19.7.2009

Keskeneräistä

Viime viikolla iski armoton flunssa. Pari-kolme päivää meni kokonaan maatessa ja taisi vauva oppia tuona aikana turhan hyvälle. Koska minusta ei muuhun ollut, makasimme kylki kuljessä ja otimme tuplureita. Nyt, kun olen siinä kunnossa, että pystyasentokin taas käy, vauva ei ota tottuakseen tilanteeseen. Ei ymmärrä äitinsä paloa kesken jääneisiin tai muuten huuteleviin hommiin. Ei nuku päiväunia ilman emoansa ja vaatii tulla huvitetuksi ja ihailluksi koko ajan. Eli lyhyesti: hommat seisoo.

Niin, puhun hommista monikossa. Ennen olin visusti yhden projektin nainen. Nyt on tekeillä yhtä sun toista. Villaistakin on neulottu jo jonkin aikaa, silti piti eilen ehtoolla aloitella toista neuletyötä. Huomatkaa kuvan erittäin professionaali silmukkamerkki.


Tuumailtuani aikani Novitan uutuutta, Puro-lankaa, päädyin testaamaan sitä pyöryläjakkuun saman firman uusimmasta lehdestä. Mallin numero on 15 ja käyttämäni värisävy on Kanervikkoa, joka miellyttää silmääni kovasti.

Sitten olisi maalaushommia ja pikkuvessan remonttia. Ja ihan niinkuin ompelukonekin huutelisi. Sitä on vaan niin hankala kuulla, kun vauvallakin on ollut niin paljon asiaa. Isolla äänellä.

3 kommenttia:

 1. The photo for the header of the blog is really nice. It immediately makes someone want to read the rest of the blog. Nice choice.

  couch change

  VastaaPoista
 2. Jaha, etta sulla on nyt sitten tyonjohtaja.

  VastaaPoista
 3. Jep, pomo löytyy. Toivottavasti se tuosta asettuu entiselleen.

  VastaaPoista