2.7.2010

Yksi kysymys

Oops. Kesken huilaamisen alkoi näyttää, että tekeillä oleva pöytäliinapusero saattaa tarvita jonkinlaista huolittelua kaula-aukkoon ja ehkä muuallekkin. En ole kyllä ihan varma. Muistan lukeneeni, että moni huolittelee i-cordilla. Tai jollain sellaisella. Kuvittelen tietäväni, miten sitä tehdään. EZ on kertonut kirjassaan. Mutta olisiko jollakin vinkata netistä jokin sivu, josta kävisi helposti ilmi, miten sillä pelataan siellä kaula-aukon tai hihansuun tai helman suunnilla. Kun en ole ennen tehnyt. Että ihan neulojille tämmöinen pieni kysymys vaan. Menen takaisin huilaamaan.

PS. Eiköhän tullut eilen rakeita niin että paukkui. Arvatkaapa huviksenne, mitä pionit tykkäsivät. Nyt on sisällä valtava maljakollinen teelautasen kokoisia kukkia ja keollinen niistä esiin kaivautuneita muurahaisia. Oi tätä Suomen suvea.

8 kommenttia:

 1. http://www.ullaneule.net/0106/neuvot_icord.html

  täällä vähän vihjeitä

  VastaaPoista
 2. http://www.knitty.com/ISSUEfall06/FEATfall06TT.html
  Tuolta ainakin löytyy yksi ohje :)
  Itse olen käyttänyt tuota "applied i-cord"-reunusta (miten se suomennetaan?!) hyvinkin paljon. Sillä saa siistit ja muotonsa pitävät reunukset. Suosittelen käyttämään hieman isompaa puikkoa.

  VastaaPoista
 3. http://www.purlbee.com/attached-i-cord-tutorial/2008/1/23/attached-i-cord-tutorial.html

  :)

  VastaaPoista
 4. Voi KIITOS te kaikki ihanat! Lähden heti iltasella vaklaamaan nettisivuja, jahka saan yksveen höyhensaarille. Ehtiiköhän sitä Ghanan peliä tänään katsoa lainkaan?:)

  VastaaPoista
 5. Täältä löytyy myös yksi video-ohje.
  http://www.youtube.com/watch?v=B_nIxVBiokw&feature=player_embedded

  VastaaPoista
 6. Hepsi: Voi mahoton! Mitenköhän tässä oikein käy? Että ehtiikö ollenkaan huilaamaan, kun näyttää, että mielenkiintoista opiskeltavaa riittää. Kiitokset!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti ehdit katsomaan Ghanan peliä, oli nimittäin jännä!

  VastaaPoista
 8. -sanna-: Täytyy tunnustaa, että Ghana veti pidemmän korren.:) Oli NIIN hyvä matsi! Miksi muuten aina häviää se, ketä minä kannatan?

  VastaaPoista