16.6.2010

Meillä ei lasketa


Kolmessa pionirouvassani on pitkälti yli neljäkymmentä nuppua, joista vain pari näyttäisi jäävän suutariksi. Ja omenapuu, joka on sitä leukaan asti ulottuvaa kääpiösorttia, näyttää pukkaavan hedelmää sekin. Erittäin epävirallinen laskutoimitus tuotti yhdeksän paksunpulleaa omenan alkua. Älkääkä virnuilko yhtään. Täällä ollaan ihan fiiliksissä.

16 kommenttia:

 1. Sietääkin olla fiiliksissä, eniten kadehdittaa nuo pionit. Ne on niin kauniita.

  VastaaPoista
 2. Luin taakse päin muutaman postin. Kiitos kuplivasta pötsinaurusta. Tänä aamuna sitä tarvittiin.
  Ja onnea omenan aluista sekä lampoista!

  VastaaPoista
 3. -sanna-: Ne ovat niin upeita! Ja olisitpa nähnyt ne viisi kesää sitten, kun ostin ne jostain Tokmannin kesäpihan paahteesta alelaatikosta. Nuupottivat vuoden, pari. Kannatti puhua, paijata ja varjella.

  WeirdRockStar: Kiitos kiitos. Omppupiirakoita odotellessa..:)

  Satu: Kiitos! Kyllä elämä on mukavaa!

  VastaaPoista
 4. Oisin mieki, jos olis oma omenapuu <3 Ei sillä, pionit ovat kauniita, mutta omenat...nam!

  VastaaPoista
 5. Tess: No mistä me nyt sulle hankitaan oma pikku puu?

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään tosta kuvasta!

  Ja kyllä mäkin aion laskea daalian nuput (heti kun siihen vaan niitä nuppuja tulee...)

  VastaaPoista
 7. Ei se taida oikein viihtyä parvekkeella :D Mie tyydyn hoitamaan muutamia siemenestä asti kasvattamiani basilikan taimia ja unelmoimaan omasta omenapuusta.

  VastaaPoista
 8. Kyllà olet pionisi yms ansainnutkin. Nauti nyt vaikka vuorokauden ympàri. Voisitkos raahata patjankin puutarhaan. Voisit jopa nukkua aarteittesi katveessa. Vai onkos noi murkut esteenà?

  VastaaPoista
 9. Oi, tiedän tunteen. Mulla on omassa testipuutarhassa vasta auringonkukkaa ja jotain hajuhernettä, mutta olen silti ihan innoissani, kun ne oikeasti puskee sieltä mullasta esiin. Samalla terkkuja Firenzestä...vähän eri meininki on täällä päin puutarhahommissa kuin kotosalla.

  VastaaPoista
 10. eilen laskin että omassa pionissani, sarahissa, oli yli kymmenen nuppua. koskaan ei ole ollut niin paljoa! mutta bowl of beatyssä on vain yksi ja se näyttää aika huonolta. höh. siinä on niin kaunis kukka,

  että kyllä ne muutkin laskevat :)

  VastaaPoista
 11. Hilja: Toivotan kasapäin nuppuja daalioillesi!

  Tess: Pitäisi olla jossain etelän mailla, jotta puut purkeissa pärjäisivät ympäri vuoden. Joten basilikoilla sitten! Runsasta kasvua!

  Lissu: Muurahaisia on kyllä riesaksi asti. Ja siilejä, harakoita, kissoja, mitä lie jyrsijöitä ja hyttysiä. Saattaisi olla rauhaton yöpuhde. Yksveen vieressä on tyynempää.:)

  Amelie: Firenzestä! Oi kiitos! Varmasti ovat puutarhatkin siellä eri luokkaa. Voi kun minäkin joskus pääsisin niille kulmille! Mukavaa reissua!

  Soile: Mulla on kaksi sarahia ja yksi valkoinen, jonka nimeä en kuolemaksenikaan muista. Ihania ovat! Nyt vaan sitten ootellaan. Jospa se yksi kaunotar siellä penkissäsi olisi sitten sitäkin lumoavampi!

  VastaaPoista
 12. Onnea nupuille. Pionin nuput ovat uskomattoman kauniita, laitathan tänne muutaman kuvan sitten kun ne ovat siinä vaiheessa :) Mun on tyytyminen naapurin pionipenkin ihailuun. Parina kesänä olen kyllä saanut häneltä maljakkoon muutaman kukan, toivottavasti tänäkin vuonna.

  VastaaPoista
 13. Tytti: Ne ovat kauniita. Filmaan tietysti. Pitää muistaa sinulle kuvia, totta kait. Ja naapurin suhteen sinun pitää varmaankin olla äärimmäisen haaveksuvana tontin yli kurottelemassa sinne pionien suuntaan. Että jos se ymmärtäisi sitten olla anteliaalla tuulella ..:)

  VastaaPoista
 14. Niin, tarkoitin tuossa kommentissani siis pionin kukkia, vaikka onhan ne nuputkin söpöjä, varsinkin sellaiset jotka ovat juuri "poksahtamaisillaan".

  VastaaPoista
 15. Tytti: Saat ne kuulostamaan shamppanjapulloilta! :D

  VastaaPoista