31.3.2010

Kun se aprillipäiväkin on tulossa..

15 kommenttia:

 1. Oisko totta että uusi lumi vanhan surma? On se, eikö ookki :)

  VastaaPoista
 2. Juu lisää lunta vaan, mitä sitä mitään kesää tai hellettä: pakkasta, jäätä, tuiskua, pimeää!

  pakkanen, siitä suomalainen tykkää, jeah!

  as if.

  VastaaPoista
 3. Nythàn sinne on luvattu koko viikoksi làmpòasteita, pàivàsaikaan. Kohta te uitte vesissà. Toivottavasti ei tulvavesissà.

  VastaaPoista
 4. Noh kyllä se kevät vaan "ikävä kyllä" tulee. Minulla täällä 200km alempana loppuivat jo potkukelkkakelit, tiet alkaa olla sulana.

  VastaaPoista
 5. Mä luulen, että tykkään lumesta seuraavan kerran joulukuussa, kun on ollu tarpeeks kauan pimeetä ja harmaata. Voi kun tulis jo kunnon kevät ja kesä!

  VastaaPoista
 6. AnniKainen: Toivottavasti vanha kansa tiesi tuon asian oikein. Uutta nimittäin tulee. Märkänä. Tosin just nyt ei sada, jei!

  Soile: Ja huomenna on huhtikuu... Mullon takapihalla yli metrinen hanki. Olen kaivanut siilenmökin ulos lumesta (pelkään sulamisvesien hukuttavan piikkipallon) ehkä sata kertaa. Siellä se on taas umpihangessa.

  Lissu: Juu, uimapukua saa kait katella. Onneksi kumpparissa riittää vartta. Voi olla, että kahluuhommiksi menee..

  Nasti: Minäkin löysin eilen pari sulanutta asfaltin kohtaa, että pääsi lapsi visastelemaan: "maaliskuu maata näyttää". Tänä talvenna on saanut potkutella ja kivaahan se on. Sitten taas ensi talvena. Mutta just nyt pitäisi saada jo jotain muuta. Voit vaihtaa polkupyörään!

  VastaaPoista
 7. maritta: Lumi tulee tarpeeseen marraskuussa, mutta huhtikuuussa tekisi mieli jo ruveta odottelemaan sipulikukkien esiin putkahtelua. Ja nyt jos putkahtelevat, niin näkemättä se jää. Mulla ei näy omenapuustakaan kuin latva. Se on tosin minikokoa, mutta silti. :D

  VastaaPoista
 8. Uskaltanen antaa haisevan kannanoton lumikeskusteluun: Naapurin koira teki suoraan sanoen paskat meidän kuistin matolle. Meinasimpa sitten pestä maton (sellainen iso kuramatto), vaan ulkovesipiste on jossain metrien lumikonoksen alla. Tämän tajutessani, sain tarpeekseni lumesta (ja irralleen päästettävästä naapurin koirasta)!
  Kaikesta huolimatta ja juuri siksi:
  Oikein hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 9. En ole tuon Sallan kans nyt ihan samaa mieltä. Talvella ei haitannu, mutta nyt ku tuo kaikki valkonen alkaa sulamaan, niin alkaa tulla ärräpäitä ku ulkona tepastelee. Onneksi on kumpparit (vielä ku muistais laittaa ne jalkaan ku lähtee kotoa).

  VastaaPoista
 10. Lumesta en tiedä, mutta Samu ja Salla on meidän suosikkeja.

  VastaaPoista
 11. No mutta tuohan oli päivän paras :D Hyvää aprillipäivää ja pääsiäistä!

  VastaaPoista
 12. :D Kohta lumille näytetään hyvin pitkää nenää! (HOPE SO)

  VastaaPoista
 13. Mammutti: Hyvää pääsiäistä sinnekkin! Jospa siellä olisivat hajut jo hälvenneet!

  Amelie: Ja sitä mainitsemaasi vettä on tänään riittänyt. Saapa nähdä tuleeko nahkasaappaistani enää mitään tämän päiväisen kuviokellunnan jälkeen. Jestas,kunhan sulaminen pääsee oikein kunnolla vauhtiin!

  Minna: Meidän esikoinen tykkää kans!

  Pikkusisko: Aprillia sinne myös!

  Satu: Toivottavasti totisesti! Tulvia se tietää,mutta joskushan noista lumista on päästävä. Lupasivat lämmintä pääsiäiseksi,jospa se tästä!

  VastaaPoista
 14. Voih, tämähän osui ja upposi :) Aivan ihana postaus!

  VastaaPoista