29.4.2009

Kolme kuukautta

Pienin täyttää tänään kolme kuukautta. Se on vauvan elämässä merkkipaalu, jota odotetaan monessa perheessä. Alkaa kuulemma syntyä elämisen rytmi, joka helpottaa luonnollisesti menojen ja olemisen suunnittelua sekä sitä kautta koko perheen elämää. Koliikin pitäisi loppua, masuvaivojen helpottaa. Olen odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa; lapsi on sairastanut masuaan ja nyt on siis lupa ryhtyä odottelemaan parempia päiviä. Toivossa on hyvä elää.

Koska uusia käden tuotoksia ei ole esiteltäväksi asti, näytänpä päivän teemaan liittyen jotakin viime kuulta. Neuloin varuilta ristiäisiin nuttusen, jolle ei tietenkään sitten itse juhlapäivänä ollut käyttöä. Oli niin kuuma.

Ohje on tämän vuoden ensimmäisestä Modasta, lankana Sublime Baby Cashmere Merino Silk dk ja sitä kului sellaiset puolitoista kerää. Puikot 3,5 ja 4,0 mm. Jos tartutte ohjeeseen, voisin vinkata, että kyseisen mallin koot tuntuivat nafteilta. Tämä on muistaakseni 68 cm, mutta tuntuu siitä huolimatta ahtaalle, vaikkei lapsi vielä niin pitkä olekaan. Leveyttä hänellä kyllä on; söisikö se sitten kokoa. :)

Samasta langasta valmistuivat sukkelasti myös töppöset. Näihin ohje löytyi Modasta 1/2007. Lankaa jäi jemmaan aika lailla; paikallisessa oli langan ostohetkellä vauvaviikot ja kyseistä lankaa tuli rohmuttua kolmessa eri värissä alehintaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti