27.1.2010

Moiskis!

Olisi selkeästi tarvetta elämänmuutokselle. Ammatinvaihto. Työpaikan vaihto. Paikkakunnan vaihto. Asunnon vaihto. Naaman vaihto. Tämän täytyy tarkoittaa kevättä.

Ostin aimo satsin valkosipulia. Nyt pitäisi olla potkua vähäksi aikaa. Ja valkosipulin syömisessä on sekin hyvä puoli, että saa olla rauhassa. Haju karkoittaa häntäkärpäset. Kuulemma vampyyritkin. Auttaisikohan se liian innokkaisiin kosijoihin? Esikoisen päiväkodissa yksi poika pussailee. Ei äitejä, vaan tyttäriä. Esikoinen tiedusteli viikko sitten, miten kirjoitetaan "Stop tykkänään pussailu!" Laati ystävineen varoituskirjeen. Piirsivät pussailijasta kuvankin. Poika ei tykännyt. Kuvassa hänellä oli hame ja keijupinnit. Mutta se nöyryytys riitti vain viikoksi. Nyt siellä moiskutellaan taas. Kevään merkki kait sekin.

10 kommenttia:

 1. On muuten mukavia sipulikuvia! Mitàhàn kun pikkuprinsessat sòisivàt valkosipuleita ja kimppapussaisivat prinssià, kerran puhe ei riità. Syytettàiskòhàn pikkunaisia ahdistelusta? Onkohan pussailu opittu kotoa? Kaikkea ne kotona opettavatkin. HYI!!!

  VastaaPoista
 2. Ihkut kuvat, nyt tarvii valkosipulia saada heti! Kyl muutokset aina välil tekis terää. Edes jonkinmoiset. Moiskis!

  VastaaPoista
 3. No jaa, korvaahan se valkosipulin osto työpaikan- tai asunnonvaihdon... Ainakin melkein.

  VastaaPoista
 4. Unohdin ihan kehua blogisi uutta vaaleutta!

  VastaaPoista
 5. Lissu: Kiitos kehuista ja vinkistä. On vaan niin nirson sorttinen tämä meidän esikoinen, että ongelmaksi muodostunee, miten hänelle saisi sipulia syötetyksi.. Riittäköhän se, jos lapsen äiti haisee pahalle?

  Satu: Keväällä aina haluaa uudistuksia, muutoksia. Sellaisiakin, joilla ei ole mitään suhteellisuudentajua. Mahdollisuutta toteutua. Mutta haaveillahan voi?

  Pikkusisko: Kyllä siitä jonkinlaiset tujaukset saa. Luulempa, että isompiin potkaisuihin ei ole mahdollisuutta, joten tyytyminen on näin vaatimattomiin kickseihin.

  VastaaPoista
 6. Hah haaa, varoituskirjeessä pojalla hame ja KEIJUpinnit! On ollut tehokas pelote, sillä tehosi kokonaisen viikon ajaksi.

  Mä olen nyt juuri aika tylsistynyt tähän jatkuvaan kovaan pakkaseen, tänään bonuksena sydämen jäätävä viima. Oikeesti jos mittari kiskoo illalla -27 (eteläsuomessa!) niin alkaa hymykin hyytyä.

  Minua on nyt piristänyt ja koukuttanut pitkävartisten villasukkien neulominen lapsille, sain vaihtokaupoissa erilaisia seiskaveikkoja ja niistä on alkanut syntyä tulosta. Yksikin keltaoranssi on ihan tulppaanien värinen, kevään fiilis tuli. Maltoin, enkä hakenut niitä tulppaaneja vielä. Liian aikaista, jäätyisivät matkalla.

  Mitäs jos otat yhden maratoonin ja teet lapselle sukat? Etkä ehdi hyytyä matkalle. :-)

  TuijaM

  VastaaPoista
 7. Minäkin kannatan joukkopussausta, toisaalta on siinä se vaara, että poika innostuu lisää... Täälläkin on viimeviikot ollut sama olo, voispa vaihtaa elämän uudeksi. Kevät kuitenkin piristää, kunhan pakkasen selättää.

  VastaaPoista
 8. Koitappas joskus valkosipuliversoja, namia! eli törkkäät muutaman kynnen mullan alle itämään. versot ovat herkkua ruisleivän päällä tai silputtuna keittoon.

  VastaaPoista
 9. maijja: :D

  tuijam: Sukka-ajatus on loistava. Mietinkin tässä jonkin pienen neuletyön aloittamista, jotta saisin silläkin rintamalla koneen käyntiin. Lapsilla on kyllä hyvä sukkatilanne. Itselläni sen sijaan.. :) Ja pakkanen viiman kanssa on kyllä kauhea. Saisi jo riittää!

  Mammutti: Pakkasta vielä ehkä ensi kuu. Kyllä se sitten alkaa kunnolla, se kevät. Koitetaan jaksaa painaa!

  Soile: Jokohan nuo kasvais vai oottelisko enempiä valoja.. Kokeilen oitis!

  VastaaPoista