4.4.2010

Hyvin pyyhkii

Arpaonni on suosinut. Vieläpä ruhtinaallisesti. Amelien arpakone takoi tähän osoitteeseen sellaisia herkkuja, että oksat pois. Pari lehdellistä Phildaria, yksi Rowan, Knitscene ja vielä ylimääräistäkin. Sitä minä vaan ihmettelen, että mistä se Amelie oikein osasi suklaat ja napitkin laittaa niin, kuin olisi itse päässyt valitsemaan. Ja lehdissä oli jokaisessa jotakin, mitä voisi kuvitella neulovansa. Olipa vielä pari sellaistakin ohjetta, joita on joskus tullut jo vakavasti harkittuakin.Niin kuin nyt tuo yläkuvan Molly Ringwald (Knitscene fall 2006). Se on kamalan söötti, mutta en oikein ole päässyt käsitykseen siitä, pukisiko tuollainen übernaisellinen ihanuus meikäläistä. Sitä sopii taas ryhtyä miettimään, sillä nyt olisi ohjekin omassa kirjastossa. Paistaa se joskus risukasaankin.

Ja sää suosii edelleen. Vettä sataa ja lumi hupenee sellaista vauhtia, ettei paremmasta väliä. Todennäköisesti olette jo lopen uupuneita lumiaiheisiin postauksiini, joten lupaan, että alla oleva kuva on viimeinen. Lupaus on helppo antaa, sillä anopin talon seinustalla komeili jo pitkä rivi sipulikukkien varsia. Kyllä lähtee!

11 kommenttia:

 1. Mukavaa pääsiäisen jatkoa! Onnentyttö olet, ihanaisia lahjoja. Tuo suklaa lienee yksi pahimmista kesäkilojen aiheuttajista minulla mutta on se niiden väärti.

  Meillä on jo yli +30 lämmintä, joten kyllä se kesän on sinnekin tultava.

  VastaaPoista
 2. Mahtava kuva, täällä nauraa käkätin pitkään!
  Äsken ei kauheasti naurattanutm kun riisuin kaksi pientä vesilätäkössä uinutta lasta ja latasin kaikki pesukoneeseen, en kuitenkaan lapsia koneeseen laittanut.

  VastaaPoista
 3. Hihhih, ehkä paras lumiukko ikinä :D

  Olen riemuissani myös itse lumienlähdöstä, varsinkin nyt kun kellarin lattia ei enää lainehdi. Että jatka vaan samasta aiheesta, minä ainakin komppaan ;)

  VastaaPoista
 4. pikkujutut: +30???? Kuulostaa hienolta, kerrassaan. Vaikka tiedän kyllä, että kunhan täällä ruvetaan helle-ennätyksiä rikkomaan, olen ihan naatti. Jokohan sulta on sieltä kotomaan linnut lentäneet tänne miten pitkälle..

  Mammutti: Meillläkin vuosi kurakinnas ja housun lahje. Olisin voinut myös laittaa ainakin yhden lapsen koneeseen. :)

  Jutta: Miehen lumiukkokoulukunta on tuttu Lassi & Leevi -sarjakuvista (alkup. Calvin and Hobbes). Taitaa tuo julisteen tekstikin olla sieltä. Sateenvarjo on miehen oma lisä. Kunhan vaan naapureita säikytellään.. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanista ihanin noitaukko!!! Kohta tarttet tota aurinkovarjoa, ettet ihan ukon lailla nàànny. Mukavaa pààsiàisen rààppiàisià.

  VastaaPoista
 6. He hee - tuo ukko on aivan paras! Lassi ja Leevi tulevat mieleen. Ja arpaonnesi on ollut huikea! Siitä ihanaisesta mallista voi myös tulla hyvä - aina väilllä tarvitsee vähän rypytystä kaula-aukon ympärille.

  VastaaPoista
 7. Hauska lumiukko, nauroin sitä pitkään.
  Kun übernaisellisen puseromallin tekeekin tummasta langasta, on se selkeästi vähemmän romanttinen kuin vaaleanpunaisena. Malli on ihana, ja voisi olla tosi kiva vaikkapa harmaasta alpakasta.

  VastaaPoista
 8. Oih, nyt olen kade tuosta arpajaispläjäyksestä. Onneksi sentään sitruunasuklaata saan ihan kaupastakin, se on suurinta herkkua suklaarintamalla tällä hetkeellä. Hieno tuo Calvin ja Hobbes -henkinen lumiukko!

  VastaaPoista
 9. Lissu: Kiitokset. Täällä on rääpitty pääsiäistä lähes ähkyn partaalle. Kyllä tästä taas jaksaa arkea kohti suunnata.

  Mari: Niin, ehkäpä se olisi hyvä olla jokin vähän tyttömäisempikin verme vaatehuoneessa. Jos joskus olisi jotain sellaisia karkeloita vaikka vielä tässä elämässä.. Juu ja innoittajat lumiukkotaiteeseen hoksasit oikein!

  juuli: Sitä harmaata just aattelin ja sitten tietysti olisi varastoissa valmiina vihreääkin sellaista. Eikös vihreäkin ole enemmän noita-akkojen kuin prinsessojen juttu?:)

  Tytti: Välitän kehut talouden lumiukkovastaavalle. Ja sitruunat, suklaassa ja muutenkin, ovat ihan parhautta.

  VastaaPoista
 10. Kyllä lumi lähtee viimeistään tuon ukon nähtyään! Eikä me taideta lunta ihan heti kaivata takaisin.

  VastaaPoista
 11. Pikkusisko: Juu ei, ei me kaivata. Marraskuussa sitten vasta.

  VastaaPoista