25.4.2010

Tänä viikonloppuna

- on lioteltu kastelukannua.

- on laitettu merkille, että siilet ovat lemmekkäällä tuulella. Toisin kuin viime keväänä, olen ollut häveliäs. Vedin sälekaihtimet ikkunan eteen ja jätin parin touhuamaan pihamaalle omassa rauhassaan. Sen tosin ehdin todeta, että sulhasella olisi vielä aika lailla hiottavaa kosiskelutekniikassaan. Lähti hyväkäs kesken kosioriittien iltapalalle ja taisipa vielä syödä itseään puolta pienemmän morsmaikkunsakin eväät. Ne miehet!

- ei päästy aiotulle linturetkelle Liminkaan. Perheen pienin päätti, että nyt olisi otollinen hetki sairastaa vatsatautia. Kevään ensimmäinen västäräkki ilmaantui onneksi niiailemaan takapihallemme. Noin niin kuin korvikkeeksi.

- on neulottu. Ja pitäkääpä hatuistanne kiinni - pitsiä! En ole siinä hommassa järin kokenut. Saattaa hyvinkin käydä niin, että joudun avautumaan aiheesta myöhemmin.

- huomasin unohtaneeni, mihin peijakkaaseen tuikkasin viime syksynä ne paratiisilta tuoksuvat historialliset narsissini . Että pitääkin olla pöljä!

- vapautin omenapuuni kanaverkosta. Jäniksiä kyllä näkyy harva se aamu, mutta näyttävät niin hyvin syöneiltä, että josko niillä olisi jo muutakin purtavaa. Myyräsuojat jätin. Siihen vihulaiseen en luota; en, vaikka saattoi sitä siellä kastelukannussa olla myyränkin sukua. Jospa tuo olisi autuaammilla tulppaanimailla.

- on juhlistettu tänään vuoden täyttävää blogia arpomalla voittajat. Kiitokset kaikille osallistujille! Itse Onnetar saapui paikalle tälläytyneenä tilaisuuteen sopivalla tavalla. Hän edusti arvokkaasti pinkissä. Ja voittajien nimet ovat:


1. Jonna saa voittajana valita neljän teoksen joukosta itselleen kaksi mieluisinta. Meilaatko Jonna osoitetta ja kirjojen nimet vaikka tuohon blogini sivussa olevaan sposti-osoitteeseen, niin laitetaan paketti tulemaan.

2. Nzqu- jahka Jonnan asia on selvä, voit valita kahdesta kirjasta mieluisemman.

3. pikkujutut - eikö mene jännäksi? Mikähän kirja sulle jää?

Onnea voittajille! Toivottavasti jää mieluista luettavaa jokaiselle. Ja heille, joita arpaonni ei tänään suosinut, näyttää kuitenkin aurinko loistavan tuolla ulkona täydellä naamallaan. Mukavaa pyhäpäivää joka iikalle!

9 kommenttia:

 1. Kiva kruunaus viikonlopulle tälläinen arpajaisvoitto. Kiitän onnetarta! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan loistava toi sun balladi, vaikka aihe aika karmiva onkin...

  Mulla oli entisessä asunnossa parveke, toisessa kerroksessa, talon seinät peltiä. Silti sinne oli joku vipeltäjä kiivennyt ja raukka tunkenut mun kastelukannuun. Aika ikävä yllätys oli sitten yks aamu kun menin sinne aikeena kastella parvekekukat ja rupesin kattomaan et mikä ihme siellä kannussa kelluu...

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton! Huono tsägä hiirulaisella, käsittämättömän huono! Siitä ei voine kissoja syyttää.

  VastaaPoista
 4. Minä ajattelinkin tänään sinua, kun me kävimme Limingassa lintuja katselemassa. Mutta hienoa, että olet nähnyt västäräkin!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa voittaa joskus arvonnassa! :) Laitoin sähköpostia tulemaan.

  VastaaPoista
 6. Pikkusisko: Juu ei me päästy mihinkään. Yksvee on potenut koko päivän enkä ole päässyt ulos ollenkaan. :(

  Nzqu: Hyvä kun osui!

  VastaaPoista
 7. Hih, hih, tämähän on kuin kuinka pidän hullua jännityksessä :) Jännää on, todella.

  VastaaPoista
 8. Mukavaa kevättä. Lueskelen tässä hiljalleen väliin jääneitä tkestejäsi.
  Ja henkilökohtainen mielipiteeni on, että yksi jyrsijä vähemmän maailmassa on aina hyvä asia. Näyttävätkin epäilyttäviltä.

  VastaaPoista
 9. pikkujutut: Laitoin sulle sun blogiin jo juttua. Jännitys laukesi!

  WeirdRockStar: Taidan olla vähän hentomieli. Kaikki karvaturrit ovat sydäntä lähellä, jopa jyrsijät. Niin kauan kun eivät koske kukkiin eli myyrille olen julistanut sotatilan. Tosin siinäkin ollaan vasta pelottelun asteella, tappamaan ei ole tarvinnut ruveta.

  VastaaPoista