20.6.2010

Keittiössä


Monessa blogissa on ollut satunnaisia kuvia satunnaisista esineistä. Esineet on koottu vaikkapa keittiöstä. Minäkin innostuin. Huomasin varsin pian, ettei touhua kannata jatkaa. En taida olla kaksinen kollaasin tekijä. Ei niistä ainakaan satunnaisia tule. Enkä pysynyt esineissä. Mutta keittiössä kuitenkin.

13 kommenttia:

 1. Oi, minusta oli kaunis kollaasi! Moni on todellakin kuvannut mm. keittiötään tai jotakin vastaavaa paikkaa, tuollainen on ihana pikku kurkistus jonkun elämään. Herttainen keittiö!
  Outi

  VastaaPoista
 2. Onko sinulla nojatuoli keittiössä??
  I-HA-NAA!!!
  Sellainen olisi ihana, siinä voisi lueskella keittokirjoja tai tuijotella uuniin kakun kohoamista seuraten, lukea päivän lehteä odottaessaan keiton kiehuvan, tai siinä voisi istua rakas seuraa pitämässä, kun kokkailen...
  Oma keittiö on onnettoman pieni, mutta ehkä siihen seuraavaan sitten... Vaikka en minä Rakkauden talosta koskaan mihinkään muuta!

  VastaaPoista
 3. ... kaunista, keittiöelämän osaat tehdä, se on selviö!! (onko olemassa sanaa 'selviö', no ei haittaa jos ei ole, nyt on, niin se vain on). Näissä kuvissahan on kaunein koti, lämpö ja elämä. Tuohon tuoliin haluaisi istua ja rupatella, teekuppi vaikkapa kädessä. Onko sun lempipaikka ;-)

  VastaaPoista
 4. O: Terve kaima! Muut näyttävät siirtyneen jo toisiin huoneisiin. Omaa siirtymistä pitää harkita vakavasti; se saattaa jäädä tekemättä.:)

  Paula: Joskus minulla oli samassa paikassa peräti sohva, mutta se oli liian ahdasta. Nojatuoli on juuri sellaisessa käytössä kuin kerrot, olisi aika vaikea miettiä keittiöelämää ilman laiskanlinnaa nyt, kun siihen on tottunut. Mahtuisiko sinulle edes pienenpientä nojatuolia? Suosittelen lämpimästi. Tosin Rakkauden talo kuulostaa niin hienolta, että sielläon varmasti muitakin paikkoja mukavaan oleiluun.

  himalainen: Kyllä se taitaa olla mun lempipaikka. Ihan älyttömän hyvä tuoli. Ja Onni tykkää vahdata selkanojalla ikkunasta lintuja, lapset keikkua käsinojilla; kyllä, elämää siinä tuolissa riittää! Ahdastakin joskus.:)

  VastaaPoista
 5. Minä myös ihastuin nojatuoliin keittiössä, mutta vielä enemmän kirjahyllyyn! Haluan, tarvitsen, kaipaan myös kunnon kirjahyllyä keittööni, nyt ei saa keittokirjoja tai kauneimpia astioita esille.

  VastaaPoista
 6. Nzqu: Tuo hylly on tavallinen tason päällä oleva keittiökaapisto, josta on poistettu lasiovet. Kaapisto avautui aiemmin kahteen suuntaan, sekä keittiöön että sen toisella puolella olevaan olohuoneeseen, mutta mies paneloi olohuoneen puolelta hyllyn umpeen. olohuoneeseen saatiin seinää ja keittiöön kaappi. Siinä on kolme hyllyä kirjoille ja tiedätkö, tila ei meinaa riittää.:)

  VastaaPoista
 7. Hihii, mullakin on keittiössä nojatuoli ja kirjahylly. Itse istun nojatuolissa aika harvoin, yleensä siihen tällätään vieras viininlasin kera, samalla kun itse laitamme ruokaa. Mutta mutta, tuo kello! Hillitön!

  VastaaPoista
 8. Tytti: No niin, onhan meitä muitakin! Kello on toimiva peli, mutta käyntiääni on vähintäänkin stalinistinen. Aivan kaamea. Olen joskus ajatellut, että sen täytyy olla tarkoituksellista. Stalin ei ole päässyt unohtumaan hetkeksikään. Tik tak.

  VastaaPoista
 9. ihanan valoisa keittiö. Näyttää juuri sellaiselta, jollaisen haaveilen joskus saavani.

  VastaaPoista
 10. Minna: Yläkerta, jossa keittiö on, on meidän huushollimme paras paikka. Valoa nimittäin riittää!

  VastaaPoista
 11. Minàkin iskin ensin silmàni tuohon Isà Aurinkoinen -kelloon! Edistààkò se vai jàtàttààkò?

  VastaaPoista
 12. näyttää siltä että sulla on vähintäänkin ihana keittiö, jossa ei ole likaisia tiskejä saati viikon vanhaa biojäteroskista...ihanaa pakoa harmaasta arjesta, kiitos!

  toisaalta setä aurinkoisen alla lienee syytä ollakin ojennuksessa :D

  VastaaPoista
 13. Lissu: Toveri Stalin pysyy aika hyvin ajassa, muttei sitä kestä kukaan korvatulpitta. Ollaan vaimennettu koko Aurinkoinen. Eli hän ei käy, hän vaan möllöttää.

  Soile: Juu, tässä sitä Stalinin valvovan silmän olla naputellaan. Tietenkään meillä ei ole tiskikasoja ja roskiskaappi on aina tiptop. Kaikki keittiön pinnat kiiltelevät puhtauttaan eikä niillä koskaan pyöri turhaa tavaraa. Joopajoo. Kunpa Soile näkisit...:D

  VastaaPoista