13.8.2009

Sateellaolisi hyvää aikaa keskittyä sisätiloihin. Siivota ja järjestellä paikkoja. Kotimme on kuin hunnilauman jäljiltä. Tähän ei pölyhuisku riitä, tarvitaan raivaustraktori tai ainakin maansiirtokone. Koska en osaa kuljettaa sellaisia, voi olla, että touhu kestää. Aloitin kevyellä kädellä: toin sisälle kimpullisen tuoksuherneitä ja avasin ikkunat sateelle. Heti tuntuu raikkaammalle.

11 kommenttia:

 1. Niin.
  Itse tuumasin samaa, poika on nimittäin pienen hetken leikkimässä kavereiden kanssa ja nyt jos koskaan voisin lumikolata tämän ryönän ympäristöstä.
  Mutta koska asioilla on tärkeysjärjestys, vien itseni lounaalle.

  VastaaPoista
 2. Nuo tuoksuherneet ovat niin ihania. On se vain hyvä että välillä sataakin, saapi sisälläkin katsella uusin silmin...

  VastaaPoista
 3. WeirdRockStar: Mä olen vannonut tuon tärkeysjärjestyksen nimiin koko kesän ja nyt taitaa olla maksun aika lähellä. Täällä ei voi kohta elää:).

  Eija: Tuo sisälläkatselu ei juuri nyt ole nautinto. Olisi ihana sisustella, vaihdella tyynyn päällisiä, vaihtaa tavaraa paikasta toiseen ja muuta kepeää kahvikupposten lomassa. Mutta juutas kun ensin pitäisi tehdä se raivaus, jotta pääsisi sitten sen mukavamman hienosäädön pariin.

  VastaaPoista
 4. Sano muuta, meidänkin huusholli kaipaa raivaajaa. Ovi on ollut koko kesän auki, joten tuuletus on ainoastaan pelannut.

  VastaaPoista
 5. Mitähän kun sulkisit silmäsi silleen sirrilleen. Ei näkyisi ihan kaikki, mitä ympärillä on. Toisaalta voisithan ottaa oikea lumikolan ja työntää kamaa johonkin nurkkaan, viskata puolitaiteellisesti jonkun kankaan päälle ja katsoa kodin tilataidetta. Kahvia kupista nauttien pikkurilli sirosti sojottaen. Tähän huusholliin ei edes raivaustraktori mahdu. Pitänee itse siivota.

  VastaaPoista
 6. Tämä ihana! :D Kivat pisarakuvat. Meillä sama meininki, ja sunnuntaina pitäisi juhlia synttäreitä...Lauantaina porukalla raivataan, tehdään TAAS silmänlumesiivous eli tungetaan kaikki ylimääräinen piiloon (tosin en tiedä minne, koska kaikki kaapit täynnä). Parveke siistein, jos sinne vieraat...

  VastaaPoista
 7. satu.p: Kesä on ilmeisesti ollut hyvä ja siitä on nautittu, jos ja kun tilanne on tämä. Meillä on ovet kissan takia kiinni, mutta muuten on samalla idealla menty.

  Lissu: Joo ei meillekkään valitettavasti mitään traktoreita mahdu oikeasti, hyvä jos me itse. Ja kun ahtaasti asuu, rojua tuntuu olevan joka paikassa. Kova on urakka näin huolettoman ja antoisan kesän jälkeen, mutta sitten onkin moninkerroin hyvä mieli kun on edes sen hetken puhdasta. Siis vain sen pienen hetken.

  Satu: Toivottelen hyviä kelejä, jotta sinne parvekkeelle voitte mennä:D Kuulostaa niin tutulta!

  VastaaPoista
 8. Voi, meillä sama tilanne.Yksi on lähdössä takasin maailmalle ja pinoja on useita. Sitten on normaalin arjen pinot ja huh huh.

  Minäkin taidan aloittaa kukkakimpulla.Blogisi on mukava.

  VastaaPoista
 9. pikkujutut: Kiitos! Vieläköhän se Andy (pesuaine) räjäyttää kaiken lian pois, niin kuin ennen vanhaan mainoksessa? Monella tuntuisi olevan käyttötarvetta..

  VastaaPoista
 10. Hunnilaumaa on ollut liikkeellä täälläkin. Totta, kukat tekevät ihmeitä ja auttavat keskittymään kauniiseen vaikka ympäristö olisikin vain sinne päin.

  VastaaPoista
 11. Merruli: Mikähän niitä hunneja on taas oikein juoksuttanut ympäriinsä? :)

  VastaaPoista