13.2.2010

Valokylpyjä
Valoa riittää jo. Välillä jopa valokuvaamiseen asti. Ja lämpöä. Onnin lempipaikka eteläikkunan edustalla kylpee molemmissa. Jopa kissalle tulee liian kuuma. Pitää vaihtaa paikkaa varjoon lattialle. Ja esikoinen vaatii sälekaihtimia kiinni. Ottaa silmiin kuulemma. Kevät ei tunnu sopivan kaikille. Tarvitsevat totuttautumisaikaa. Iloitsevat vielä lumesta. Lumivuorista. Ikkunan takana pyrähtävistä talitinteistä. Iloitkoon vaan, kohta on minun vuoroni. Ja muiden kaltaisteni. Niiden, joille valoa ei voi koskaan olla liikaa. Lämpö onkin sitten ihan kokonaan toinen juttu.

Valoisaa ystävänpäivää kaikille!

17 kommenttia:

 1. Auringonvalo on kyllä ihmeitä tekevä asia. ja se jo lämmittääkin! ikkunassa oleva prisma heijastelee valonsäteitä ympäri huushollia ja herra 3-vee menee asiasta sekaisin

  VastaaPoista
 2. Pelkkä ajatuskin on niin ihana, se että mennään valoa kohti. Jeee.

  Meilläkin oli muinoin Onni kissa. Se loikoili talvet uuninpankolla sukkakorissa.

  VastaaPoista
 3. Pilkahdus valosta piristää. Antaa toivoa paremmasta ajasta. Mulla lumi ja pimeys kiintiöt täyttyneet aika päiviä sitten.
  Hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 4. Soile: Yleensä ihmettelen sitä, miten ja mistä kaikesta lapset keksivätkin innostua niin täysillä. Mutta tässä asiassa voisin kuvitella ymmärtäväni kolme-veetä kertakaikkisen täydellisesti. Niin ihanaa tuo valo!

  AnniKainen: Tämäkin Onni on kova loikoilemaan. Ja valon on huomannut hänkin. Ulos näyttäisi tekevän mieli. Mutta ootellaan nyt, että vähän rupeaisi maata näyttämään..

  Quickstep: Kyllä tämä valo saa lumet ja muut vaivat unohtumaan. Tämä on niin selvä lupaus paremmasta, joka häämöttää jo ihan tuossa nurkan takana. Jipii!

  VastaaPoista
 5. Iloista ystävänpäivää :)

  Valo on kyllä ihanaa ja piristävää. Hienoa kun heijastimiakaan ei enää juuri tarvitse...

  Kivoja VALOkuvia nämä!

  VastaaPoista
 6. Sulla on tosi ihana kattolamppu! Ja Onni-Kissakin on oikein superihana...:)

  Valoisaa ystävänpäivänjatkoa!
  (Olispa täälläkin valoa, harmaata vaan...)

  VastaaPoista
 7. Vain pilkahduksia ovat aurinkohetket täällä vielä olleet, mutta sitäkin ihanampia. Kovin kaunis valaisin tuossa yläkuvassa!

  Edellisen postauksen pipoa kehun tähän lootaan, koska on totisesti kehuja ansainnut. Pitäisiköhän tuokin malli laittaa itsellekin Ravelry-jonoon.

  VastaaPoista
 8. Valon lisääntyminen on niin hyvä. Kaikkea ihanaa sinulle, valostuvaan talveen!

  VastaaPoista
 9. virkattu lintu: Täällä Oulussa on tänään ihan mieletön sää. Aurinko lämmittää! Ja valoa, sitä riittää!

  Hilja: Lähetän täältä sulle vähän aurinkoa, meitä hellitään täällä tänään ihan kybällä. Aurinkolaseihin siirtymispäivä selvästi. Onni, kaamea peto, kääntää onnellisena kylkeä. Tykkäsi terveisistä. Kattolamppu on ostettu pelkkänä lasisena lampun kupuna, mulla on noita kaksi köökissä.

  Merruli: Ei muuta kuin pipon tekoon! Valaisin on sitä köyhän miehen hopeaa; läpi läikehtivää, paikoin hopeanhohtoista lasia.

  Satu: Ihania sinne myös!

  VastaaPoista
 10. Kyllä viime päivinä paistanut aurinko makeasti, selvästi kevättä ilmassa!

  VastaaPoista
 11. Pikkusisko: Juu, tästä ei voi erehtyä. Lupasivat kyllä taas pakkasta ja harmaata, mutta siinäpä yritelkööt..

  VastaaPoista
 12. Voi, tekisipä niin mieli silitellä tuon Onnin nenänpäätä... ihanainen ötökkä.

  Aamulla on tosiaan ennen kahdeksaa jo valoisaa. Huomaan herääväni nyt paljon aikaisemmin ja reippaampana. Mikä on hyvä, sillä nyt on paljon tekemistä :)

  VastaaPoista
 13. Ninuska: Voi että Onni tykkäis!! Eikö ole muuten hienoa, että valon siivittämänä sitä jaksaa touhutakin taas eri tavalla?

  VastaaPoista
 14. Ihania kuvia, tuli just semmonen ihana kevätfiilis. Valo on kiva, mutta kuuma ei oo kiva. Sitä paitsi lumi heijastaa valoa kivasti :)

  VastaaPoista
 15. Nämät on kyllä niitä kaikkein oikeimpia valokuvia. Tuo kaunotarlamppukin, voin kuvitella miten kaunis se on valossa. Voi valo!
  Meilläkin ollut valoa ihan hurjasti monena päivänä, ja katsoin että lauantaille luvattiin ihan keltaista palloa, täyttä aurinkoa. Taitaa olla teilläkin sama.

  VastaaPoista
 16. Puputsi: Fiilistä on, voi että kevät jo kurmuuttelee tuossa nurkan takana. Ulkona melkein 30 astetta pakkasta, mutta tuo valo - se sen fiiliksen tekee!

  himalainen: Kyllä! Täällä paistaa niin ettei mitään rajaa! Nyt nautitaan tästä, eikö?

  VastaaPoista