13.6.2010

Tarttis vissiin ruveta tekemään itelleen jotain

Yksvee luki Annaa. Numeroa 21 tältä vuodelta. Hyvä oli. Oli autoja ja tätejä. Mitäpä muuta sitä ihminen kaipaa. Sirkka Mertala oli "äijä", mutta ei se haittaa, sillä niin lapsen isäkin on. Ja äitikin joskus. Mielenkiinto oli jo herpaantumaan päin, kun lapsen ilme kirkastui. "Äittä!", se huusi. Isosti. Piti ihan selvyyden vuoksi nousta tarkistamaan tilanne. Yksvee oli varma asiastaan ja kun "äittä" näytti epäuskoiselta, lapsi osoitti varmemmaksi vakuudeksi sormellaan. Sormi osoitti Juhani Seppäseen, joka on minulle aivan tuntematon suuruus. Hän on tuo ystävällisen näköinen setä tuommoiset värikkäät paperisysteemit kaulassa tuossa alla olevassa kuvassa. Kuva on otettu kyseisestä Annasta. Heti kun järkytykseltäni toivuin. Häntä siis lapseni luulee äidikseen.


Olen visusti vältellyt oman naamarustinkini näyttämistä täällä blogissa. Nyt tiedätte miksi. Voi olla, että tänä iltana en unohda laittaa yövoidetta, silmänympärysvoidetta ja mitä niitä nyt on.

17 kommenttia:

 1. Tuosta sainkin makiat naurut!
  Mutta ehkä lapsi kuitenkin vain innostui hienosta kaulakorusta.. ;oDD

  VastaaPoista
 2. Huh, kyllähän tuli naurettua tuolle postaukselle! :D Totuus tulee lasten suusta, vai miten se oli? :) Ehkä se oli se miehen iloinen ilme ja aurinkoinen olemus, jotka saivat lapsen yhdistämään sen äitiin?

  VastaaPoista
 3. Hmmh, en ole nähnyt sinua livenä, ainakaan tietääkseni, mutta tuo kuvan kaveri näyttää hyvin ystävälliseltä ja mukavalta ihmiseltä.

  VastaaPoista
 4. Herttaisen näköinen setä! Älä huoli, mua on sanottu JJ Lehdon näköiseksi... No mutta huihai. Ai niin, töissä yksi lapsi kysyi aamusella että miksi sinä et ole kaunis tänään (huom. olin mielestäni laittanut hiuksetkin kivasti) Ja toisena aamuna toinen tokaisi, että onpas sulla iso pää. Että en sit tiiä mitä tarttis tehä. Terapian tarpeessa, ainakin. Tsemppiä sullekin! Muistan kyllä, että joskus näytit vilauksen itsestäsi ja totesin sut söpöksi.

  VastaaPoista
 5. Mieshenkilö on kovin sympaattisen ja mukavan näköinen, joten ei ehkä syytä huoleen. Mutta ehkä ne rasvat voi silti illalla naamaan laittaa, ihan varmuuden vuoksi vaan :)

  VastaaPoista
 6. hi-hi! ota se lei pois kaulastasi niin laspi ei enää huomaa yhdennäköisyyttä :DDD ei sen puoleen, mä tein joskus aikaa sitten sen ketä julkkista muistutat -testin. ensimmäisenä listalla oli joku näyttelijämies. tyhmä testi.

  VastaaPoista
 7. pirjo-Riitta: Joo, toivotaan, että se on näin. Olen tosiaan kaulakoruihmisiä, mutta ihan tuolla linjalla en ole vielä ollut.

  Nzqu: Minusta tuo tyyppi on sen verran hyväntuulisen näköinen, että liekö nauttinut jotain sellaista, mitä äiti-ihmisten ei mielestäni sovi. Ainakaan liian kanssa. Enkä tiedä, olenko ylipäänsä järin hyväntuulinen tai siis ainakaan sellaisen näköinen. Mutta tietysti se kuulostaa kauhean mukavalta, kun niin sanot.:)

  ritvis: Toivotaan, että lapsi valikoi kuvasta sellaisen leppeän tunnelman.:)

  Satu: Mulle kerran yläasteella tytöt sanoivat, että "ostatko sinä koskaan uusia vaatteita?". Vai että J.J. Lehto? No, mitäs me poikaporukalla nyt keksittäis oikein? Lähettäisikö kalaan vai kattomaan rallia?

  Jatta: Nii-iin! Mitäpä tässä enää on sanomista..:D

  Tytti: Ihan varmasti puunataan ja rasvataan ja tehdään kaikki voitava. Otetaan vitamiinit ja tehdään jokunen vatsalihasliike. Onko vinkkejä? Nyt ei taida tuorekurkut silmillä enää riittää..

  Soile: Minen ruvennut tuohon testiin ollenkaan, on tätä mustaa huumoria elämässä muutenki ihan riittämiin. Joo, pitääpä tosiaan pistää lei naulaan!:DDD

  VastaaPoista
 8. Hah, voi ei!!!:D

  (Ja valtavan ihanat kesäverhot tossa alemmassa, tulee niin kesä ja juhannusolo niistä kuvista... Ja mä en oo pessy ees ikkunoita...)

  VastaaPoista
 9. Hilja: Kyllä mullakin on ikkunanpesu vielä vähän vaiheessa.....;)

  VastaaPoista
 10. Juhani Seppälä on muuten livenä todella viihdyttävä tyyppi, älä siis aivan vaivu epätoivoon :D

  VastaaPoista
 11. Juhani on kyllä sympaattisen näköinen mutta ymmärrän ahdistuksesi;-)
  On muakin joskus sanottu Tarja Halosen näköiseksi mutta onneksi siitä on kauan eikä sanojaan oikein muutenkaan voi luottaa.

  VastaaPoista
 12. Mielitty: Kiitos, tällä yritetään mennä eteenpäin. :D

  piilomaja: Pitisköhän minunkin turvautua tuohon sanojan luotettavuuden varsin ailahtelevaan tasoon. Luulisi toisaalta kyllä, että lapsi äitinsä tuntisi..

  VastaaPoista
 13. Eikòs teillà ole vàhàn samanmoiset rillit? Muistaakseni. Ja jos mies on hauskan oloinen ja vielà symppikseksi todistettu, em asiat korvaa muutamat (kalliit) yòrasvat.

  VastaaPoista
 14. Lissu: No on meillä ehkä. Mustat. Ja samaa muotoakin. Miehellä on kuvassa farkut. Mulla on semmoiset aina. Hyvä etteivät yölläkin. Ja tukka mullon aina kiinni. Ehkä se on sitten tommosen näköinen livenä kuin tuo Juhanin kampaus. Kyllä on voiteita läträilty!

  VastaaPoista
 15. :D :D :D
  Minä tein joskus sen naamakuvan yhtäläisyyden perusteella valitsevan vaalikoneen ja kaikki minun näköiset ehdokkaat oli kaljuja pönkeitä miehiä.

  VastaaPoista
 16. Jutta: Mikähän niissä koneissa on oikein vikana? Ja tämän jälkeenhän tietysti me kaikki uskomme myös niitä perinteisempiä vaalikoneita!:D

  VastaaPoista