6.7.2009

Siipien suhinaa

Esikoinen tulee tänään kotiin reissusta. Sillä aikaa hänen huoneeseensa on lehahtanut perhosparvi. Lapsi ei tiedä edes odottaa sitä, se on yllätys.Tarkoitus oli alun perin maalata. Onneksi iski laiskuus ja päädyin surffailemaan nettiin ja tänne. Kuten ehkä jotkut muistavat, maalasin kuitenkin pöydän. Vaihdoin lisäksi sen vetolaatikkoon hempeämmän värisen nupin. Pöydän suojaksi leikkasin vanhasta kernistä pikkuliinan. Aika söpöä kuosia sekin.Liinan piparireunan muottina käytin kahvikuppia. Ja kun kerran piparin makuun päästiin, ompelin niiden innoittamana myös uudet verhot. En pidä verhokapoista, mutta nyt sellainen tuli tehtyä. Tällä tavalla saan huoneessa olevan, mielestäni ruman verholaudan "piiloon". Tämän isomman piparireunan muottina toimi Arabian Uunikokki-vuoka. Ja hyvin porsliini pelitti.


Päiväpeite ja tuolin huputus antavat odottaa itseään. Sinne siis, parempaa hetkeä odottelevien töiden jonoon. Siellä alkaa muuten olla ruuhkaa.

10 kommenttia:

 1. OI, mikä yllätys tytörtäsi odottaakaan! Ihana huone!

  VastaaPoista
 2. Ihania perhosia! Varmasti niihin ihastuu myös esikoisenne!

  VastaaPoista
 3. Hyvin on porsliini tosiaan pelittänyt, suloisia juttuja olet tyttärellesi tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Varmasti mieluinen yllätys! Onko nuot perhoset ja sudenkorennot tapetista vai mistä leikattuja?

  VastaaPoista
 5. tiinaf: Kiitoskiitos, perhosjuttu miellyttää minuakin.

  Vekarus: Jänskättää vähän, esikoinen tulee kohta..

  Tytti: Joo, astioista on vaikka mitä iloa, tyhjinäkin.:)

  Soile: Tapettia kaikki. K-raudan alelaareja kaivelin ja tuo kukikas on normaalihintainen. Tällä ideallahan saa vaikka mitä väriä tai teemaa; yökiitäjiä, sammakoita, isoja eläimiä jne. Leikkelin ensiksi mallit paksummalle paperille ja sitten niiden avulla leikkasin tapetista. On muuten pirullista leikattavaa rullalle menevä tapetti.

  VastaaPoista
 6. Oi mahtava mitä kaikkea olet taikonut! Onnentyttö kun kotiin saapuu!

  VastaaPoista
 7. Tosi kivan näköistä! Tyttösi ilahtuu varmasti :)

  VastaaPoista
 8. Ollapa taas pikkutyttö, jotta voisi asua noin ihanassa huoneessa jonka seinillä lentelevät noin herttaiset perhoset :)

  VastaaPoista
 9. Satunkaa ja paperisydän: pikkuneiti ilahtui kovasti. Tykkäsi, että hänellä on nyt "hieno huone". Harmittaa vaan, että lykkäsin huoneen hienosäätöä laiskuuttani jonniin aikaa.

  Molly Moll: eikö? Mikähän siinä on ettei enää oikein kehtaa:)

  VastaaPoista
 10. ihanat perhoset. Mullakin rupesi sormia syyhyttämään. Juurikin rullasin varastoon vanhoja tapettirullia...

  VastaaPoista