12.10.2009

Liikenneturvasta päivää

Ei mene enää tämä äitee hukkaan supermarketissa. Ei katoa metsäpolulle, ei jää talven tuiskuissa aura-auton alle. Ei, jos meinaa pitää tätä myssyä. Löytyy varmasti. Olen joskus kuullut puhuttavan liikenneturvallisista väreistä. Tämän täytyy olla sellainen.


Aivan ihana malli. Ei virheen virhettä ohjeessa. Helppo kuin mikä. Kaikin puolin jees. Mutta eikös se ole vähän keltanen? Rehellisesti sanottuna Novitan isoveikan (ymmärtääkseni jo lopetettu) keltaisen sävy on ihan timangi. Jos keltainen voi hipoa täydellisyyttä, tässä ei olla enää kaukana. Se näytti hyvältä kerällä, lankana ja sitä on kiva katsella näistä kuvista valmiinakin, mutta livenä omassa päässä... Sanotaanko, että vaatii vielä hivenen totuttelua tältä hapannaamalta. Ja lankaahan jäi. Että huiviko piti? Kauluri myssylle kaveriksi? Herranpieksut sentään.


Malli: Peaches Kim Hargreavesin kirjasta Breeze
Lanka: Novita Isoveli (ettei siinä uudessa Novitan Tempo-langassa olisi just tämmöinen keltaisen sävy?)
Puikot: Kuuppa vitosella, reunus nelkulla

Kiva saada jotain valmiiksikin. Keskeneräisiähän täällä on levitellä vaikka pelloille asti. Ja vielä enemmän malleja jonossa, haaveena. Parasta laittaa töpinäksi. Jos vaihteeksi vaikka neulois jotain. Ennen kuin se yksi tyyppi herää.

15 kommenttia:

 1. Siis keltainen?!? No ihana tietenkin, mutta keltainen...

  VastaaPoista
 2. Hyvän värinen pipo on!
  Tee lapaset kaveriksi. Reippaasti kun kävelee, niin kädetkin heiluu iloisen keltaisina. ;o)

  VastaaPoista
 3. No mutta, sehän on just täydellinen tumma keltainen! Ja sopivasti löysyyttä tuossa kuupassa, mulla se jäikin vähän naftiksi. Virkkaa loppulangoista iso kukka takin rinnukseen?

  VastaaPoista
 4. Hyvältä tuo keltainen tosiaan näyttää, että huivia pukkaamaan vaan.

  VastaaPoista
 5. Kaunis myssy! Keltainen (varsinkin murretut sävyt) on upea väri. Itselleni keltainen ei vain oikein sovi, joten tyydyn vain ihailemaan.

  Neulo samasta langasta vielä kauluri ja lapaset. Voit sitten totutella väriin pitämällä kutakin pukinetta yksitellen ja lopputalvesta sulla onkin jo kaikki asusteet yhtäaikaa päällä :)

  Mie luottasin enempi kuitenki heijastimen voimaan kuin tuohon myssyyn ;D

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää, eikun tuiskuun vaan! Mun mielestä Tempo-langassa on vähän samantyyppinen väri. Olen sitä hieman hiplaillut, kun en seiskaveikkaa koskaan saanut ostetuksi keltaisena. Alan vasta heräilemäänn siihen väriin...

  VastaaPoista
 7. Mulla on nyt just samanvärinen Baktus. Se on turvallinen väri harmaan kanssa. Oisko sulla harmaata takkia? Voi meitä väriarkoja.

  VastaaPoista
 8. Just mahtava keltainen, näyttää hyvältä päässäsi! Ja malli aivan herkullinen, pitäisi kai kokeilla...Mun pää vain xxl-kokoa, tarvinee tehä laajempi...

  VastaaPoista
 9. Hauska postaus ja pirteä myssy! Onkohan äkillinen mieltymys liikenneturva-väreihin luonnon keino suojella neulojan geenejä pimenevien päivien aikana? :-D

  VastaaPoista
 10. -sanna-: Sanoppa muuta. Mitähän tämä tietää?

  Pirjo-Riitta: Mielessä kävivät kyllä jo yhdet tumput, mutta kyllä vähän hirvittää. Että keltaiset lapasetkin.. Tuleekohan pidettyä? Mietin vielä.

  Soile: Kiitos sinun, kuuppani ei ole nafti. Kun ehdit varottaa, tuumasin ohjetta isomman puikon ja ilmeisesti paksumman langankin tekevän ihmeitä. Vitonen riitti tälle langalle. Kukkanen voisi olla poikaa.

  Pieni Lintu: Kiitos!

  Miriva: Kiitos sinullekkin. Jokin pieni huivi saattaisi tosiaan olla.. hmm

  Tess: Kiitos. Heijastinta mulla ei vielä olekkaan. pelkään, että minussa on sama vika; keltainen ei sovi. Tulee vähän sairaan näköiseksi.

  Tytti: Kyllä tämä melkoista värishokkia on. Kannattaa harkita tarkoin, tyytyykö hiplaamaan vai paneeko ranttaliksi. Jospa tämä väri toimisi marraskuun ankeassa loskassa?

  Solveig: Mustia, ruskeita, valkoinen... ei harmaata takkia. Ajattelin yrittää ehkä ruskean kanssa. Baktus voisikin olla tästä langasta/väristä kiva.

  Satu: Minullakin kaamean iso pää, mitkään hatut sun muut kaupan hyllyltä ei sovi. Onneksi voi tehdä itse.:)

  Mari, Prosessineuloja: Voi olla. Tuumailin lähestyvää marraskuuta virkkaillessa ja ajttelin, että tämä päässä kun siihen loskaan lähdetään, niin eiköhän vähän mieli kohene. Tai sitten vaan miettii, että olisikohan vähempikin riittänyt. Kiitos kehuista!

  VastaaPoista
 11. Minulla on aniliininpunainen untuvatakki. Lapset halusivat viime talvena, että laitan sen päälle kun lähdettiin reisuun. Sanoivat, että se päällä minut löytää ihmismassasta. Eli ihan hyvä, ettei katoa metsäpolulle.

  VastaaPoista
 12. Kun laitat vielà vilkkuvaloja myssyyn, saat tunnustuksen Liikenneturvalta! Pààsin vihdoinkin kommentoimaan tàllà Kissalan nopealla koneella. Baci

  VastaaPoista
 13. Lissu: Aah, sulla on teknisiä ongelmia. Mietinkin noita ranskalaisyyppisiä heittomerkkejá kirjainten päällä. Ne ovat äätä ja öötä. Joo, sellainen keltainen vilkkuvalo puuttuu. Lainaiskohan se Liikenneturva sellaisia?

  VastaaPoista