15.5.2009

Pakko saada

Katsokaapa, mitä postipoika toi minulle eilen:


Olo on kuin onnenmyyrällä. Minuun iski hirmuinen vimma nähtyäni Metsot Vilman nettisivuilla. Jotenkin niin minun näköiseni korvikset! Näissä on monta sellaista asiaa, jotka miellyttävät paitsi silmääni myös mieltäni. Ovat ensinnäkin mielestäni kauniit. Yhtäaikaa jotenkin herkät ja voimakkaat. Lisäksi niissä yhdistyy uusi ja vanha; korut on tehty kierrätysmateriaalista eli vanhoista hopeisista kahvilusikoista. Ai miten monet hyvät kahvit, nisupöydät ja juhlat korvikseni ovatkaan ennen uutta olemustaan nähneet! Miten niitä on kilkuteltu kahvikuppien reunoja vasten sokerin sulaessa kuumaan kahviin! Nämä korvissaan voi melkein kuulla rouvien supatuksen kahvipöydässä. Lisäksi tuo kaariviuhka, nyt Metsoksi nimetty, yhdistää ne vieläpä luontoon, metsään ja soidintansseihin. Kyllä kelpaa!
Olen tähän saakka välttynyt shoppailulta Etsyssä, mutta nyt ei auttanut mikään, oli pakko toimia. Ja arvatkaapa, kerrankin meikätyttö oli ajoissa ja ehti ennen teitä muita. Jos joku jäi huutelemaan Metsojen perään, en voi muuta kuin lohduttaa sillä, että toivossa on hyvä elää. Ehkäpä Vilma värkkäilee näitä lisää.:) Tällä kertaa odottaminen kannattaa. Taatusti.

3 kommenttia:

  1. Onnittelut! Nuo ON todella upeat korvikset!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos. Täällä hykerrellään edelleen.

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniisti maalailtuja mielikuvia, kiitos niistä! Hienoa, että korvakorut ovat mieleiset. Ja kyllä, niitä on tosiaan tulossa lisää myyntiin jo tämän viikon aikana... ;)

    VastaaPoista