Very nice,very nice! Minuakin nuo lordit ja nummet ja kartanot puhuttelevat, samoin mm. Emily Bronten tuotanto. Ja Stayin' alivekin saa lanteet nytkymään. Mutta nuo laulajan piukkaakin piukemmat pöksyt ei kyllä mulle mahtuis vaikka kuinka nytkyisin. ;)

  Oikein paljon onnea! Toivottavasti sulla on ollut oikein kiva, hyvä ja onnellinen syntymäpäivä! Siltä ainakin kuulostaa!

  Kuulemisiin! Olisipa jännä nähdä joskus ihan livenä!

  VastaaPoista
 22. Hieno tuli -taas! Ja huomattavasti käyttökelpoisempi:lepakkohihaiset neuleet on niin kauan mukavia kun ei tarvitse lähteä kotoaan mihinkään -ainakaan takki päällä, neulemötti kainalossa ei ole kiva.En voi taas kuin ihailla sun sitkeyttä, kun purat ja neulot jokuseen kertaan, mulla purkamisen tarve yleensä aiheuttaa tarpeen hylätä neule joksikin aikaa, tai tyytyä vaillinaiseen.

  VastaaPoista
 23. Siitä tuli ihan täydellisen ihana. Haluan samanlaisen.
  Ja Mr. Collins on kyllä hervoton hahmo. Darcy on vähän valju, mutta eipä siinä sarjassa oikein muita varteenotettavia ole. Ja Viggosta ole samaa mieltä.
  Niin ja hyvää synttäriä!

  VastaaPoista
 24. Kukan ohje olisi tosi kiva! Tilkkupeiton tikkaamisen ohella neuloin syysmaniani vallassa puseron vihreästä Purosta. Malli on niin selkeä, että se kaipaisi hieman piristystä. Olen pipertänyt itse pikkukukkia: tuollainen isompi olisi vähän "rehevämpi" koristus rintapielessä! :)

  VastaaPoista
 25. Onpa kaunis neule. Malliin olen muutamaan kertaan törmännyt ja ihastellutkin, mutta nyt vasta tykästyin kunnolla. Hihat on melko epäkäytännölliset - paljon parempi liivinä :-)

  Mäkin huokailen Sormusten herroissa Aragronin perään. Muuten Viggo ei kyllä iske...

  VastaaPoista
 26. Mää taidan olla vähän jäävi sanomaan mitään kun en ole koskaan katsellut Ylpeys ja ennakkoluuloa enkä oikein sormusten herrojakaan. Tiedän toki miltä Viggo siinä näyttää ja hyvältähän se.

  Staying alive sen sijaan on tuttu;-)
  Mitäs tykkäät Tragedystä? Se hetkuttaa vielä paremmin. Muistan kun kohtalokkaana sitä vedin koulun diskossa. Oli rakkaussuruja.

  VastaaPoista
 27. Mie jo melkein järkytyin, että eikö se tiiä kuka Jack on. Joutuuko tässä oikein erikseen informoimaan asiasta :D Kyllähän jokaisen naisen pitää yksi merirosvo tietää nimeltä...

  Depp on ihan loistava hömelönä merirosvona ja sen takia kiinnostaisi nähdä Liisa ihmemaassakin. Ehkä sekopäiset roolihahmot on sen heiniä...

  Kääpiö oli tosiaan hauskoin tapaus sormusten herran hahmoista, mutta se edustaa liikaa omien sukupiirteideni ilmentymää :D Lyhyyttä ei meidän sukupiirteistä oikein löydy, mutta muutoin.

  VastaaPoista
 28. Kääk! Pitäisikö opetella kirjoittamaan. Edellisessä kommentoinnissa olin todennut, et luulin et oon kolmekymppinen...piti siis oikeasti laittaa, että luulin että SINÄ oleT kolmekymppinen. Että näin. Mutta eiköhän me n.nelikymppisetkin tosiaan saada vielä täällä palstoilla heilua, lukea ja kommentoida... :)
  Kiitos ihanasta blogistasi, onnea vielä kerran syntymäpäivälle ja onnea myös uudelle neuleelle! Himoitsisin neuloa tuota(kin) mallia mutta ne hihat kieltämättä mietityttää muakin, et mihin ne jäis kiinni ym...
  Outi

  VastaaPoista
 29. Collins on ällöttävyydessään huikea, mutta kyllä mr Darcy on kaiken kirjallisuuden ehdoton, ylittämätön Mies. Miksi minulta ei koskaan pyydetä haastattelua, jossa kysyttäisiin, kenen fiktiivisen henkilön kanssa voisi mennä naimisiin? Miksi kukaan ei ole kiinnostunut? Vastaukseni olisi valmiina. Jane Austenista taitaisi riittää juttua huomisaamuun, mutta jätän tähän, tällä erää, kun pitää riittää rivejä neuleellekin.

  Hieno se on. Miksi ne liehuvahihaiset näyttävät niin tajuttoman tyylikkäiltä kuvissa? Miksi kukaan ei muistuta kuvatekstissä, että ne hehtaarihihat pitää tunkea takin sisään ja se mikä on suuri, myös painaa paljon? (Ja mikä ihmeen kyselyikä mulle nyt tuli?)

  VastaaPoista
 30. Mari: No mutta mikäs mörssäri sinä olet?:D Meillä tosiaan repesi keskustelu täällä mukavasti miessektorille.

  Sirisan: Mekin ihasteltiin täällä päässä ko musiikkivideota, vaatteita ja koreografiaa. Tykättiin kovasti.:) Ja sitähän ei koskaan tiedä vaikka törmäillään. Todennäköisesti olisin kyllä mieletön pettymys.

  Merruli: Just kuule mietin aamusella bussia ootellessa, että oli se onnenpotku kun tajusin perustaa tämän blogin. En minä aikaisemmin niin järin sitkeä sissi ollut; mutta kun täällä kertoo jotain aloittaneensa, niin tekee mielellään sen valmiiksi tai ainakin yrittää kovasti, ennen kuin lyö hanskat tiskiin. Niin että laitan tämän sellaisen julkisen paineen ansioksi.:D

  Amelie: Kiitos. Sun pitää ruveta neuloskelemaan; kohta on valmis. Mulla oli tämä jo tänään töissä ja hyvä on. Lämmin, mutta ei kuuma.

  Mindelii: Yritän saada ohjetta tänne. Rehevyyden salaisuushan on iso koukku ja paksu lanka.:)

  Sini: Kyllä kannattaisi sillä Viggolla vähän miettiä tyylikysymyksiä. Että jos heittäytyisi vallan sellaiseksi täyspäiväiseksi Aragorniksi.

  piilomaja: Onko sulla menny Colin Firth Darcynä ohi? Kyllä sun pitää paikata se vaje joskus. Ja tottakait tiedän Tragedyn. Hyvä on sekin kyllä, mutta mulla hippasee enempi tämä Staying alive. Mulla ei tainnut olla niitä sydänsuruja silloin..:)

  Tess: Nyt mä kiinnostuin sinusta ihan todella! Että Gimlin sukua!:D Ja on se hyvä tosiaan joku rosvo tietää.. Minusta tuntuu, ettei Deppillä taida juuri normirooleja ollakkaan. Aina se on jotenkin "outo". Taitaa tykätä sellasesta. Sen Liisa Ihmemaassa aion ostaa, kunhan tulee halvalla vastaan. Tai jos vaikka joulupukki tois.

  O: Juu, arvelinkin, että siinon virhe. Täällä tulee näitä tahattomia virheitä niin usein.. Tee sinäkin tämmöinen hihaton versio. Tässä jos jään johonkin kiinni, niin kait se on jo omaa pöljyyttä.:)

  Solveig: Miksi ei tosiaan? Voi että minä haluaisin kuulla ja lukea, mitä sanoisit. Enkä minä vihille sen Collinsin kanssa menisi, tykkään vaan niin kauheasti siitä hahmosta ja näyttelijäntyöstä; tulen siitä aivan automaattisesti hyvälle tuulelle. Darcy on Darcy. Ihanahan se on. Ehdottomasti enemmän aviomiesainesta.:)

  VastaaPoista
 31. Ei tule siitä alkuperäisestä kimononeuleesta yhtään nummet mieleen! Minun mielestäni nummilla vaelletaan 30- tai 40-luvun tweedjakkupuvussa. Jos päällä on neule, se on tuon ajan tyyliin niukkalinjainen. Ehkä nää mun mielikuvat ei liity niinkään Jane Austeniin vaan enemmänkin Agatha Christieen :-).

  VastaaPoista
 32. Kaunis neule! Parempi versio kuin alkuperäinen, kuten täällä ovat monet todenneetkin.

  Austen kolahtaa, Staying Alive kolahtaa, moni muukin BeeGeesiltä... Ja vaikka Darcy on suosikkini, Collins on tosiaan hirrrvittävän ihana siinä BBC:n versiossa. Asuimme Englannissa, kun sarja tuli ensiesitykseen ja näin sen siis siellä tuoreeltaan ja sitten toisen kerran, kun muutimme takaisin Suomeen. DVD-versiokin minulla on ja kirjankin olen lukenut. Mutta vaikka tykkään tarinasta valtavasti ja Darcy on Darcy, minulle hiipii joka kerta loppuratkaisujen tiimellyksessä mieleen, että mikä on Lizzyn perimmäisin syy naida Darcy? Onhan Darcyssä komeutta ja vastusta ja suoraselkäisyyttä, mutta ei kai vaan kiitollisuus?

  VastaaPoista
 33. Synttärionnitteluiden lisäksi minulla on sinulle blogissani pieni palkinto. :)

  VastaaPoista
 34. Ellimelli: Voih, sekin on niin ihana. Se Agatha. Marple ja Poirot. Ymmärrän kantasi ja tweednäkökulman. Mutta en voi mitään, että siinä Rowanin kuvassa minulle huutelevat nummet ja muut. Eihän se mikään historiapuvustus ole, vaan se tunnelma.:)

  Tuija: Niin, sitäpä sopiikin miettiä. Onko kyse siitä ja minkä verran. Avasiko lopun tapaus Lizzyn silmät vai mikä lie totuus. Sitä voisi oikeastaan taas pikapuoliin pohtia... oliskikohan aika pyöräyttää sarjaa dvd:ssä....

  Kirsikka: Kiitokset. Oikein moninkertaiset, jos oikein ymmärsin. Käynpäs kurkistamassa.:)

  VastaaPoista
 35. Hyvä et tajusit virheen ;) heh, alkoi naurattamaan, että jos tekisin kans hihattoman version, JA SITTEN VIELÄ jäisin johonkin kiinni...se olisi kyllä ultranoloa!.Luin aiemmin jonkun?? blogista, että hän oli neulonut pitkähihaisen (vai puolihihaisen? vrt.alkuper.malli), niin se oli kovin kaunis ja ihana, mutta kun piti laittaa takki päälle niin hihat ei mahtuneet takin hihoihin...eli hihatonta siis tekemään minäkin mars!
  Outi

  VastaaPoista
 36. O: Hihattomassa kiinni jääminen on varmaan aika hankalaa. Luulisin, että se vaatii jonkinlaisia kykyjä. Noloa tietysti, mutta onnistuuko monelta?:DDD

  VastaaPoista
 37. Upea! Rowanin neulemallit ovat universumin kauneimmat, aina selaan, mitään en koskaan uskalla aloittaa! Olen sellainen neuloja että pitäydyn oikeassa ja nurjassa.

  VastaaPoista
 38. eilen tänään huomenna: Tiedätkö, siitä se lähtee. Annappa pahalle pikkusormi nyt syksyn hämyssä, kun on kiva käpertyä viltin ja kutimien kanssa nojatuoliin. Oikealla ja nurjalla pääsee jo aika pitkälle! Tiedä vaikka yllättäisit itsesi.:)

  VastaaPoista