26.7.2010

+ 30 celsiusta

15 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt tuossa virkkauksessa. Mitä lankaa käytät? pitääköhän itsekin panna noi kuusikulmiot käyntiin, niin ihania erilaisia versioita blogeissa siitä vilahtelee.

  VastaaPoista
 2. Joo, en ihan aina ole varma, kummassa maassa sità oikein herààn... Hiki virtaa ihan samlla sortilla jo aamusta alkaen. Mistà tuo toisen kuvan rauniokuva on? Ihanat sàvyt tuossa alimmassa kuvassa.

  VastaaPoista
 3. nyt oon vihreä kateudesta, mä virkkailen samaa ikälopuista kaikenkirjavista Novita-puuvilloista ja sulla on vissiin Noroa? tuleepa siitä kaunis ja harmoninen, ihana, mäkin haluan!

  VastaaPoista
 4. Mikä ihana virkkaus tuossa alimmassa kuvassa on? Ihanat värit! Mun _täytyy_ opetella virkkaamaan myös.

  Kuvat on ihan kuin ulkomailta. Sangen eksoottista kesää pitää.

  VastaaPoista
 5. morso: Tämä on Noron Silk Gardenia. Jäi vähän päälle virkkaushommat.. Neulominen ei tunnu lähtevän vielä käyntiin.:)

  Lissu: Rauniokuva on kutakuinkin Oulun keskustasta. Kuvasin sitä eilen kamerallisen. Se on aika vasta (pari vuotta?) palanut entinen teollisuusrakennus, jossa oli palamishetkellä lasten ja nuorten taideluokkia. Ylmepi lintukuvakin on sieltä; rakennus värjää kuvan taustan vaaleanpunaiseksi.

  minna: Jep, Noroa on. Mulla on eräänlainen testi menossa. On semmoinen vauhti päällänsä, ettei tässä kauaa mene, kun nähdään, mitä tulee. Virkkaile pois vaan. Olen huomannut, että vaikka välillä näyttää, että värit riitelevät, niin loputulos suuremmassa pinnassa ei sitten ehkä olekaan hullumpi. Tsemppiä!

  Jasmiina: Kuvat ovat Oulun keskustasta. Meillä on semmoinen iso puisto, Ainolan puisto, täällä. Se on varsinainen keidas. Suosittelen, jos käyt Oulussa. Ja virkkaus on vahingonlaukauksesta käynnistynyt kokeilu; katson, taipuvatko heksikset vaatteeksi.

  VastaaPoista
 6. Ainolan puisto on ihana!
  Kaunis virkkaus, tykkään niin langan väreistä.
  Se tuolinpäällinen on myös aivan upea. Tuoli on kuin sellainen ihana vanhanaikainen karkki, kääritty sellaisiin suloisiin papereihin :)

  VastaaPoista
 7. Miten sinä sen teit? Sait näihin kaikkiin kuviin samat sävyt. Luinkin tuosta, että kuvat ovat Ainolan puistosta, joku on joskus puhunut siitä. Nimi on tuttu.

  VastaaPoista
 8. himalainen: Ainolan puisto on ihana, kyllä. Sieltä riittää moneen lähtöön. Saapanähdä, miten virkkuu onnistuu..:) Ja rahihan sai näin nimen: se on nyt karkkituoli.

  Kirjailijatar: Tuota noin, öhöm, yritin saada kaikkiin kuviin linnun. Sävyt tulivat sitten vahingossa. Kolme ekaa on otettu puistossa, lähes samasta paikasta, samassa valossa.

  VastaaPoista
 9. Tuon edellisen postauksen syksyangstin allekirjoitan täysin. Työt alkaa vähitellen huudella takaraivossa.

  Mutta voi mitä ihanuuksia olet virkkaillut. Tuosta Norosta on tulossa upea -jokin. Ja jalkapalli vallan jalostui heksagoneilla.

  Sain vihdoin yhden neuleen valmiiksi ja näin siis luvan aloittaa uutta, vaikka minulla ei todellakaan ole pulaa niistä keskeneräisistä.

  VastaaPoista
 10. Voi tuo Noro on kyllä niin hyvän väristä. Tulee kivasti värit esiin noissa kulmioissa.

  Ja langan sävyt kuvissakin :)

  VastaaPoista
 11. Merruli: Nonniin! Uutta vaan kehiin. Onnea valmistuneelle neuleelle, se on aina niin kivaa. Ja kivaa on myös se, että asteet palasivat kunnon lukemiin. Ei ihan ekana ole se syksy mielessä.:)

  luminen: Siinä on kolmea eri sävyä. Aika tieteellinen otanta eli mitä omasta lankalaarista sattui löytymään.:)

  VastaaPoista
 12. nyt sinä sen teit. ei olisi pitänyt laittaa tuota kuvaa virkatusta norosta. agh. kauhea wannabee tauti iski heti.

  onko se liteä kun näyttää kuitenkin suht ohkaiselta? mulla on sitä paksumpaa silk gardenia ja siitä tulee tukalan paksua.

  VastaaPoista
 13. Soile: Tämä on ihan perus Silk Gardenia, nelosella virkkaan ja tulee nopeaa. Yritin ensin Kureyonilla, kun mun jemmoissa olisi siinä ollut parempia värejä. Mutta se oli ihan liian paksua tähän prokkikseen, kassiksi tai johonkin sellaseen siitä tulisi hyvä. Yritän tosiaan tästä päällepantavaa, enkä halunnut peltipaitaa.:) Tämäkin on paksuhko, mutta jotenkin taipuu vielä. Saa nähdä miten käy. Istuvuusongelmia on ihan kiitettävästi. Ei muuta kuin testiä käyntiin sielläkin! Kiva!

  VastaaPoista
 14. Oho tulee ylellinen peitto kun silkistä! (Eikun siitä tuleekin näköjään paita, no mutta ylellinen kuitenkin!) Ja mäkin tykkään noista langan sävyistä tosi paljon. Ja lintukuvasta tykkään myös!

  VastaaPoista
 15. Hilja: Loppuivat vain peijakkaat nuo langat. Pitää sekoitella yksittäisiä keriä joukkoon, mitä nyt jemmoista löytyy. Vähän tuo sävymaailma sotkeuuu, mutta kokeilut ovat kokeiluja...:)

  VastaaPoista