26.12.2009

Ystävälle

Tämän joulun ainoa joululahjaneule. Tai siis virkkaus. Cecily Mobius. Taas. Tuli hieno. Noron värit miellyttävät minua kovasti. Ja lahjan saajakin tykkäsi. Hän on punapää. Ja muutenkin minua värikkäämpi persoona. Luulen, että hän ja Mobius tulevat hyvin toimeen.Malli: Cecily Mo(e)bius, Inside Crochet -lehti, issue 1/2009. (Ravelry)
Lanka: Noro Kureyon, sävy 164
Koukku: Olisko ollut nelkku?

17 kommenttia:

 1. Tämä on ihana! Mulla on ollut tämä mielessä siitä asti, kun esittelit ensimmäisen, ja nyt sain langat omaani! Ohjetta ei tosin ole, täytyy tehdä kuvan mukaan.

  VastaaPoista
 2. Kovin kaunis, taas.
  Rauhaisaa jo kohta mennyttä joulua ja hyvää vuoden vaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Uskon, että osaat tehdä ilman ohjetta. Näet sieltä ekan Mobiukseni postauksesta tähtien lukumäärän. Olen kiinnittänyt ne toisiinsa samalla kun uusia tähtiä syntyy, en kokoamalla jälkeenpäin. Jokaisen tähden kärjessä on yksi ketjusilmukka pylväiden lomassa. Se antaa kärkeen tilaa, johon toinen tähti on helppo kiinnittää virkatessa. Tärkeintä kait on hoksata härpäkettä viimeisteltäessä ommella työ yhteen siten, että oikea ja nurja puoli tulevat vastakkain. Minä olen ihan virkannut työn yhteen lopuksi, vaikka samalla tavalla kait se olisi kiinnittynyt kuin tähdetkin siinä työn edetessä itsekseen. Jos tulee tenkkapoo, mulla on tuossa profiilin alla nykyään sähköpostiosoite. :)

  VastaaPoista
 4. WeirdRockStar: Joulua sinnekkin! Niin, ja kohta tosiaan saadaan toivotella jo uuttaa vuottakin.. Leppoisaa oloa sinne!

  VastaaPoista
 5. Tapaninpäivä toivotukset! Tuossa huivissa vetoaa kaikki, niin kuvio kuin värikin, virkkuut vaan jää aina minulla kesken, joten mennee haavearkistoon.

  VastaaPoista
 6. Hieno!
  Voi teidän kissaressua kun ei päässy kuusta räpeltelemään.;) Mut kyl se varmaan keksi sijaistoimintaa, salaa kinkun pureskelua, ruukkukukkien silpomista ja sellasta...?

  VastaaPoista
 7. Jonna: Kiitos!

  Merruli: Tapania sinnekkin! Tämä virkkuu kyllä olisi aika pieni ja kiva, saattaisi valmistua? :)

  Hilja: Kiitos. Tyhjensin kissalle joulukuusenkoristelaatikosta helyjä. Onpahan edes palloja pyöritettäväksi ja kolisteltavaksi.. :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä että kissakin on saanut sijaistoimintoja kuusen rökittämisen sijaan :)

  tuo noro toimii kympillä !

  VastaaPoista
 9. Soile: Samaa mieltä Norosta. On se ihmelankaa!

  VastaaPoista
 10. Jahas, ettà se on sitten Noroa se seuraava lankaostos! Mukavaa sunnuntain jatkoa.

  VastaaPoista
 11. Onpas kiva. Virittelen tässä mielessäni itselleni kaulahuivia, mutta en ole vielä päättänyt, että minkälaisen ja minkävärisen tekisin. Taas tuli yksi hyvä idea lisää =o) t:Hanna

  VastaaPoista
 12. Lissu: Kiitos! Käväisit juuri mielessäni, kun luin lehdestä, että Torinoon tulee keväällä näytille kuulu Torinon käärinliina. Siinä sitä olisi ihmeteltävää. Ja aika tungos varmaan.:)

  Hanna: Valinnan vaikeutta? Se on mukava vaikeus, se! :)

  VastaaPoista
 13. Ihana! Olen kateellinen ystävällesi! ;) Upeat väritkin!

  VastaaPoista
 14. Satu: Kiitos! Värit ovat kyllä tosiaan tuossa Norossa kohdillaan.

  VastaaPoista
 15. eilen tänään huomenna: Kiitos. Samaa mieltä :)

  VastaaPoista