4.5.2009

Mekko

Nelivuotias haluaa mekon. Prinsessamekon. Itse asiassa yksi ei kuulemma ole tarpeeksi. Mutta aloitetaan siitä. Kuin tilauksesta kaupassa osui silmiini huhtikuun SK, joka mainosti kannessaan roolivaatteita. Kaavat on piirretty ja kangaskätköjä tutkittu. Pitsiä puuttuu, joten edessä on keikka kangaskauppaan ennen kuin päästään sorvin ääreen. Se voisi olla loppuviikosta.


Minusta näyttää, että äitiysloma yleensä aktivoi äiti-ihmiset ompelukoneen ääreen. Minut äitiys on siitä vieroittanut aika tehokkaasti; aikaa omiin touhuihin on yleensä yön tunteina, eikä silloin viitsi ruveta päristelemään. On tullut harrastettua lähinnä korjausompelua muutamia onnekkaita sattumia lukuunottamatta. Jospa prinsessamekko onnistuisi; se voisi lämmittää ompeluinnostukseni uuteen roihuun...

Puuhasteluaika ylipäänsä on melkoisen kortilla. Pahasti puraissut kevätpörriäinen vetää pihalle sisäharrasteiden äärestä eikä pieninkään ole vielä ymmärtynyt opetella suomaan äitiparalleen "omaa aikaa". Ja viepä osansa bloggaamisen opettelukin; viisaampi olisi varmaan aloittanut tämän touhun jonakin toisena ajankohtana. Mutta ei tässä olla jäniksen selässä. Esittelen tuotoksia siinä verkkaisessa tahdissa kuin mitä niitä valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti